Knitama pletenje sheme

Anonim

Knitama pletenje sheme

Jedan od najaktivnijih načina za ukrašavanje ruba proizvoda je pletenje pletenje pletenje Za koje možete pronaći na internetu.

Ovaj dizajn daje odjeću, kućni tekstil i pribor gotovog prikaza.

Pletena granica može se koristiti umjesto tradicionalne gume, kada ne postoji potreba za guranjem tkanine.

Pročitajte više o "Knitma Kaima, sheme", pročitajte u današnjem članku.

Knitama pletenje sheme

Knitama pletenje sheme

Kaima Mogućnosti

Jedna od najoriginalnih varijanti dizajna dna, rukava ili vrata proizvoda, kao i stvaranje prekrasnog ruba oko perimetra pokrivača, stolnjaka ili paletentena, pletenje pletenje pletenje. Sheme za to mogu se prikazati odvojeno ili s shemom glavnog weba.

Postoje 4 glavna načina za dizajniranje odjeće i pribora.

Valjana ili granica vrpce

To je pleteno u obliku uskog trake odvojeno od proizvoda, a zatim ušiveno u njega poput čipke. Ova metoda ne zahtijeva preliminarna mjerenja i vrlo je zgodan za uklanjanje gotovog platna.

Valjana granica može se obaviti i duž i preko glavnog pletenja.

Knitama pletenje sheme

Knitama pletenje sheme

Država Caima

Ona pleti zajedno s samom proizvodom, počevši ili završava s njom. Oni razlikuju gornji i donji autorski kaym, ovisno o tome koji rub odjeće uređuje.

Knitama pletenje sheme

Kima, postigao

To je vrsta gornje granice. Ova se opcija primjenjuje ako trebate napraviti rubovi s kraja proizvoda ili postoji potreba za povećanjem njegove duljine. Petlje za to dobivaju oko ruba gotovog bljeskanja.

Knitama pletenje sheme

Knitama pletenje sheme

Kaima iz pojedinačnih elemenata ili kabela

Rubnje se na ovaj način može sastojati od privjesaka različitih duljina ili jedne uske trake i fiksirane u obliku petlji ili valova.

Članak o toj temi: Kako napraviti vitražni prozori kod kuće od stakla

Knitama pletenje sheme

Ako posao počinje s granicom, koji se glatko pomiče u proizvod, ona se izvodi na sužavanju, tj. Količina petlji se postupno smanjuje. Dakle, posljednji red Kaima postaje prvi broj glavnog uzorka.

Ako pletenje završava s granicom, izvodi se na produžetku. Koristi se za ukrašavanje vrata ili suknja povezane s pojasom.

Uzorci za Kaima

Vrlo nježno i ženstveno ispadne granicu koja sadrži elemente azhure.

Daje odjeću, pribor ili kućne unutarnje stavke. Poseban romantični stil.

Takav dekorativni element može zamijeniti čipku, obuće, otečene.

Kaima pletena, obično ima val ili rub zupčanika.

U isto vrijeme, shema se sastoji od repetitivnih odnosa, u kojima se mogu izmjenjivati ​​mjesta dodavanja i rehabilitacije petlji.

Uredno, glatka granica, ispada ako obavite nekoliko reda s jednostavnom majicom. Ova metoda je dobra za čišćenje manžete, vrat, nos džempera ili jakne, s ženskim i muškim modelima.

Knitama pletenje sheme

Oni koji su odlučili svladati pletenje pletenje iglice, sheme mogu naći i uzdužnu i s poprečnim uzorkom. U isto vrijeme, ista pređa se može koristiti kao za glavno platno ili kontrastnu boju.

Postoje uzorci za Kaima, koji se dobivaju vrlo spektakularan kada se plete s više obojenih pruga.

Knitama pletenje sheme

Knitama pletenje sheme

Caima od visećih prstenova

Knitama pletenje sheme

Prvo morate povezati traženu količinu prstena. Da biste to učinili, morate birati 5 petlji na pomoćnoj niti, izvesti kabel s licem i 10 cm.

Posipati Navoj, otvorene petlje prvih i posljednjih redova kako biste se obnovili, zatvorili prsten.

Pod 3 horizontalna skakači uđite u iglu za pletenje i hvatanje radne niti, učvršćuje ga. Birajte 3 petlje, za spuštanje kabela lica. String 5 cm i izrežite nit.

Ista igla za biranje novih 3 petlje na sljedećem prstenu, ali kabel je dugačak 2,5 cm.

Članak o temi: narukvica iz čipke radi sami s shemama i videozapisima

Kada su svi prstenovi suspendirani na kabele na jednu iglu, morate birati na drugu iglu * 5. P, zatim prijenos 3 osobe. p. Kabel *. Ponovite odnos dok svi prstenovi nisu na potrebi. Završite nekoliko 5 naknada. n. pored pletenog 5 × 3 guma u crtežu.

OpenWork Kayma s trokutima

Da biste izvršili donju rubnu otvorenu granicu, broj petlji trebaju biti višestruki 11, plus 2 rubova. Kada se formira naizmjenično otvaranje trokuta s gustom, valna granica.

U posljednjem redu, sve petlje idu na glavno platno.

Knitama pletenje sheme

Čitaj više