Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Anonim

Pranje čini da razmišljate o tome gdje se isušiti donje rublje u apartmanu bez balkona i kako ga staviti na takav način da ne ometa prostor u kupaonici ili hodniku. Naravno, moderni kućanski aparati su tako funkcionalni da mnogi modeli strojeva za pranje olakšavaju rješavanje ovog problema. Međutim, nisu svi potrošači vlasnici takve opreme. Postoji nekoliko najpopularnijih načina za provođenje sušenja bez nepotrebnih problema i materijalnih troškova povezanih s stjecanjem skupih tehnika.

Posteljina za sušenje u apartmanu

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Možda se najčešća opcija može nazvati sklopivom sušionicom, koja se može ugraditi u bilo kojoj sobi. Različiti modeli takvih uređaja mogu se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama po razumnoj cijeni. Ali nije uvijek moguće uspostaviti sličan dizajn u jednoj od soba. Smetnje se može namjestiti, u stanju čije vlaga ili nedostatak dovoljnog prostora negativno utječe.

U skladu sa sanitarnim standardima, suho donje rublje u stambenom području gdje su djeca, strogo zabranjena. Uparavanje nakon korištenja klima uređaja ili drugih sredstava koja se koristi tijekom pranja, može negativno utjecati na ukupni zdravstveni status, posebno respiratorne organe.

Sorte sušača

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Želja za zaštitom njihovih rođaka i postizanje punopravnog sušenja rublja u svježem zraku uzrokuje potrošače da izgrade sve vrste dizajna koji se mogu postaviti izvan prozora. Značajni sušilice fiksirani na zidovima u kupaonici. To su preklapanje malihdimenzionalnih struktura koje zahtijevaju posebno pouzdano pričvršćivanje i sposobni izdržati teret koji proizlazi iz težine mokar nakon pranja stvari. Donje rublje se suši na sušilici trokuta, koji ne zauzima puno prostora i instalirano u sobi za komunalne usluge.

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Skuplji je, ali uspješniji opcija je stroj za sušenje ili električni vertikalni sušilica. Takva je prilagodba uspostavljena čak iu većini malih soba i omogućuje vam da postignete pozitivan rezultat u najkraćem mogućem roku. Jedinica za sušenje omogućuje postavljanje nakon pranja u stanu, koliko smješta jedan učitavanje perilice rublja.

Članak o temi: Kako napraviti kauč jeftino s vlastitim rukama?

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Razmišljajući o tome kako da se osuši donje rublje u stanu bez balkona, potrošači su ponekad najneočekivanija rješenja. Takvo sušenje je moguća upotrebom sklopive strukture, fiksirana izravno na zid i koristi se samo u vrijeme kada nema nikoga kod kuće, ili su svi spavali. Ovo je prilično funkcionalni uređaj koji u presavijeni oblik čak i ukrašava prostor, uspješno se uklapa u stvorenu unutrašnjost.

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Drugi učvršćenje zahtijeva pričvršćivanje na strop. Također možete koristiti u tim apartmanima gdje nema balkona, konsolidiranje s vijcima sidre na stropu u kuhinji ili hodniku. Uspješno uređeni dizajn omogućuje sušenje čak i teških i volumetrijskih stvari, bez straha zbog činjenice da ih neće zadržati. Moderni stropni sušilice opremljeni su mehanizmom dizala. Dakle, domaćica ne mora ustati na stepladder ili postati na klupi ili stolici s donje rublje visi. Uređane se glatko spuštaju i uzdižu se s nečim što ih raste.

Značajke uvlačivih sušača

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

U uvjetima malog stana, gdje se nalaze ceste svaki cesta slobodnog prostora, možete organizirati sušilicu u kuhinji, koristeći ladice. Unutar takve kutije, umjesto postolja, roštilj je montiran na kojem će se nalaziti suhi skup stvari. Dakle, vrlo je zgodno za sušenje dječjih stvari, kuhinjski ručnici i druge male stvari.

Za sušenje dječjih stvari trebate koristiti sušalice malih dimenzija, pružanje brzog sušenja. Ovo nije uvijek stroj za sušenje ili električno sušilo. Takav uređaj može biti instaliran sušilica u neposrednoj blizini uređaja za grijanje.

Ideje za sušenje posteljina u apartmanu bez balkona

Za stavke koje trebaju brzo suhi, koriste se posebno stvoreni svijetli sušilice, opremljeni pričvršćivanjem, s kojim su fiksirani na radijatorima sustava grijanja. Kutne strukture najčešće su dizajnirane za sušenje malih stvari postavljenih na kratke obrtne trake, ali razne sklopivi zidni modeli je prekrasan izlaz kada trebate sušiti i posteljinu, i košulje i hlače.

Članak na temu: Kako instalirati WC i bide na pravom udaljenosti?

Oni su:

  • sigurno pričvršćena;
  • izdržati veliko opterećenje;
  • Dopustite da stavite veliki broj stvari ako koristite ramena.

Takve strukture su izrađene od širokog raspona materijala, uključujući drvo, metal, plastiku. Sve o izboru sušilice za posteljinu Pogledajte ovaj videozapis:

A kako bi se sušenje učinkovito i sigurno, ne smijete zaboraviti na potrebu za zrakom u prostoriji u kojoj će se donje rublje osušiti.

Čitaj više