Proračunska verzija garaže od pragova

Anonim

Jeste li već dugo sanjali da izgradite svoje mjesto za pohranu automobila, ali se bojite da leti u peni? To znači jeftinu i praktičnu garažu od recikliranja - to je opcija koja vam je potrebna. Ne vrijedi koristiti kao osnova, jer su mnogi dugo odgojili tako jednostavni, a istovremeno briljantna ideja, kao garaža od pragova. Ostaje samo pronaći dovoljnu količinu materijala i možete nastaviti s radom.

Temelj

Prije izgradnje garaže od spavača, morate proučiti neke značajke ovog materijala. Glavna prednost njegove prednosti je jednostavna težina - to je onaj koji vam omogućuje da uštedite na dodatno jačanje vremena za osnivanje i novac. Međutim, čak i za najsnažniji dizajn garaže zahtijeva barem malu, ali bazu, jer će vaš automobil ovdje biti pohranjen.

Proračunska verzija garaže od pragova

U temeljima ispod garaže nema posebne mudrosti i cijeli proces se događa na tradicionalan način:

  • Prvo iskopajte rov oko perimetra odabranog područja. Uz težinu spavača, može biti potpuno plitko - samo 20-30 centimetara.
  • "Jastuk" je složen na dnu, a sastoji se od ruševina, gline i pijeska. To je učinjeno tako da pranovi nisu u kontaktu s tlom. Osim toga, takvi slojevi dalje olakšavaju poravnavanje izravnavanja Bruseva.
  • Nakon što je rov spreman, možete početi polagati materijal. Individualni elementi ni na koji način ne bi trebali doći u kontakt jedni s drugima. Štoviše, postoji mali jaz između njih tako da zrak može slobodno cirkulirati.
  • Za veću pouzdanost, barovi su fiksirani metalnim nosačima. Stručnjaci preporučuju vozne rupe za zagrade na mjestu ugradnje.
  • Kako bi se osigurala visokokvalitetna hidroizolacija temelja pod garažom od spavača, mogu ih podmazati s bitumenom i položiti sloj izolacijskog materijala na vrh. Ruberoidni ili bilo koju izolaciju filma može biti u svojoj ulozi.
  • Od gore navedenog, betona napuni i monolitna baza je ostavljena do potpunog sušenja.

Članak o toj temi: Kako napraviti polaritet preko kreveta. Ideje dizajna (43 fotografije)

Proračunska verzija garaže od pragova

Imajte na umu da uporaba istrošenih šipki nije najbolja ideja jer ne postoje jamstva trajnosti takvog dizajna. Ali više ili manje prikladni pragovi će služiti nekoliko desetljeća.

Zidovi

Kao i kod izgradnje bilo koje druge garaže, trebat će nam kolumne potpore koji su umetnuti u beton čak i na fazi polaganja temelj garaže od spavača.

Proračunska verzija garaže od pragova

Sljedeće je Uređivanje:

  1. Prvi red je pričvršćen uz pomoć samostalnih vijaka u koraku jednog metra. Barovi moraju položiti plastiku, primjenjujući široke površine jedni na druge. Ova metoda može lagano povećati potrošnju materijala, ali garaža će se ispasti da je topla zbog glatke rezanja bez intervala.
  2. Na raspolaganju se na raspolaganju može biti drugačije u obliku spavača, ali za svaki drveni red morate pokušati pokupiti iste stavke tako da je dizajn izašao kao što je moguće glatko.
  3. Susjedni blokovi moraju se povezati "u šiljku", kao i biti bakar s istim zagradom.
  4. Između redova pragova također treba fiksirati s igle ili nosačima. U isto vrijeme, ne zaboravite napraviti uvlake od oko pola metra s krajeva prije bušenja rupa.
  5. Kutovi dizajna zahtijevaju dodatno jačanje, tako da svaka tri bara treba instalirati metalni kut. Osim toga, dodatna krutost može se osigurati pomoću čeličnih traka prikovanih dijagonalno. Poželjno je da ovi elementi imaju debljinu unutar 4 milimetra i duljinu od oko 20-30 milimetara.
  6. Ako planirate instalirati Windows u garažu od spavača, njihov dizajn treba biti zadovoljan. U svete između otvora prozora napravite vertikalne šipke, gdje su prozori s dvostrukim glaziranjem.

S ugradnjom krova na takve zidove ne bi trebalo biti problema, budući da se rogovi vrlo lako pričvrstiti na šipke iu ovom dodatnom plus takvom materijalu.

Članak na temu: toaleti s vertikalnim otpuštanjem na pod

Na kraju svih djela, morate se pobrinuti za izolaciju i visokokvalitetnu dekoraciju strukture.

Proračunska verzija garaže od pragova

Završi

Za one koji sumnjaju u potrebu završetka, izdvojite tri značajne razloge za uključivanje svejedno, trošak završne obrade u garaži građevinskih proračuna od speall:

  • Re-rabljena drvena kuća log izgleda najugodniji način, i izvana i iznutra. Zato je bolje dati dizajn estetski i gotov pogled koristeći dodatni sloj materijala.
  • Stablo i sama po sebi spašava toplinu, međutim, u slučaju hladnog zida, zidovi su najbolje izolirani barem najučinkovitiju izolaciju.
  • Kako bi se povećao životni život tijekom proizvodnje, pranovi su impregnirani s posebnom tvari - kreozotom. Ne samo se odlikuje određenim mirisom, a također je prilično toksičan, što čini boravak u takvoj garaži, a ne najsigurnije.

Kako bi se kuću ugrijala kvalitativno, prvo treba zatvoriti najveće praznine. Ovdje možete iskoristiti običnu građevinsku pjenu. Takav prirodni materijal kao stablo je vrlo važno "disati", što znači da je poželjno primijeniti ne-pjenastih listova za korištenje, ali mineralna vlakna koja će osigurati normalnu cirkulaciju zraka.

Proračunska verzija garaže od pragova

Izvan izgradnje preporučujem da se odvojim sporedni kolosjek ili klapnu - s općim jeftinim troškovima ovog materijala možete dati pristojan izgled u garaži dugi niz godina.

Krovni dizajn može se vidjeti popločana ili prekrivena najnižom lattom - također štiti i od vanjskih čimbenika.

Nakon prozora, vrata su instalirana, unutarnji prostor je pokrenut policama i regalima. Kada je izgradnja spremna, trebat će neko vrijeme na skupljanju, treba pamtiti tijekom rada garaže.

Dakle, može se zaključiti da je garaža pragova je praktično i proračunsko rješenje problema skladištenja automobila. Najvažnije je imati kvalitetan materijal i pažljivo slijediti upute u svim fazama rada.

Članak o toj temi: Znate li kako primijeniti Burgundy zavjese u unutrašnjosti soba?

Video "Izgradnja od speall"

Video prikazuje kako izgraditi kuću od pragova.

Čitaj više