Urbani stil u unutrašnjosti

Anonim

Urbani stil u unutrašnjosti

Urbani stil je već dugo nastao - početkom dvadesetog stoljeća. U vrijeme grada diljem svijeta razvijena vrlo brzo, ogromna megalopoles rasla svugdje, a općenito se smatralo da je to grad - glavni dio bilo koje civilizacije. Urbanizam u unutrašnjosti jasno pokazuje utjecaj grada po čovjeka. Ovaj stil je pun dinamike, moderne nove proizvode, ali u isto vrijeme, to je nevjerojatno funkcionalan. Urbani dizajn je savršen za moderne mlade i energične ljude koji jednostavno ne mogu živjeti bez ludog ritma ogromnog grada.

Stilovi nijansa

Urbanizam u unutrašnjosti je pun beznačajan, na prvi pogled, nijanse, bez kojih se cijeli stil doslovno raspada. Ako želite stvoriti pravu modernu urbanu kod kuće, posebnu pozornost posvetite popis svojih obveznih aspekata:

  1. Praktična funkcionalnost treba biti doslovno u svemu. Sve slatke dekorativne tablete moraju odmah otići. Bilo koji nefunkcionalni dekor proturječi urbanizmu.
  2. Bilo koji elementi ulica, kao što su masovne klupe, ulična svjetla i svjetiljke posebno su dobrodošli u unutrašnjosti. Ljubav prema gradu treba osjetiti iz prvog koraka u urbanoj sobi.
  3. Najčešći materijal u ovom stilistu je staklo. I ne iznenađuje, jer su prozori bilo kojeg velikog grada izrađeni od stakla.
  4. Dodatni materijali, bez kojih ne možete postići pravi urbanizam u zatvorenom prostoru - metala i plastike, drva, prirodne i umjetne kože.
  5. Zidovi u sobu moraju ostati praktički netaknute. Idealno rješenje će napraviti betonske ili opeke zidove u sobi. Ako ne možete sami dopustiti ovo iz jednog ili drugog razloga, uvijek možete cale zidne zidove s imitacijom cigle. Moderne pozadine pokazuju tako točno da nije uvijek na prvi pogled možete osjetiti trik.
  6. Monofonske površine uvijek preferiraju višebojno.
  7. U svemu što je u urbanom dizajnu, moraju biti prisutne jasne linije. Plemstvo i glatkoća linija bit će izbačena iz općeg konteksta.
  8. Krug boja urbanog stila je vrlo usran - to je crno, bijelo, bež i sve sive boje.
  9. Glavni pribor stilistike je poster. Možete odabrati plakate sa slikama urbanih krajolika, arhitekture objekata i drugih stvari.

Članak o toj temi: Aluminijski postolje za pod: Anodizirani i kabelski kanal

Urbani stil u unutrašnjosti

Urbani dnevni boravak

Korištenje urbanog stila u duši kuće - u dnevnom boravku - pomoći će vam da pokažete svoju jedinstvenost i originalnost svim svojim gostima.

Urbani dnevni boravak izgrađen je na tri "kitovi" - jednostavnost, dobar okus, udobnost. Dizajneri koriste ovaj stilist dekor dnevne sobe u posljednje vrijeme sve više i više. Činjenica je da se prostori u ovom stilu stvarno pomaže da se opuste i opuštaju od svakodnevnog života teškog rada.

Baza dnevnog boravka je staklo i aluminij. Glavna boja - crne, dodatne boje - vrhnje, narančasta, čokolada, zelena, ljubičasta. Međutim, uvijek možete koristiti te nijanse koje naglašavaju vašu individualnost, glavna stvar je da se dobro kombiniraju. Kontrastne tonove vjerojatno neće uklopiti u urbanu stilistiku. Mnogo je bolje pogledati krug boje i odabrati susjedne nijanse. Na primjer, jedna od tih boja se koristi kao pozadina za zidove i spol, a drugi kako bi se napravila glavna boja namještaja.

Urbani stil u unutrašnjosti

Općenito, namještaj u dnevnoj sobi je poželjan odabrati malu. Ako kupite tapecirani namještaj, najbolje je gledati u crno ili bijelo. Standardni namještaj postavljen u unutrašnjosti gradskog dnevnog boravka - kauč s par stolica i stolić za kavu. Ako je soba soba dovoljno prostrana, napravite malu knjižnicu u njemu. Bit će vrlo zanimljiv potez.

Urbani stil u unutrašnjosti

Što se tiče kauča, dati preferencije varijanti oblika L-oblika, koži kože. A kauč, a stolice moraju biti smještene oko stola kako bi se okupili u krugu prijatelja, bilo je prikladno za vas komunicirati. Usput, najpovoljnija otopina za vrlo tablicu je staklena ploča na aluminijskim nogama. Završite unutrašnjost dnevnog boravka jednu ili dvije slike s strogim apstraktnim uzorkom.

Urbani stil u unutrašnjosti

Urbanizam u unutrašnjosti spavaće sobe

Vrlo je važno da urbana spavaća soba zadržava bilješke intimnosti i izvodi svoje glavne funkcije, odnosno postojalo je mjesto privatnosti i odmora. U isto vrijeme, spavaća soba, kao i dnevni boravak, treba jasno pokazati individualnost svojih stanovnika. Zato se cijeli dizajn ove sobe mora pažljivo razmotriti najmanjim detaljima.

Članak o temi: Domaći šok i cipele za lovac za lovca

Spavaća soba u urbanom stilu ima nešto od japanske stilistike i od minimalizma. U takvoj spavaćoj sobi vlada udobnost i mir. Sve unutarnje stavke spavaće sobe bi trebale biti vrlo visoke kvalitete, a cjelokupni dizajn je sažet.

Tradicionalni zidovi u urbanom stilu betona, cigle ili metala, međutim, za spavaću sobu možete napraviti blagi iznimku i pokriti zidove s žbukom. Namještaj za spavaće sobe je bolje odabrati onaj koji je napravio njihovo prirodno drvo. Također obratite pozornost na boju namještaja. Previše sjajne opcije ne biraju. Neka svi elementi namještaja su u suzdržanim mirnim bojama. Da biste uštedjeli prostor i veću funkcionalnost, možete koristiti ugrađeni namještaj.

Urbani stil u unutrašnjosti

Svi tekstili u spavaćoj sobi moraju biti u jednom tonu. To se također odnosi na zavjese i stolnjake i pokrivene. Slika na tekstilnom pretpostavku, ali to bi trebao biti jednostavan i diskretan uzorak, na primjer, geometrijski.

Čitaj više