OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

Anonim

U ovom trenutku, dosta informacija za pletenje na igalima za pletenje nalazi se u globalnoj mreži. Osim toga, možete pogledati i video tečajeve za početnike. Prikazana je kao otvaranje bluze za pletenje za žene. Takvi modeli karakteriziraju posebna jednostavnost i zračna industrija. Nulliranje takve stvari, djevojke, bez primjećuje, ispostavilo se da su podložne romantičnom raspoloženju.

OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

Ovaj članak pomoći će razumjeti kako je pletenje otvorenih spojki pletenje, s opisom provedbe nekih modela.

Ponuda otvorena bluza

Da biste dobili ovu šarmantnu bluzu vašem garderobu, ne morate ga tražiti u trgovinama. Zahvaljujući detaljnom opisu, svatko će moći sami povezati ovaj model. Za posao je potrebno:
  1. 280 grama pređe (poželjno korištenje niti u kojima je jednak sadržaj viskoze i akriliza);
  2. Iglice promjera 1 mm;
  3. Kuka za izradu gotovih stvari.

Napredak

Rad tradicionalno počinje s naslonom. Na igalima trebaju postići točno sto jedanaest petlje , Izvršite izravnu mrežu pletenice duž prikazanog uzorka.

OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

Nakon dostizanja sto osamdeset trećeg reda, potrebno je početi obavljati izvršenje Proucya. S dvije strane, zatvorena je na osamnaest petlji, svi će radnici ostati 75 petlji. Ponovno plesti bez odbijanja do 183 redaka. U sredini niza morate zatvoriti trideset tri petlje. To će biti vrat majice. Rad će ostati 21 petlji, jedan rub i deset petlji na svakom ramenu.

Nastavite pletenje ramena, stotinu devedeset i šesti red petlji se zatvara. Drugo rame kako bi se uklonio na isti način.

Prije bluze tajni uzorak kao leđa. Opet, pletenje počinje s setom od sto jedanaest petlji. Prostorije se izvode postizanjem sto dvadeset sedmoga redaka. U 169, red bi opet trebao zatvoriti trideset tri petlje točno u središtu. Ramena pletenja sljedeći. Za stotinu devedeset i petog reda koji je prije i zatvorio preostale petlje.

Članak na temu: kukičane čarape: sheme za početnike, kako povezati lijep dar na glavnoj klasi s video i fotografije

Obaviti zglobove šavova ramena. Na rubnom dijelu oklopa, sto jedanaest kettopa je regrutiran za početak rukava. Prodrijeti u prethodni uzorak do sto trinaestog retka. Zatvori petlje. Slično tome, završite drugi čahuru.

Ostaje za okupljanje proizvoda. Šavovi se mogu izvesti iglom ili kukičanom. Svi rubovi dobivene bluze trebaju biti vezani uz jedan u blizini stupaca bez Nakidova.

Za žene u tijelu

Neki pogrešno vjeruju da su svjetlo prozirni modeli prikladni samo za tanke djevojke. Zapravo, postoji mnogo modela za pune žene.

OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

U nastavku će biti dijagrami i opis pletenja takve opcije:

OpenWork žbice za žene, sheme i pletenje za potpune žene

Za posao koji trebate:

  • 350 grama bijela pređa;
  • 150 grama smeđe pređe;
  • 150 g-bež pređe;
  • 100 grama zrake za kavu;
  • 50 grama pređe boja khaki;
  • Žbice broj 3 i 3,5 mm;
  • Kuka broj 3.

Leđa krvi

Početak podupiranja. Bijela nit je regrutirana 142 petlje. Peel 24 redovi s dijagramom broja jedan. Daske se izvode pletenje broj tri. U ekstremnom redu, ravnomjerno dodajte dvadeset jednu petlju tako da na kraju, 163 str.

Daljnji početak izvođenja slike s dvije sheme broja. U isto vrijeme, od prvog do šestog reda, plesti bijeli nit, od sedmog do dvadeset sekunde - bež. Preostali redovi ako shema ne navodi drugu, izvodi se u bijeloj boji. Za izvođenje bočne bukve, dodajte naizmjenično u svakom osam i deseti redak na jednoj petlji na svakoj strani. Zatim, za ukrašavanje rukava u svakom drugom redu, dodajte dva puta na jednu petlju i dva puta dva petlja. Dodane petlje trebaju biti uključene u uzorak tako da je izlaz u radu ispao 195 kettops. Pletite ravno do 169 redaka, ovdje da zatvorite za trideset pet petlji u centru. Od unutarnjeg ruba obje strane u svakom drugom redu, zatvorite 2 petlje. Godine 174 red, zatvorite preostale petlje treba izaći na sedamdeset pet petlji za svako rame.

Članak o temi: Aplikacija iz pamučnih diskova: Slike za djecu s fotografijama i videozapisima

Ispred proizvoda

Nastupajte točno kao leđa, ali s dekolteom. Za to, u 98 reda, brojanje od daske, zatvoriti jednu središnju petlju. Od unutarnjeg ruba u svakom četvrtom redu, zatvorite šarke dok ne ostane 75 kotla. Kada pletenje doseže veličinu leđa, zatvorite petlje.

Skupština

Šivati ​​cipele majice, a rubovi za povezivanje u jedan redak bez Nakidova.

Svi otvoreni modeli nakon završetka treba pijukati i navlažiti, a zatim ih ostaviti će se sušiti na ravnoj površini.

Članak prikazuje osnovne modele na temelju kojih se mogu obaviti mnoge jedinstvene stvari. Za pletenje možete koristiti pređu različitih boja i tekstura. Ista verzija izvedbe različitih niti izgledat će kao novi način.

Video na temu

Bolje je razumjeti kako spojiti otvorenu bluzu će pomoći videu u nastavku. Pronaći će korisne preporuke za početnike i tajne za iskusne obrtnike.

Čitaj više