Pletenje igračke s pletenjem igalima

Anonim

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Za one koji ne vjeruju kvaliteti i sigurnosti trgovina igračke, postoji divna alternativa - Pletenje igračke s pletenjem igalima.

Više o pletenje igračke s pletenje iglice u današnjem članku.

Da biste pronašli i svladali pletenje igračke s opisom, dovoljno je potražiti pomoć na internetu.

Napravite igračku sebe - to nije jednostavno, ali fascinantno.

Možete odabrati vrlo jednostavan model, koji se čak i početnik goglanja može povezati, ali u isto vrijeme, čine ga apsolutno jedinstvenim.

Nakon što je svladao pletenje pletenje iglice, možete stvoriti suspendirane mobitele za vješanje iznad kreveta, slatke životinjske jastuke, sigurne zvečke, tematske ili taktilne igračke, prekrasne lutke ili svijetle i udobne teotere za zube.

Tehnika pletenja

Kada pletenje igračke, pletenje iglice najčešće koriste glatke lica. Osim toga, možete pronaći pletenje igračke s opisom, gdje su pojedinačni dijelovi napravljeni s šarkama ili pletenicama.

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Iglice za pletenje, u isto vrijeme, treba odabrati barem na katu broj manji nego što je naznačeno na oznaci pređe. U tom slučaju, proizvod će biti dovoljno gust i njegov punilo neće izaći ili zasjati u rupama između šarki.

Najjednostavnije igračke pleteni s jednim webom, koji je tada presavijen na pola i, umetanje punila, ubod oko perimetra.

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Grupljenje na krajevima ili u sredini, kao i šivanje među sobom, čime se dobije dijelovi, možete stvoriti detaljnije modele.

Uz određene vještine, možete se vezati za igračku s pletenjem s mnogim malim elementima koji se dobivaju povećanjem ili smanjenjem broja petlji u radu.

Članak o toj temi: Slaniti tijesto recept za trake za početnike s fotografijama i videozapisima

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Prilikom montaže igračke i okomite i horizontalne krajeve dijelova povezani su pletenim šavom. Tada se proizvod ispada točniji.

Svi dijelovi su povezani tajnim šavovima. Konačno, igračka je ušivena, zalijepljena ili izvezena oči, nos, usta itd.

Punilo za igračke

Kada pletene s igračkama s opisom, svakako morate obratiti pozornost na vrstu punila koji se koristi. Može biti vuna ili sinteta, žitarice ili hollofiber, vuna ili suhom bilja.

Svaki od njih ima svoje prednosti i mane. Wat i SinyPpon ne uzrokuju alergije, ali brzo padaju.

Krupe smještene u plastičnu posudu pogodne su za zvečke, ali mora biti zaštićena od vlage. Baš kao i suhom bilja, iz koje možete napraviti umirujuću ili osvježavajuću zbirku.

Pletene igračke s žbicama s punilom iz prirodne vune je najugodniji za dodir, ali to je alergen i molu može početi u njemu.

Za hollofiber, jedini nedostatak je njegovo umjetno podrijetlo, ali dobro zadržava oblik i brzo se suši.

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Pletenje igračke s pletenjem na primjeru autobusa za igračke

Za meke igračke u obliku autobusa s veličinom od 28 × 15x19 cm, to će potrajati 50 g pređe od pet različitih boja (bijelo, sivo, marelica, tirquit, svijetlo zelena), 4 velike tipke, 4 kruga od Crni se osjećao promjerom malo većim od promjera gumba i 1 pravokutnika iz crne boje od 2 × 5 cm u veličini.

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Bočne stijenke autobusa (2 kom.): Donja polovica detalja izrađuje se izravnim web uzorka "riža" pređe od tri boje, koje se mijenjaju svakih 4 p. Nakon 24 redaka s početka pletenja, idite na bijelu pređu i nastavite raditi prema shemi A.

Stražnji, gornji, ispred i dno (1 dio): birajte količinu petlji, koji odgovara 15 cm. Vezati višeborne trake s uzorkom "Rice" (24 str.).

Članak na temu: Mezenskaya slika: master klasa fazni crtež s fotografijama i videozapisima

Zatim plesti prema shemi u odnosu na prvi do 26. red bijele i sive pređe. Nastavite pletati trčanje lica 28 cm. Bijela pređa.

Zatim nastavite raditi prema shemi u odnosu na 26. do 1. red. Nakon toga, za obavljanje više obojenih traka u obrnutom poretku i završite šifriranje pojedinosti osoba. Glatka bijela pređa (28 cm).

Šivati ​​detalje stavljanjem punila. Od osjetljivih krugova i gumba za skupljanje kotača i zašijte ih na bočne detalje igračke. Brisači vjetrobrana sjedala na vjetrobranskom staklu, ručke za vrata i registarske pločice ili ime djeteta na pravokutnom dijelu iz filca, koji se zatim šivaju na stražnjem dijelu autobusa.

Još jedan primjer pletene igračke (zajedno s procesom pletenja) prikazan je u videu:

Njega igračaka

Kako bi se igračka vezana za plestica kada je pranje nije deformirana i nije izgubila početni izgled, treba slijediti nekoliko pravila.

  • Mora se ručno oprati u hladnoj vodi.
  • Koristite sredstva za čišćenje dječje serije ako dijete uživa u igračku.
  • Da biste spriječili smanjenje, nakon ispiranja i ručnog spina, lagano rastegnite dijelove duž duljine platna.
  • Osušite igračku na sobnoj temperaturi u ispravljenom stanju.

Pletenje igračke s pletenjem igalima

Čitaj više