Kako popraviti sušilicu za posteljinu

Anonim

Prilično česta situacija kada je potreban hitan popravak sušilice za pranje rublja. Budući da su moderni proizvodi ne izvode jako dobro, takav se razmak može pojaviti u bilo kojem trenutku. Pogotovo razočaravajuće kada se to dogodi odmah nakon pranja, ako je potrebno, rave mokri čisto platno. U takvoj situaciji možete brzo popraviti uređaj i riješiti formiran problem.

Popravite stropni sušilica za posteljinu

Kako popraviti sušilicu za posteljinu

Većina proizvoda namijenjenih za sušenje posteljina na loggiji proizvedena je u Kini. Štoviše, nije baš kvalitetna. Stoga, prilično česta situacija, kada neki elementi ne uspiju. Jedna od najčešćih varijanti kvarova takvih sušila je stvaranje zupčanika, što pomiče uže. To se događa zato što je izrađena od plastike. Naravno, uže je obrisano i uže mahne.

Izlaz je jednostavan ako postoji rezervni analogno pri ruci. U takvoj situaciji postupak je sljedeći:

  • Passiatias izvlači metalni stud koji drži opremu.
  • Neispravna stavka uklonjena iz posebnih žljebova.
  • Umjesto toga, instaliran je novi metalni kotač.
  • Fiksiran s istom metalnom šipkom.

Prilikom provjere performansi u vrijeme trenja, može se napraviti mala škripa. U tom slučaju, štap mora biti podmazan strojnim uljem. To će smanjiti proces trenja metala na metalu i poslužiti kao dobar lubrikant. Upotreba suncokretovog ulja se ne preporučuje, jer može dovesti do stvaranja plaketa i naknadnog neuspjeha zamijenjenog dijela.

Možete pronaći potrebnu sirutku u staroj šivaći stroj. Zupčanici u starim modelima korišteni su za mokru niti.

Popravak poda prijenosni sušilica za posteljinu

Kako popraviti sušilicu za posteljinu

Oni koji stalno koriste takve stavke, povremeno se postavlja pitanje: kako popraviti sušilicu za posteljinu, koja se iznenada pokvarila. Većina se događa dvije opcije za njihove kvarove. U prvom slučaju, metalne šipke, koje su navodno "zavarene" na okvir. A ova fraza nije uzaludna napisana na Quotes. Kvaliteta fiksacije je teško imenovati drugačije, jer nakon pola godine rada sušilica otprilike 50% šipki odlazi od okvira. U drugom slučaju, slom, noge su slomljene iz glavnog tijela proizvoda, koji ne dopušta daljnju uporabu.

Članak o toj temi: Kako pobijediti pozadinu na zalog zidove i pripremiti površinu?

Pogledajte videozapis, kako ispravno popraviti sušilicu za posteljinu bez zavarivanja:

DIY popravak metalnih premjera

Postoji nekoliko načina za priključenje prečke s glavnim okvirom. Popis će početi s najjednostavnijim i završit će najsloženija metoda privitka:
  • Provedba uz korištenje najlonskih estriha.
  • Pričvrstite žicom.
  • S hladnim zavarivanjem. Metoda je vrlo jednostavna, pogotovo jer su upute za njegovu uporabu pričvršćene na paketu.
  • Lem lemljenje željeza.
  • Bušiti u kućištu. Savjet šipke je oko 0,5 - 1 cm pretučen. Dakle, bušena rupa u okviru treba se podudarati s mjestom zavoja. Nakon izvođenja svih manipulacija umetnite savijeni kraj u okvir i za klanje s trakom.
  • Najviša kvaliteta može se nazvati povezivanjem prekida pomoću konvencionalnog zavarivanja. Istina, za obnovu uobičajenog prikaza, sušilica će morati slikati. Ova metoda se nalazi na posljednjem mjestu u poteškoćama, jer nema inverter za zavarivanje.

Ako se odlučite u borbi protiv razvrstanog mjesta, preporučljivo je skupiti sve mjesto povezivanja detalja u isto vrijeme. To će spriječiti naknadne kvarove sušila koji će neizbježno slijediti.

Preporučujemo da gledamo videozapise, kako samostalno popraviti sušilicu za posteljinu:

DIY popravak nogu

Kako popraviti sušilicu za posteljinu

Popravak sušilja nogu za posteljinu

Kada se metalne noge loma, sušilica za sobom zahtijevat će nešto više snage i vremena za vraćanje proizvoda. Možete izaći iz položaja na dva načina. Prvi je primijeniti zavarivanje. U tom slučaju, kvar prekida po potrebi. Možda je potrebno još uvijek trebati malo poravnanje cijevi s čekićem (ako su savijeni). Kao i prije, nakon rada s zavarivanjem, poželjno je slikati proizvod. To će učiniti uglednijim izgledom.

Druga metoda popravljanja nogu sušilice podrazumijeva njihovu potpunu zamjenu. U građevinskoj trgovini treba kupiti drvene tračnice (može biti potrebno približno 7 montiranih metara). Slip 4 identična duljina duljine jednog i pol metara dugačak, napravite dvije križaljke od njih. Jedna strana nogu za popravak s metalnim pločama do glavnog okvira, au drugom kako bi se napravile male udubljenja u kojima se pojavljuje veza.

Članak o toj temi: Samonivelirajući pod: Pro i kontra aplikacije u apartmanu

Da bi se razvile, možete koristiti vijke, glavna stvar ih ne zategnite do kraja. Od preostalog segmenta brojila tračnice, vidio je 2 skakača i uvučen s samozadovoljcima, jedan na svakoj strani nogu. S ograničenim proračunom i nemogućnošću korištenja alata za jednostavno pospite noge željene veličine i popravite ih u bazu uz pomoć vrpce ili trake.

Neke metode neovisnog popravka kućnog sušilice mogu se otvoreno zvati bogohulno. No, činjenica je da je glavni cilj otkriti metode brzog neovisnog popravka sušilice vlastitim silama uz minimalne troškove.

Čitaj više