7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

Anonim

Termalni i ured. Bez obzira na to koliko je malo stan, zanimljiv dizajn i pravilno odabrani namještaj ugodan za živu osobu, pa čak i male obitelji.

Trendovi studijskog apartmana - 2019

U nadolazećoj godini, kao u prošlosti, minimalizam ostaje u trendu, što je posebno važno za apartman - studiji. Stoga je poželjno koristiti što je više moguće namještaja. Zona za skladištenje stvari, na primjer, može biti opremljena s policom ili napravite nišu suhozida.

U kuhinji je bolje koristiti ugrađenu tehniku. Neka to košta nešto skuplje, ali oprema će uzeti manje prostora. U takvim apartmanima, kuhinjski aparati će izgledati mnogo modernije i lijepo u ugrađenoj izvedbi.

Drugi trend je korištenje bar brojača, koji ne samo da razlikovati stan na funkcionalnim zonama, već će poslužiti kao objedovanje ili stol za rezanje. Dobar prijem - ugradnja bar police u blizini kauča. Dakle, kuhinja će ići glatko u dnevnu sobu.

U modernom dizajnu koristi se prirodni materijali kao što su kamen, drvo, staklo, prirodni tekstil. No, s obzirom da su prilično skupi, možete koristiti laminat laminat umjesto parketne ploče, a umjesto drva, kamena i tekstila - oponašaju svoju pozadinu.

  1. Studio dizajn studio u minimalizam

U dizajnu studija možete koristiti sivo-plave tonove, takav prijem čini stan sa svijetlim i prostranim. Ogledalo particija također vizualno povećava prostor. Njezina tajna je da se sastoji od tri dijela, od kojih se svaki može kretati po sebi, dok se odvaja kuhinja i dnevni boravak u cijelosti ili djelomično.

Kuhinja, smještena pored kupaonice i ima oblik m-oblika, čini ga moguće staviti mali bar, istovremeno izvoditi funkciju tablice. Ovdje je sustav kutija za pohranu, kao i mjesto za ugrađenu opremu.

Članak na temu: OpenWork Lambrequins: Stvorite ljepotu s vlastitim rukama

Odmah za dijeljenje stan na zonama s ogledalom pregradom, u blizini prozora, možete staviti kauč. Razvija se noću i služi kao mjesto za spavanje. Apartman ima i radni prostor, kao i skladišni prostor, počinje na ulazu i nastavlja se u dnevnom boravku. Unutrašnjost nadopunjuje tepih i jastuke, napravljene u obliku zebra kože, što daje dodatni apartman.

7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

  1. Dizajn apartman studio stil pop art

Pop Art uključuje nestandardne otopine, provokativne ideje i prisutnost najneobičnijih elemenata koji mogu pretvoriti studio na sadašnjem mjestu kreativne osobnosti. Ali ovdje je važno izbjegavati obuće i pridržavati minimalizma.

Studio dizajn je napravljen u svijetlim bojama, kombinacija crvene i ružičaste čini apartman neobičan. Ali u isto vrijeme, fasade namještaja su izdržati u mirnim bojama, što daje sobi strogost i čini ga elegantnim.

Dnevni boravak, koji je postavljen u kutni kauč sa svijetlim jastucima, u kombinaciji s blagovaonicom. Jedinstvenost i svjetlina sobe također daju razne plakate i plakate postavljene na zidove.

7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

  1. Dizajn M-u obliku studio apartman u skandinavskom stilu

Apartman Studio, koji nije previše uspješan, stječe određeni šarm, zbog kombinacije bijele boje s drvom. Glatko oštećenja planiranja također pomaže stupcu stupca, na granici kuhinje i stambenih zona.

Kuhinjski prostor s bijelim ormarićem nalazi se u dubinama sobe i glatko teče u prostor za ručak, a zatim u dnevnom boravku. Uspješna rasvjeta čini studio prostran i udoban. I zahvaljujući lila tepihu i jastucima, svijetle boje se pojavljuju u unutrašnjosti.

7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

  1. Studio apartman dizajn s balkonom u stilu potkrovlja

Potkrovlje stil vam omogućuje da implementirate najviše podebljane fantazije i maksimizirajte korištenje prostora. Originalnost studijskog dizajna je obilježja zidnog uređenja na obojenoj cigli, u unutar prostorije i na balkonu. U isto vrijeme, balkon se može koristiti kao radno područje.

Članak na temu: Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Stropovi u sobi nisu ožbukani, a betonski premaz ostaje netaknut. Paul, naprotiv, izgleda dobro njegovan zahvaljujući visokokvalitetnom laminatu. Soba je zonirana s police. Grupe namještaja - kutni kauč, male stolove, Sconces, rolete na prozorima - čine udoban i elegantan studio.

7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

  1. Studio apartman dizajn s dječjom zoni

Studio uređen u pastelnim bojama. Glavni fokus je na zidu koji razdvaja sobu. S jedne strane nalazi se TV, na drugoj - zrcalo, što vam omogućuje vizualno značajno povećati prostor.

"Djeca" odvojena od dnevnog boravka s bijelom pregradom od lamela. Studio apartman se čini prostranim, zahvaljujući multifunkcionalnom namještaju: sklopivi stol, smješten u bračni krevetni zid, ugrađena kuhinja.

  1. Studio apartman dizajn s podignutim spavaćem prostorom

Projekt je izrađen u žuto-bež tonovima pomoću neizravne rasvjete.

Glavna značajka je posebno opremljeni prostor za spavanje, koje se nalazi na znatnoj visini iznad poda i odvojen je posebnom pregradom.

Radno mjesto s policama i pisaći stol opremljen je nišom. Dnevni boravak ima kauč i prostor za igru ​​ispred televizije. Kombinacija smeđe i mint tonova na tepihu i jastuka stvaraju kontrast i pričvršćuje u okus sobe.

7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

  1. Dizajn Apartman Studio Khrushchev razdoblje

Značajka dizajna stana je mogućnost proširenja prostorije zbog rušenja zidova. Stari Hruščov prima drugi život, pretvarajući se u studio s modernim opremanjem.

Apartman je podijeljen u prostor: predsoblje, spavanje ili dnevni boravak, kuhinju i rad. Različite nijanse koriste se u različitim zonama, od svijetlo sive do crne boje. Unutrašnjost uključuje garderobu, spajanje sa zidovima. Poseban šarm apartman daje stare i dizajnerske stvari.

7 ideje studio apartmana ideje. Glavni trendovi 2019. godine

Čitaj više