Rukav "rlan": uzorak, naučiti ispravnu konstrukciju regulirane fotografije i videozapisa

Anonim

Kletanje je kreativnost s kojom se stvaraju jedinstvene stvari. Ljudi se mogu uključiti u gotovo sve uzraste. Kada pletenje bilo kojeg proizvoda s rukavima treba obratiti pozornost na stil rukava. Postoji osam osovina rukava: u Vtachnyju, rukav bez zaljeva, s plitkim oklopom, s potjerom, Rlange, šišmišlom svjetlom, kimono. U ovom ćemo članku razgovarati o Facon "Rlange". Za plesti proizvoda, ovaj stil je vrlo koristan, bit će uzorak rukava "raglan". Primjena rezultirajućeg platna u obrazac u procesu pletenja pomoći će izbjeći mnoge probleme i osloboditi potrebe za zavoja. Kako šivati ​​rukavac "raglan"? Uskoro ćete naučiti o tome.

Često u časopisima za pletenje postoje modeli s FAOn Rlange. U nastavku možete naučiti kako plesti rukav raglan ips. Može se plesti od iznad i ispod. Razmotrite prvu opciju kada je Rusher ne pokrene ispod. I postoje dvije moguće opcije: pletenje šavom i besprijekornim.

Rukav

Raglan s šavom

U tom slučaju, svi dijelovi proizvoda plete odvojeno, a zatim se šivati. Prvo morate napraviti uzorak , Izgradnja uzoraka glavnih dijelova (prije, leđa) je napravljen sličan uzorku s swap rukavom. Razlika je samo u premiji i vratu. Ispod su fotografije za vizualni primjer.

Štapići s uzovom

Rukav

Rukav

LogSA RLAN.

Rukav

Rukav

Fotografija pokazuje da su dno uzoraka apsolutno identične, samo gornje promjene.

Već će biti moguće izračunati petlje. Za izgradnju obrazaca trebat će vam izvorni podaci, to jest, mjerenja. Morat ćete ukloniti sljedeća mjerenja:

  1. Duljinu leđa do struka;
  2. Duljina proizvoda;
  3. Duljinu reguliranog;
  4. Girm u vratu;
  5. Obujam prsnog koša;
  6. Duljina rukava;
  7. Širina rukava na zapešću;
  8. Širina rukava na razini prsa.

Članak na temu: stoji pod krugovima kukičanog. Sheme

Mjerenja su uklonjena, sada možete nacrtati uzorak.

Ralanov rojnik konstrukcija počinje s pravokutničkom crtežom Assam, gdje je pakao duljina rukava, a AB je širina.

Od točke i dolje položiti duljinu jednaku 1/6 gripping prsa plus 6 cm na slobodnom feling. Označite P. P. To će biti visina reguliranog. Isto tako, radimo s druge strane. Od točke b izmjerite željenu duljinu i označavaju točku M. Od točke P udesno, uplaćujemo 2,5 cm, što je točka koju označavamo kao P1, od točke M lijevog plakanja 2 cm, rezultirajuća točka je označena M1. Zatim, segment ab delim na pola i stavio točku O. Od točke da odgodi 3 cm na obje strane. I stavljamo točke na i G. Od točke G da odgodimo 2,5 cm, označavamo ga G1. Ova je točka spojena na točke o i m1. Da biste odredili donju crtu jednaku širini širine, podijelimo segment SD-a na pola. Rezultirajuća točka će biti slovo sh. Imate mjerenja širine rukava, moraju se podijeliti na pola. Dobiveni broj centimetara ležao je na obje strane od točke sh, označavamo ih D1 i C1. Dakle, naš rukavac raglan sastoji se od sljedećih točaka: K, O, G1, M1, M, C1, W, D1, P1. Više jasno se može vidjeti na fotografiji ispod.

Rukav

Uzorak kućišta kućišta Ralan je spreman. Sada možete sigurno početi plesti kapuljača. Da biste to učinili, regrutiramo odgovarajuću širinu zapešća, broj petlji i pletivi čahuru, redovito se primjenjujući na uzorak. Da biste proširili rukave na obje strane, povećajte. Nakon što je stigao do oklopa, potrebno je zatvoriti prvih 3-4 šarke, a zatim smanjujemo petlju u svakoj sekundi.

Kao što možete vidjeti, primjenjujući uzorak pletenja rukavima Ralan na pletenje iglice postaje jednostavan i jednostavan.

Nakon što su sve detalje povezane, ostaje samo da ih spojite. Neka bude vrlo pažljivo potrebno, kako ne bi pokvario izgled gotovog proizvoda. Najbolje je prijeći uporabu vertikalnog šava , U ovom slučaju, šav je gotovo neprimjetljiv. Šav se izvodi na sljedeći način: Detalji postavite prednju stranu prema gore. Budući da rub neće biti potreban, oni bi trebali biti savijeni van kako ne bi bili uznemireni. S iznutra, ulazimo u iglu usred jedne petlje, nakon što uzmemo i popravimo suprotnu stranu na niti, vraćamo se u prvi dio.

Članak o temi: OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Raglan bez šava

U ovom slučaju, prije, leđa i rukavi plesti odvojene platnene za ruku. Nakon toga se svi detalji prikupljaju na kružnim igalima u sljedećem redoslijedu: lijevi rukavac, prednji, desni rukavac, leđa. Nakon montaže, proizvod pleten u rasutom stanju bez šava. Istovremeno se formiraju 4 reda redovita, uz koje postoje relevantne na obje strane.

Video na temu

Čitaj više