Kako poboljšati zemljište

Anonim

Kako poboljšati zemljište

Vlasnici novog zemljišta u gradu prvenstveno se pitaju kako brzo i bez viška troškova poboljšati.

U tu svrhu koriste se razna sredstva: umjetni spremnici i novi seoski namještaj, cvjetni kreveti, žive ograde i alpske slajdove. Malo strpljenja, i ovdje vaša parcela postaje udobna i prokleta.

Sretni vlasnici zemljišta na Mozhaiskom autocestu http://www.grenga.ru/zemelnye-uchastki-poozhajskomu-Shosse, primite nekoliko jutara odlične zemlje, spremni za izgradnju i preradu.

Ako samo planirate izgraditi seosku kuću, vrijedi razmotriti činjenicu da se novi dom i krajobrazni dizajn stranice moraju biti savršeno kombinirani. Recimo, mala drvena kuća je bolja u susjedstvu jednostavnih cvjetnih kreveta.

No, stan od kamena zahtijeva više rafiniraniju uokvirivanje u obliku ružičastih grmova i čak travnjak. Planiranje dizajna krajobraza, prije svega, uzeti u obzir dizajn kuće da pronađe skladnu kombinaciju oboje.

Mi ćemo reći o najčešćim opcijama za projektiranje zemlje stranice koja će vam pomoći da poboljšate svoje imovine.

Cvijeće na vašoj web-lokaciji

Možda je najpopularnija opcija za projektiranje parcele cvjetnice. Veliki i mali, kovrčava i pravilne geometrijske oblike - uz pomoć cvijeta, ukrasite web-lokaciju i učinite ga lijepim i ugodnim.

Napravite list cvijeća nije tako težak. Imate veliki izbor biljaka koji se koriste u te svrhe.

Cvijeće i biljke mogu se kombinirati različitim parametrima. Na primjer:

  • Po vremenu cvatnje.
  • Na učestalosti rasta: višegodišnje i godišnje.
  • U veličini i rastu biljaka.
  • U bojama cvura.

Možete dopuniti cvjetnjaka s živom ogradom iz Samshet ili drugog grmlja, na primjer, zimzelena.

Kako poboljšati zemljište

Clumbus na mjestu može biti onoliko koliko želite. Samo naučite pravilno kombinirati biljke. Dobri cvjetni krevet ne vrijedi prazan dan tijekom ljeta. Neke cvjetnice zamijenjene su drugima, ukrašavajući vašu parcelu.

Članak o temi: Budite oprezni! Ako se formira kuhanje juhe, stvaranje velikog broja pjene

Dobra opcija će biti cvijet ljekovitog bilja i biljaka. Takav cvijet ne samo da izgleda lijepo, već će također biti korisno. Bit će moguće ukloniti rustikalne biljke tijekom cijelog ljeta.

Na "medicinskom" cvijetu, uobičajeno je posaditi ljekarni kamilicu, devet, komorač, metvica, origana, kadulja, melissa i drugih biljaka. Zahvaljujući takvom cvijetu, možete dobiti mirisni čaj tijekom cijele godine.

Osim toga, na vašoj web-lokaciji može se pojaviti začinjeno mirisno cvjetno slopanje, gdje se rastu biljke koje se koriste za kuhanje.

Prirodni i umjetni rezervoari na mjestu

Prirodni spremnik na parceli je lijep. Ako ste sretan vlasnik web-lokacije na kojem se događaju potoci, možete samo ustati.

Potok na mjestu ima svoje prednosti. To, na primjer, služi kao prirodan izvor tla hidratantnog.

Osim toga, obala potoka može biti izvrsno mjesto za opuštanje cijele obitelji. Dovoljno je staviti na obale prijelaza kamenog divljaka, staviti nekoliko boja koje se ne boje visoke vlažnosti i staviti sjenicu.

Rattan namještaj ovdje kao što je nemoguće bolje odgovarati, osobito ako odaberete dizajn zemlje stila.

Ako ne postoji potok na parceli, nije vrijedno uznemiriti. Možete napraviti umjetni ribnjak ili vodopad koji neće biti manje privlačan.

U ribnjaku možete uzgajati ribu, biljne vode ljiljane i druge slične biljke. Opcije za izradu umjetnih rezervoara na mjestu Postoji ogroman skup, samo morate odabrati pravu.

Usput, možete napraviti ribnjak na parceli i samostalno bez pribjegavanja uslugama stručnjaka. Takav rad je jednostavan i jednostavan. Na internetu postoji mnogo detaljnih majstorskih tečajeva na ovu temu.

Danas je takav ukras stranice u modi, kao suhi tok. Izgleda prilično originalno, ali kako bi takav potok lako.

Članak na temu: Debljina estriha za toplinu vode: Savjeti za definiciju

Suhi tokovi se ne osuše, voda ne neće utjecati na njihove vanjske kvalitete. Napravite i organizirajte suhi tok na mjestu koje možete također samostalno.

Arbors i rekreacija Pagoda

Ako se naviknute na zemlju ne samo za rad, već i odmorite, vjerojatno će vam se svidjeti ideja da napravite sjenicu na web-lokaciji. Mali udobni sjenić može biti omiljena destinacija za odmor za cijelu obitelj.

Možete napraviti sjenicu od drva, prirodnog ili umjetnog kamena, polikarbonatnih listova. Odabir ovdje ovisi o vašim financijskim mogućnostima i dostupnosti materijala.

Kako poboljšati zemljište

Ako web-lokacija nije prevelika, umjesto sjenice možete napraviti pagodu - to se također smatra sjajno mjesto za opuštanje.

Poravnajte Gazebo i Brazier, onda će vaš ljetni odmor biti ispunjen aromom svježih kebaba i roštilja. Glavna stvar je odabrati mjesto za instalaciju sjenice i u skladu sa svim zahtjevima za njegovu instalaciju.

Da bi sjenica ili pagoda postala udobnija, biljka u blizini kovrčave biljke, koje će nakon nekog vremena pokriti zidove liananom i svježim zelenilom.

Čitaj više