OpenWork Pulover i suknje pletenje iglice - divan kostim

Anonim

Hej! Ovo bijelo odijelo privuklo me svojom čistoćom, svježinom, nekom proljetnom melodijom. I to je unatoč činjenici da je proljeće još uvijek povezan s nježnim zelenim. Da, a proljeće blato za ove čizme nije uopće bolje tvrtke. Ali zamislimo da je prva trava izašla u bljuzganu, a toplo sunce je već sušilo tlo.

Veličina: 38/40.

Trebat će vam: za pulover 500 g i za suknju 350 g bijele wollzauber pređe (80% ovčje vune, 20% poliamid, 95 m / 50 g); Straight žbice broj 5; Krug, žbice br. 4 i br. 5.

Sljedeće uzorke pletenja na žbicama broj 5.

OpenWork uzorak, ravan i inverzni p.: Broj petlji je višestruke 16 + 2 krom. Plesti prema shemi na kojoj se daju samo osobe. r., V. R. Sve petlje plete u crtežu, osobe. Zaslon. n. plesti. Scratch., Nakida - iz. Ponovite između Chromea. Odnos. Ponovite 1 vrijeme od 1. do 32. r.

OpenWork uzorak, krug, str.: Broj petlji je višestruke 16. plesti prema shemi na kojem se daje samo neparnik, str., U čak krugu. R. Sve petlje plete u crtežu, osobe. Zaslon. p. Klitna lica. Scratch., Nakida - osobe. Ponoviti odnos. Ponovite 1 put (na suknji 2 puta) od 1. do 32. kruga. R.

Osobe. Poplava: osobe. R. - Osobe. p., Izn. R. -U. P.

Posebno relevantno: Na početku r. Chr., 1 osoba., 1 broja; na kraju r. SRENT 2 str. Zajedno osoba., 1 osoba., Chr. Gume a i u pletenju na žbici broj 4.

Gumica A, krug, r.: Naizmjenično 1 osoba. Screening., 1 je elegantan.

Gumica B, krug, r.: Naizmjenično 1 osoba., 1 izn.

Članak na temu: Pokrijte fotoalbum s vlastitim tkaninama: Master klasa s videom

Dekorativna regija: 1. krug, r.: Osobe. Zaslon. i osobe. str. Pucaj kao izbrisan, nit prije posla, ez. n. plesti. 2. krug, r.: Osobe. Zaslon. i osobe. p. Kleti na crtežu, EZ. str. Pucaj kao veće., nit na poslu. 3. krug, r.: Sve petlje bliske osobe.

Gustoća pletenja. OpenWork uzorak: 16 str. I 25 r. = 10 x 10 cm; Osobe. Glatka: 16 p. I 24 r. = 10 × 10 cm.

PULOVER

Natrag / prije: Prekomjerni set (vidi stranicu 39) za biranje 82 str. I kravatu za dasku 13 cm = 32 p. OpenWork uzorak. Zatim plesti lica. glatko, nesmetano. Nakon 26,5 cm = 64 p. Od daske, blizu mola regulirane na obje strane od 4 str. I zagrijati posebnim odbijanjem u svakom drugom p. 4 x 1 p. Nakon 31 cm = 74 p. Iz daske da se protežu kroz kromiranje. sljedeći ili prethodni n. i odgoditi preostalih 64 str.

Rukavi: Uvjetni skup za biranje 50 str. I kravata za dasku 13 cm = 32 p. OpenWork uzorak. Zatim plesti lica. glatko, nesmetano. Nakon 26,5 cm = 64 p. Iz daske, izvodite rutinske prostore kao na leđima. Nakon 31 cm = 74 p. Iz daske da se protežu kroz kromiranje. Sljedeći ili prethodni n. I odgoditi preostalih 32 p.

Jaram: Prevedi na čekanju p. Bez leđa, lijevi rukavi, razred i desni rukavi za krug, pletenje igle broj 5 i plesti na sve 192 p. Krug, r. Otvoreni uzorak, dok na početku leđa, početi od posljednjih 8 p. Rapport, Link 11 Rapports, završiti prvih 8 p. Rapporta = 12 odnosa.

Na visini koketa 13 cm = 32 kruga. R. Nastavite pletenje na krug, žbice broj 4 kruga. R. Elastična i traka vrata vrata, dok je u 1. krugu. R. Za podizanje strelice označene strelicom A i na mjestima od 3 str. Zajedno pojedinaca. Zaslon. (= 4 vrag u rapportu).

Članak o toj temi: Kako odabrati naušnice, kuglice i druge ukrase u zelenoj haljini

Pažnja! Strelice ukazuju na sredinu 3 str., Koje se izražavaju zajedno; Za prvi razred preveden na početku kruga. R. Posljednje br. 32. krug. R. Natrag na lijevi gumb i lagati sa sljedećim 2 str. Zajedno osoba. Zaslon. = 144 str. U sljedećem 2. krugu. R. Prodrijeti na vrh prethodnih razreda od 3 str. Zajedno je omn. I u budućnosti, plesti rezultirajuće str. Ozn. = 96 str.

U sljedećem 2. krugu, r. To je samo iznad strelica u 3 str. Zajedno pojedinaca. Zaslon. I u budućnosti, plesti rezultirajući odlomak. Zaslon. = 72 str. Na visini daska od 5 cm završava rad na svim petlji s dekorativnim rubom; Izvesti šavove.

SUKNJA

Opis rada: na krug, pletenje iglice broj 5 za biranje s poprečnim obličnim skupom od 224 p. I napraviti posao u krugu; Započnite krug, red = desna strana.

Kravata za ploču od 1,5 cm s gumenom trakom u (koja se odnosi na križ u obliku šipki. P. Nestati), zatim 26 cm = 64 krug. R. Uzorak otvorenog rada, a zatim pleteni lica. glatko, nesmetano. Nakon 4,5 cm = 10 krug. R. Od obrasca o otvorenom da nastavi rad na sljedeći način: 23 osobe., 1 brooh, 62 osobe. (= stražnja sredina), peck 2 str. zajedno osoba., 46 osoba., 1 broja, 62 osobe. (= ispred sredine), peck 2 str. zajedno osoba., 23 osobe. = 220 str.

Ponovite odljev u odnosu na prethodne ocjene 15 puta u svakom drugom krugu, str., Broj šarki u sredini stražnjeg i prednjeg dijela se smanjuje = 160 p. Nakon 17,5 cm = 42 kruga. R. S uzorka na otvorenom da biste počeli plesti s gumenim trakom u pojasu. Na visini pojasa 3 cm završiti raditi na svim petlji s dekorativnim rubom.

Shema pletenja i uzorka (povećanje)

OpenWork Pulover i suknje pletenje iglice - divan kostim

Čitaj više