Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

Anonim

Odabir stila lože, morate uzeti u obzir da je potrebno pokupiti takvo rješenje koje će odgovarati prostorima s velikim prozorima. Moderni balkon u skandinavskom stilu je povoljno ima veliki broj bijelih nijansi, prisutnost plemenitog drva, prirodnih materijala i svijetlih pozitivnih naglaska. U većoj mjeri, takav interijer je prostor, sloboda, svjetlo, zrak i pozitivan pogled na sve okolo.

Stvaranje skandinavske unutrašnjosti

Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

U skoku, unutrašnjost bi trebala biti puno svjetla i prostora

Da biste ukrasili balkon ili loggiju u skandinavskom stilu, nećete trebati skupo dizajn namještaj i dizajn rješenja za obnovu sobe.

Naprotiv, značenje je relativna sloboda prostora i dobru ekologiju, budući da je glavno značenje ovog rješenja sposobnost disanja svježeg zraka. Glavna prednost je u tome što to ne zahtijeva velike financijske i vremenske troškove.

Zidovi

U početku je potrebno procijeniti prednji dio navodnog rada, budući da skandinavski stil pretpostavlja svjetlo, svjetlo tonove i drvene zidove, razmislite o tome. Ako su zidovi ukrašeni drvenim zdjelom, možemo reći da je polovica rada već izvršena. Stara površina može se zalijepiti i ponovno naslikati, a zatim prekriti lakom.

Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

Zahtjevi za suprotno kameni zid zgrade su sljedeći:

  1. Ako je bijela ili siva, onda možete ostaviti nepromijenjene. Ako je potrebno, samo nekoliko ažuriranja površine.
  2. Cigla još jedne boje također se može preraditi.
  3. Ako ne postoji mogućnost za transformaciju površine, možete koristiti druga dizajna rješenja koja mu omogućuju da ga razrijedi. Mnogi objesiti na njezino ogledalo, ploču s kredom ili zanimljivim predivnim ispisima i fotografijama.

Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

Svjetlosne boje - jedan od znakova skandinavskog dizajna

Necrossed balkon s metalnom ogradom ostaje kao što jest. Jedino što treba učiniti je osvježiti ogradu sa slikanjem bijele, sive ili crne boje. Prije nego što se treba očistiti površinu šipke od stare boje i hrđe. Samo u ovom slučaju novi sloj će pasti na metal glatko i uredno.

Razrjeđivanje boje, poželjno je provjeriti dobivenu nijansu na malom prostoru koji se nalazi na nevidljivom mjestu. Pranje 5 - 10 minuta i pazeći da učinak vam odgovara, možete početi bojanja cijele površine.

Kat

Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

Pavao u skandinavskom stilu bit će samo od prirodnih materijala

Članak o temi: Dekoracija zidova s ​​dekorativnim kamenom i pozadinom: fotografije i dostojanstvo

U ovom slučaju, možete staviti na pod kože ili mali tepih sive, crne ili prugaste nijanse. Za ukrašavanje poda u skandinavskom stilu zahtijeva korištenje samo prirodnih materijala, ali moderne proizvodne tehnologije dosegle su takve rezultate koje ponekad umjetni sintetički premazi imaju veću sličnost s izvornom. Osim toga, sintetski je mnogo lakše čistiti.

Namještaj i unutarnji elementi

Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

Za mali balkon je dobrodošla upotreba sklopivog namještaja: mali stol i nekoliko stolica. Ništa više nije potrebno. Što se tiče ostatka interijera, treba napomenuti da se tekstil u takvom dizajnu praktički ne koristi. Ali loža je prilično još jedna stvar.

Budući da je sjeverno skandinavsko ljeto, prilično promjenjivo, korištenje dokova, plaid i ogrtači u ovom slučaju neće biti suvišna. Ponovno bismo trebali upotrijebiti samo neutralne tonove. No, kao iznimka koja se odnosi na suprotno, dopušten je blagi protok boja na boji: svijetla slika na zidu, jastučnicu, plavu plastičnu stolicu s originalnim leđima. Primjer balkona u skandinavskom stilu pogledajte ovaj videozapis:

Kao izvor svjetlosti za večernje okupljanja s prijateljima, to će uglavnom biti korištenje letaka ili male svjetiljke.

Poželjno je da imaju prave geometrijske oblike.

Uređaj lože i balkona u skandinavskom stilu

Neka područje ove sobe beznačajne, ali za većinu od nas ovo mjesto je jedini, gdje se čini da je šansa posjetiti otvoreni zrak i zagrijati pod toplom sunčevom svjetlošću. Ovdje možete sjediti ovdje s prijateljima ili prekrasnim doručkom na svježem zraku.

Štoviše, moguće je napraviti balkon u skandinavskom stilu s minimalnim troškovima. Specifično rješenje izravno ovisi iz mašte i sposobnosti vlasnika stana.

Čitaj više