Kako otvoriti vrata ako je ručka razbila

Anonim

Kako otvoriti vrata ako je ručka razbila

Brava ne otvara što učiniti?

Mnogi proizvođači struktura vrata često griješe ugradnju jeftinih priključaka na njih, odavde i čestih kvarova. Ručke vrata su posebno osjetljive na oštećenja. Ni vlasnici jeftinih vrata nisu osigurani protiv tako neugodnog sloma, niti ljudi koji su uspostavili skupe strukture vrata. Razlozi će biti različiti, a rezultat je slomljena ručka i preklapajući pristup sobi.

opće informacije

Prije preseljenja na bilo kakve radnje kako bi se uklonili učinci kvara vrata, učimo o ovom elementu dizajna vrata.

Za ulaz vrata postoji nekoliko vrsta ručke. Najčešći pogled je kineski proizvodi

Kako otvoriti vrata ako je ručka razbila
Za dvije vrste brava - s automatskim zaključavanjem i standardnim postupkom zatvaranja. Takav komad kvara štiti oklopni čašu, ali ukupni pokazatelj kvalitete takvih ručkih postupaka ostavlja mnogo toga.

Ručke na trakama ispod cilindra razlikuju se ispravnim montažnim mehanizmom do dizajna vrata i bolji materijal koji se koristi u njihovoj proizvodnji. Glavni proizvođač takvih ručka je Italija.

Sljedeća vrsta se mijenja pod suwald ključ. Izuzetno specifičan tip, kada je slom, morat ćete instalirati Brand Lock i, odnosno, zamijeniti.

Kako otvoriti vrata ako je ručka razbila
Dizajni s odvojenom bazom razlikuju se multifunkcionalnošću i bogatstvom rješenja boja, međutim, to je druga, nakon kineske kategorije kvačica najosjetljiviji na lom. Takvi proizvodi često jednostavno izlaze iz dizajna vrata zbog činjenice da je u početku pričvršćen nepravilno ili kvar dvorca čini primjenjivim dodatnim naporima za otvaranje vrata. Također, ove strukture brzo gube lijep izgled i, u ovom slučaju, također zahtijevaju zamjenu.

Što trebate znati o zamjeni vrata ručke?

Snimanje i naknadna ugradnja novog ručka vrata trebala bi se provesti uzimajući u obzir sve značajke mehanizama za isključivanje, kao i da osiguraju posljedice zamjene na funkcioniranju same strukture vrata.

Članak o temi: Kako očistiti svjetiljku za uštedu energije

Instaliranje novog ručka na vrata ulaznog metala zahtijevat će određene vještine u radu s nekim vrstama alata, s metalom i znanjem o osnovnim sigurnosnim propisima.

Ručka slomljena vrata ne zahtijeva uvijek obveznu zamjenu. Ponekad se može popraviti, što će značajno uštedjeti novac. Popravak ručka vrata obično su iste tvrtke koje provode zamjenu brave i vrata.

Slom prevencije

Kao najranjiviji i oštećeniji dio dizajna vrata - ručke zahtijevaju redoviti profilaktički pregled i usvajanje nekih pravovremenih mjera.

Kako otvoriti vrata ako je ručka razbila

Najmanje jednom godišnje i dvorac, a ručka se uklanja s vrata i nepoštivanje detaljno, oni proizvode temeljito liječenje trljanja dijelova mehanizma s uljnim sastavom. Moguće je koristiti običnu prodanu naftu u bilo kojoj farmaciji.

Pažljivo ispitati mehanizam samo-snapanja koji se nalazi na ručici. Ponekad može zahtijevati samopravni rupe.

Kako otvoriti vrata Ako se ručka vrata slomila?

Video upute koje su snimljene na internetu mogu pomoći, ali najbolje je čitati i zapamtiti sljedeće informacije:

  • Ručka se može rastaviti i pričvrstiti neka privremena opcija. Ali otvorite vrata ako se ručka kombinira s mehanizmom za zaključavanje - to neće pomoći.
  • Ako je zasun zamijenio na ručici vrata, brava će biti najbolje rastaviti u potpunosti i podesiti snap-dog mehanizam.
  • Uklonite ručke s novog sličnog dvorca i pričvrstite ih umjesto stare. Ova metoda je loša ne samo zbog njegove borbenosti, nego iu tome, stvarni razlog za razbijanje neće biti otkriven, a to mu prijeti redovitom ponavljanju.
  • Potpuno izrežite mehanizam zaključavanja s vrata.

Međutim, najporučljivija i poželjna metoda u ovom slučaju je privlačnost stručnjacima u umjetnosti da, što je prije moguće, otključajte sobu, rastavljaju staru ručku i instalirajte novi.

Članak na temu: Kako je niša za LED pozadinsko osvjetljenje stropa?

Čitaj više