Domaće s vlastitim rukama

Anonim

Domaće s vlastitim rukama

Domaći za kuću je malo popularan među urbanim stanovnicima.

Uostalom, danas je tržište svih vrsta robe zastupljeno najširem asortimanom, među kojima je lako izabrati nešto prikladno za sebe.

Međutim, da ne bi ne potrošili dodatne količine novca za sitnice, kao i poboljšanje vlastitih vještina vještina, možete stvoriti sve te stavke vlastitim rukama.

Među korisnim kućama za kuću može se naći kao takva:

  • Dizajnerski elementi koji će se uklopiti u vaš interijer na najbolji način, jer ćete ih stvoriti, gurajući vlastite želje;
  • kućanskih stvari koje više ne morate kupiti u trgovini;
  • Domaći se za dom bit će uređen za izgled stana ili krajobraznog dizajna.

Domaće za dom

Domaći s vlastitim rukama može biti najrazličitije. Od ljepote do praktičnosti u njihovom razvoju može biti jedan korak, i da je dokaz zanimljive police od okrutnih limenki iz kave. Za takav plod koji vam je potreban:

  • nekoliko limenih staklenki (najmanje 6 komada);
  • ljepilo;
  • Izbušite ili drugi alati koji se mogu obaviti rupama u bankama.

Počinjemo stvaranje domaće police od stvrdnjavanja. Na leđima (dan) svake posude morate napraviti otvor koji služi kao pričvršćivač na zid.

Međutim, nemojte nužno učiniti u svakoj banci na rupi, ali ako vaša pukovnija ima velike veličine, mora postojati najmanje 2.

Zatim uzimamo ljepilo i ljepilo bočne dijelove posude. Naravno, to je unaprijed s njima da uklone naljepnicu, a zatim dobro oprati.

Domaće s vlastitim rukama

Umjesto ljepila, možete koristiti bušilicu i vježbu u svakoj posudi u rupi, koja se uzgajaju orasi i vijci jedni s drugima, ali s ljepilom, naravno, lakše je raditi.

Članak o temi: Sve o obojenim unutarnjim vratima

Do domaće za kuću neočekivano se ne raspada, već na zidu, treba ga koristiti vrlo izdržljiv ljepilo, na primjer, onaj koji se koristi u popravku cipela. Police u unutrašnjosti mogu se sastojati ne samo limenke, već i od stakla.

Staklene limenke mogu postati korisno domaće domaćice za skladištenje malih stvari.

Domaće s vlastitim rukama

Korisna domaća dom - kuća za mačku

Ako postoji životinja u vašoj kući, a negdje u skladištu ili starom prašinu, koji više ne radi već dugo, nikada se neće koristiti, možete brzo napraviti kuću od njega.

Da biste to učinili, dovoljno je jednostavno odmotati vijke s uređaja, ukloniti tijelo i odvojiti ga od unutrašnjosti, uključujući zaslon. Zatim spojimo pojedinosti kućišta s istim vijcima, temeljito obrišite monitor od prašine i nastavite s uređenjem.

Kao ukras za mačku kuću, možete uzeti uobičajenu boju, koja pokriva cijelu površinu kuće koju ste stvorili. Ali postoji još jedan način: uzimati akvarelske boje i pokazati bivši monitor s obrascima po vlastitom nahođenju.

Naravno, pas za psa s monitora ne radi, ako samo pas će biti potpuno minijaturni.

Međutim, u ovom slučaju ćete morati pokriti obrt lakog, jer se akvarel brzo izbriše, a nakon prve kiše iz vašeg rada i trag neće ostati.

Domaće s vlastitim rukama

Domaće s vlastitim rukama

Domaći za dom može biti ne samo koristan i praktičan u svakodnevnom životu, ali i lijepom. Uz pomoć domaćih, možete organizirati naglaske izdavanjem nekih od unutarnjih mjesta uz njihovu pomoć. Potpuno organizirati namještaj također će pomoći proizvodima stvorenim vlastitim rukama.

Dakle, zanimljivi sati obojeni svijetlim bojama i, možda ukrašenim lukovima, rinestonama i kuglice, privući će mnogo pozornosti. Mogu se smjestiti preko starog kauča, ako želite da gosti plaćaju manje pozornosti na njega.

Članak o toj temi: Pritiskom na sustav za opskrbu grijanjem i vodom

Za homemakes, s vlastitim rukama sa zidnim satom, baza može poslužiti kao pravilan disk, na koji će se izvorno rješenje držati u boji papira, pokrijte ga bojom ili ostaviti kao što jest.

Na disku je lako napraviti rupe, tako da u svom vanjskom krugu možete postaviti prekrasne dekorativne elemente kao što su kuglice.

U sredini diska nalazi se rupa u kojoj je lako pretvoriti sat, međutim, dimenzije njegovih strelica moraju odgovarati veličini diska.

Domaće s vlastitim rukama

Naravno, možete odrezati takav krug od bilo čega, na primjer, stablo, onda će imati takve veličine koliko želite.

Domaće s vlastitim rukama

Ako želite neobičan namještaj u vašem stanu izgledati originalno, možete stvoriti olovku guma za okupljanja.

To je zapravo vrlo jednostavno: samo uzmite dvije gume, zalijepite ih jedni drugima, a zatim pokrijte boju boje.

Rupa je začepljena krpe, starim jastucima ili nečim prikladnim, ali to je potrebno učiniti čvrsto, a na dnu poufa je poželjno popraviti ploču, koja neće dati sav sadržaj da padne u pod kada krov se pomiče.

U isto vrijeme, trebate ravan jastuk, šivati ​​vlastitim rukama. To je zbog činjenice da je na prodaji pronalaženja prave veličine ispod autobusa malo vjerojatno da ćete biti u mogućnosti, a vi ćete morati umetnuti jastuk u rupu tako da ne dobijete kada sjedite.

Domaće s vlastitim rukama

Takve korisne kuće za kuću, u pravilu, trebaju punilo kao vunu ili pjenu od pjene, ali perja će biti previše mekana.

Domaće - vješalice za odjeću

Vrlo zanimljive domaće domaćice dobivaju se iz običnih vješalica koji ne predstavljaju ništa posebno, ali ćemo to učiniti da ćete se radovati u ljepoti jednostavnih vješalica.

Samookidač vješalice iz tkanine

Za takve homemake, trebat će vam:

  • obični vješalica;
  • komad paralona;
  • Teme, igle i škare;
  • Bilo koja tkanina.

Članak o temi: Stanje transformatora 220 12, 220 36, 220 110

Fabric vješalice će pažljivo pohraniti vaše stavke i mogu se koristiti za dizajn u sobama za djecu.

Domaće s vlastitim rukama

Takve su vješalice korisni domaći, jer mogu postati ne samo subjekt za odjeću, već i prekrasan kućni ukras ili dekor vrata.

Vješalica - domaće s vlastitim gumbima

Za sjemenske dlake trebamo:

  • Gumbi za domaće;
  • aerosolna boja;
  • Super ljepilo;
  • vješalica.

Možete pokriti vješalicu s tkaninom i šivati ​​gumbi na tkanini, izgleda previše lijepo.

Domaće s vlastitim rukama

Vješalice

Ovo je najlakša opcija dekor vješalice. Trebate guste niti koje omotajte vješalicu i dobijete divan domaći dom izrađen vlastitim rukama.

Da biste osigurali niti, dodajte ljepilo PVA na vješalicu.

Domaće s vlastitim rukama

Sva domaća domaća je vrlo korisna, jer daju novi život starijim stvarima i čine ljepotu i kreativnost u vaš dom.

Čitaj više