Pleteni kardigan s žbicama s dijagramima: kako vezati košulju za djevojku u početnici majstor

Anonim

Pleteni kardigani s žbicama s shemama uvijek su uživali u velikoj potražnji. Mogu biti vezani kukičanim ili igalima. Stvari pletene iglice se dobivaju toplije, za razliku od stvari vezanih uz kuku. U tom slučaju, oni su dobiveni više zraka. Kardani su najpopularniji među proizvodima koji su povezani pletenje iglice. Sada postoji toliko različitih Cardiganskih modela, i ženske i muške. Ali većina njih su povezana s posebnim strojem za pletenje. No, proizvod koji je povezan ručno može se naći mnogo rjeđe, a ne u svim trgovinama. Stoga je cijena takvih kardigana prilično visoka.

Ali što učiniti, ako želite takav kardigan, ono što nitko drugi nema? Odgovor je jednostavan: kardigan se može povezati samostalno. Cardigan Modeli s shemama i korak-po-korak upute Postoji velika količina.

Što je potrebno kako bi se vezati kardigan?

Sve što je potrebno kako bi se vezati kardigan - To su niti, žbici, ravnalo ili mjerna traka i škare. Ako će Cardigan biti pleteni, također će biti potrebna jednostavna olovka, papir, brisač.

Zatim morate odabrati model Cardigan i napraviti sva potrebna mjerenja. Moramo izmjeriti struk, bokove, prsa, ramena. Osim toga, potrebno je mjeriti širinu i duljinu čahure (ako je) i duljina proizvoda.

Kako povezati kardigan s pletenje iglice, možete pratiti primjer kardigana povezan s jednim webom bez bočnih šavova.

Pleteni kardigan s žbicama s dijagramima: kako vezati košulju za djevojku u početnici majstor

Pleteni kardigan s žbicama s dijagramima: kako vezati košulju za djevojku u početnici majstor

Veličina budućeg kardigana je 44 - 46.

Da biste povezali takav kardigan, morate kupiti bijele ili druge boje u trgovini. Prednost je bolje dati jarka od vune. Potrebna količina pređe za Cardigan: 900 grama. Potrebni su i kružni spoci broj 4 i zatvarač. Duljina munje oko 90 cm.

Gustoća pletenja u ovom slučaju - 16 petlji na 20 redaka - bit će jednako trgu sa strankama 10 cm.

Glavni uzorak: Guma (lica i nevažeće petlje).

Dodatni uzorak: pljuvanje.

Pozornost treba posvetiti činjenici da će Cardigan biti plesti od vrha do dna i jednog weba. Stoga će se formirati siluetu ovog modela zbog činjenice da će se glavni uzorak promijeniti. Ako je na samom početku pletenja sheme uzorak izgledati ovako: 3 petlje lica, a zatim na kraju će biti ovako: 11 lica i 7 nositi petlje.

Prije nego što počnete pletenje kardigan, preporučuje se da napravite uzorak u punom rastu , Za to se sve veličine prenose na list papira. Nakon što možete početi pletenje proizvoda, s vremena na vrijeme uspoređujući rezultirajući kardigan s uzorkom.

Članak na temu: Candy košara: master klasa s korak-po-korak fotografije i video

Pleteni kardigan s žbicama s dijagramima: kako vezati košulju za djevojku u početnici majstor

Implementacija tehnike

Za početak pletenja, morate birati 104 petlje na igalima za pletenje. Ako je uzorak manji ili više, onda je potrebno ispustiti ili, naprotiv, dodati potrebnu količinu petlji. Glavna stvar je osigurati da količina petlja je čak i, to jest, podijeljena je na dva, a kardigan shema se podudarala s gornjom shemom.

Nakon što su petlje upisane, možete početi pletenje kardigana prema shemi. Za to, sve petlje trebaju biti distribuirane na ovaj način: 3 lopatice i 2 nevažeće (ponovite dvaput), zatim 12 petlji za lica za formiranje pletenica. Zatim postoje 2 outproteched petlje i 3 lica, nakon toga 3 L.pp da odvrnite regulirano. Nakon redovitih, za provjeru * 2 i.p, 3 lp *, 2 i.p, 3 lp (za regulirano). Zatim ponovite od * do * tri puta. To će biti središte Cardigana. Nadalje, sve je u zrcalnom refleksiju.

Daljnje pletenje prema shemi, a ne zaboravljajući svaki redak lica pravovremeno u jednoj neplodnoj petlji. Dodajte dodajte samo iz rubova reguliranih. Tek nakon 5 cm može se postupno dodati šarke.

Trebalo bi postojati takva shema: 4l.p. i 3. P - 5 lp i 4 IP - 6 lp i 5 i.p, respektivno.

Kada će otprilike 15 cm proizvoda biti točan, možete početi odvijati pljuvanje. Ona pleti u skladu s shemom pod brojem 2a.

Petke rukava mogu se prenijeti na pin ili dodatnu iglu nakon 23 cm od početka pletenja. Nastavite plesti kardigana, postupno povećavajući broj petlji na potreban broj petlji. U sredini pletenja, pletenica se zamijeni konvencionalnom gumom , Nastavite pletenje na željenu duljinu, na kraju uroniti nekoliko redaka gumenog traka 1 do 1.

Nakon toga, možete nastaviti s simptomima rukava. Plete s gumenom trakom do potrebne duljine.

Tada možete nastaviti s konverzijom ovratnika. Da biste to učinili, na području vrata 120 petlji i nastavite pletati oko 25 cm. Na kraju pletenja, unesite zatvarač.

Članak o temi: pleteni kaput s žbicama s dijagramima i opisima za žene: pleteni trend 2019 od debele pređe na videu

Pleted Cardigan za djevojku s pletenjem igalima može se pletati prema istim pravilima. Samo se broj petlji smanjuje na traženi iznos.

Ostale Cardigans Ženske pletenje pletenje s dijagramima:

Pleteni kardigan s žbicama s dijagramima: kako vezati košulju za djevojku u početnici majstor

Pleteni kardigan s žbicama s dijagramima: kako vezati košulju za djevojku u početnici majstor

Video na temu

Čitaj više