Pozadina u kuhinji

Anonim

Kada ste sazrijeli kako biste popravili kuhinju, isprva imate poteškoća s odabirom pozadine. Koje će platno koristiti vašu sobu, sakriti sve njegove nedostatke i naglasiti prednosti? Osim toga, mnogi ne posljednje mjesto također zauzima pitanje vrijednosti. Uostalom, sve ipak kupite kvalitetnu pozadinu, ali ne i po stvarnom cijenu.

Pozadina u kuhinji

Vesela i dinamična kuhinja unutrašnjost

Najbolja opcija je praktična i jeftina platna.

Danas je u svakoj građevinskoj trgovini raspon prikazanih proizvoda vrlo bogat. To će vam pružiti direktorij, prema kojem ćete biti lakše odlučiti o pravoj opciji. Ako cijena nije temeljni čimbenik pri odabiru materijala, ne bi trebalo biti posebnih problema, jer možete naručiti pozadine prema vašim idejama, a nakon određenog vremena vaša će narudžba biti utjelovljena u stvarnosti.

Pozadina u kuhinji

Sigkografska pozadina s prirodnim uzorkom

Danas su prirodne platne postale velika potražnja, jer izgledaju vrlo impresivno, iako potpuno nepraktično za sobu, u kojoj se događa stalno kuhanje.

Stoga, pri odabiru pozadine za kuhinju, ne biste trebali zaustaviti svoj izbor na proizvode od bambusa, tekstila, lan, svile. Čak i najmoćniji i najkvalitetniji ekstrakt neće dopustiti boju i ljepotu tapeta uzoraka za dugo vremena. Vrlo brzo će početi apsorbirati miris, a čađa i masti se formiraju na njihovoj površini.

Pozadina u kuhinji

Tipičan primjer prirodne, lijepe, ali potpuno nepraktične kuhinjske unutrašnjosti

Ako imate malu količinu novca, onda biste trebali zaustaviti svoju pozornost na jeftine platnene iz papira. Ali to neće biti lako spasiti iu toj opciji neće raditi, jer doslovno nakon 3 godine, takve pozadine za kuhinju će doći do neprikladnosti. Stoga, odaberite papirnate krpe s posebnom impregnacijom, zahvaljujući kojem ih možete zaštititi od negativnih učinaka sunca, prljavštine, masti, čađe.

Pozadina u kuhinji

Opcije papirna pozadine za kuhinju

Ako je vaš izbor pao na završne materijale s izbočenim akrilnim uzorcima, onda možete zaboraviti na mokro čišćenje u kuhinji. Prema tome, s vremenom, masti i prljavština će se akumulirati na zidovima, nositi se s kojom čak i najučinkovitiji deterdžent.

Kriteriji i zahtjevi pri odabiru kuhinjske pozadine

Mnogi hostese prvi biraju platno prema postavkama boja. Ali to nije u potpunosti točno, prvo je potrebno voditi sljedećim karakteristikama:

Pozadina u kuhinji

Fokus na pozadinu se izrađuje, kako bi se pogledao iz industrijskog dijela kuhinje

  • Snažan otpor. Ovaj pokazatelj pri kupnji kuhinje platno treba imati najviše vrijednosti. Moderne kuhinje mogu se pohvaliti prisutnošću velikih otvora prozora, zbog čega je soba ispunjena velikim brojem zraka za bodovanje. Kada nestabilne platnene platne koriste za zidove za lijepljenje, s vremenom, pod utjecajem zraka sunca, stječu žutu. Kao rezultat toga, oni gube atraktivan izgled, stoga će permutacija namještaja u kuhinji postati nemoguće, jer će sva neispravna mjesta postati vidljiva.
  • Gustoća. To je taj kriterij koji je odgovoran za trajnost tkanina. Zaustavite svoj izbor je na najdušoj tapetu. To je na takvoj površini koju se ne dogodi blato, jer je pora minimalna.
  • Otpornost na vlagu. Pozadina tijekom vremena bit će podložna čestim mokro čišćenje. Kada ste kupili visokokvalitetnu vlagu otpornu na vlagu, onda oni nisu strašni čak i pripravci za čišćenje. Ako želite koristiti kombinaciju tkanina, onda u zoni u kojoj postoji rizik od pete i prljavštine na zidu mjesta i prljavštine, vrijedno je tuširanje materijala otpornih na vlagu.
  • Perepecilnost. Ovaj kriterij je obavezan za kuhinjske zidove koji se moraju vrlo brzo sušiti nakon mokrog čišćenja. Potrebno je da mikroklima kuhinjskog prostora ne pati zbog tog razloga.
  • Mogućnost bojanje. Čak i ako ste blokirali vrlo kvalitetnu platnu, tijekom vremena, njihova boja gubi svoju zasićenost od česta mokro čišćenje. Da ponovno ne zalijepite pozadinu, možete ih jednostavno ažurirati metodom slikarstva.

Članak o temi: Kako instalirati dušu bend

Koje platno su najbolje prikladne za kuhinju

Nakon što se kriteriji za odabir kuhinja mogu razumjeti, već se može odlučiti s vrstama pozadina, koji su, prema stručnjacima, najprikladniji za takve prostore:

Pozadina u kuhinji

Kuhinja u retro stilu, tapete s piletinom

  • Papirnate tkanine s impregnacijom. Ova se opcija odnosi na proračun. To je prikladno za one koji uživaju u čestom popravku, oni se mogu koristiti od strane prikazane vrste pozadine. No, kako bi se postigao izvorni interijer, u ovom slučaju, to je nerealno.
  • Papirnate lopatice na temelju vinila. Ova se opcija također treba pripisati gospodarskoj klasi. Ali to je poželjno zalijepiti samo na glatke zidove, gdje nema udubljenja i izbočina.
  • Voeves iz pjenastih vinila. Ova opcija nije bila jako popularna, jer na njihovoj površini možete vidjeti razne gastronomske motive. Danas su već došli i nisu posebno zainteresirani za kupce. Prema mnogim graditeljima, ova opcija nije prikladna za zidove za lijepljenje u kuhinji.
  • Vinil platno. Za takve pozadine, vlaga nije strašna ili svjetla. Ovo je savršena opcija za površine koje imaju male rupe i pukotine. Zahvaljujući vinilnoj pozadini, moguće je sakriti manje defekte. Neće biti gljivica na takvom kraju, tako da možete obavljati mokro čišćenje koliko god često želite. No, kada je odabran materijal, potrebno je kontaktirati takav važan parametar kao gustoća. Da biste to učinili, to će sudjelovati u pozadini u ruci. Ako uzima uzimanje, ne vrijedi ga koristiti za kuhinju.
  • Fliselinski platno sugerira primjenu vinila na fliesiline bazu. Ove pozadine se odlikuju visokom gustoćom, ne imputiraju, ne žurite, savršeno izglađeni nakon lijepljenja. Također ih možete oprati pomoću raznih deterdženata. Najvažnija prednost takvog materijala je uštedjeti ljepilo, jer trebaju obraditi samo površinu zida. Suhe tkanine mogu se primijeniti na pripravljene zidove. Postoje sorte fliyslinskim pozadinama koje se mogu slikati.
  • Fiberglass platno. Ova opcija karakteriziraju izvrsna evidencija propusnosti pare, sigurnost požara. Zahvaljujući anti-divljači i antialergijskim kvalitetama, ove pletenice mogu se oprati koliko god želite i preplaviti u bilo kojoj boji. Osim toga, stakleni prozori uvijek imaju spektakularan izgled.

Članak o temi: Jastuk valjak: obrazac i pravila za odabir punila

Pozadina u kuhinji
Vinilne pozadine za kuhinju - stvaranje uspješne i praktične unutrašnjosti kuhinje koristeći vinilne pozadine, preporuke majstora.
Pozadina u kuhinji
Pozadina Vrsta silakografija za kuhinju - stvaranje univerzalnog interijera u kuhinji kada se koristi moderna praktična silugrafska pozadina.
Pozadina u kuhinji
Fliselinealne pozadine u kuhinji - prednosti i nedostaci korištenja fleislinskih pozadina u kuhinji, primjeri interijera, slikarskih zidova.
Pozadina u kuhinji
Bojanje pozadine za kuhinju je praksa primjene oslikanih pozadina kako bi se stvorilo puni razmaknute unutrašnjost u kuhinji, izbor kvalitete platna i boje.
Pozadina u kuhinji
Pranje pozadina - Upotrijebite u kuhinjskim pozadinama koje se mogu redovito oprati i to učiniti s kućnim kemikalijama i četkima.
Pozadina u kuhinji
3D pozadine u kuhinji - korištenje trodimenzionalnih uzoraka na tapetu može stvoriti napredni, moderan i neobičan interijer.
Pozadina u kuhinji
Samoljepljive pozadine za kuhinju - korištenje modernog PVC filma omogućit će vam da prilagodite unutrašnjost kuhinje, također može ukrasiti sam kuhinjskog namještaja.

Rješenje boja

Mnogi stručnjaci savjetuju da odaberete mogućnost pozadina, koji tada možete preraditi. Tada možete promijeniti boju platna u bilo kojem trenutku.

Pozadina u kuhinji

Primjena vinilnih pozadina u kuhinji

Vrlo je važno pri odabiru boje da razmotri činjenicu da su svi detalji i stavke spektakularno gledali jedni s drugima. Da biste to učinili, koristite sljedeće preporuke:

  • Za malu sobu, platno ne bi trebalo imati previše tamne boje i veliki crtež. Ova opcija je vidljivo smanjena u sobu.
  • Vizualno povećati prostor može biti svijetle i boje s malom brzinom.
  • Kada prozori gledaju na hladnu stranu, kuhinja treba ispuniti toplim bojama. Ovdje možete koristiti breskve, vrhnje i žutu nijansu.
  • Za južne strane, veliki izbor je zelena, siva, plava.
  • Ako želite dati kuhinju originalnost, potrebno je omogućiti proces kombinacije. Zahvaljujući ovom pristupu moguće je dati sobu za razliku od svih standardnih dizajna. Ovaj interijer će biti isključivo vaš, autor.

Članak o temi: zapanjujuće novosti: zavjese u kuhinji 2019

Pozadina u kuhinji

Kuhinjska kombinacija pozadine

Pozadina u kuhinji
Pozadina za običnu kuhinju - što će se zidovi uklopiti u našu kuhinju, kakve uporabe, koje boje i boje primjenjuju kako odabrati ispravno.
Pozadina u kuhinji
Pozadina u blagovaonici - finoća izbora visokokvalitetne pozadine za kuhinju, uzimajući u obzir njihovu praktičnost, trajnost i sklonosti okusa. Savjeti za stvaranje izvrsne unutrašnjosti u blagovaonici.
Pozadina u kuhinji
Moderne pozadine za kuhinju su stvaranje punopravnog interijera u kuhinji s korištenjem modernih, modernih, praktičnih pozadina, savjeta po vlastitom izboru.
Pozadina u kuhinji
Pozadina Mogućnosti za kuhinju - Što odabrati opciju, odlučiti, naravno, možete koristiti prugaste pozadine, svijetle, neobične ili uopće će se zaustaviti na platnama pod slikanjem.
Pozadina u kuhinji
Kako odabrati pozadinu u boji za kuhinju - originalne rješenja boja, praksa odabira uzorka, odabir visokokvalitetnog materijala za kuhinjske zidove.
Pozadina u kuhinji
Pozadine za kuhinju na temama za kavu - koristiti u unutrašnjoj kuhinji pozadinu sa slikama zrna kave, šalice s kavom, čajnicima, Turkom i drugim atributima povezanim s ovim pićem.
Pozadina u kuhinji
Pozadine s kuhinjskim voćem - koriste u unutrašnjosti kuhinjske pozadine s narančama, limunima, jabukama, krušcima, kao i kuhinjskim posuđem.
Pozadina u kuhinji
Pozadina za malu kuhinju - pravi izbor pozadina u maloj kuhinji pomoći će proširiti svoje granice ako je to potrebno za vlasnike stana.
Pozadina u kuhinji
Pozadine ispod bijele kuhinje - što pozadinu biraju pod bijelom kuhinjom, odabiru boja, crtež, stil rješenja, koristeći pozadine fotografija.
Pozadina u kuhinji
Pozadina Provence, moderna, zemlja - stvaranje uspješne kuhinje unutarnjih poslova pomoću pozadina u gore navedenim stilovima.
Pozadina u kuhinji
Kombinirajući pozadinu u kuhinji - Metode kombiniranja raznih pozadina, boja, nijansi, kako odabrati pravo da odaberete mjesto pozadina s uzorkom i bez.
Pozadina u kuhinji
Koje tapete cvatu u kuhinji je praksa odabira pozadine za složene prostore, u kvaliteti, teksture, u boji, u crtanjem, općim pravilima.
Pozadina u kuhinji
Pozadina za bež kuhinju - Savjeti o izboru pozadine za bež kuhinju, odabir boje i crtanje, stil rješenja, izbor kvalitete platna.
Pozadina u kuhinji
Wallpapers za narančastu kuhinju - koje će bolne pozadine biti poželjnije za narančaste kuhinjske slušalice, koje je vrsta pozadine najbolje za kuhinju.
Pozadina u kuhinji
Kako lijepo držati pozadine u kuhinji - neke preporuke za izbor pozadine, njihove kvalitete i crteža, praktične savjete o lijepljenju pozadine na zidovima kuhinje.

Popravci u kuhinji vrlo je odgovorni posao koji namjerava prvi pažljivo odabir materijala. To je iz njihove kvalitete i ovisit će o trajanju operacije i izgledu vaše kuhinjske sobe. Ako još niste odlučili, upotrijebite savjete stručnjaka, onda možete utjeloviti sve svoje snove.

Čitaj više