Obrtnički obrt vlastitim rukama

Anonim

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Obrtovi od čunjeva izvrsna su opcija za one koji žele stvoriti nešto neobično za svoj dom.

Spruce i Pine Bumps da bi dobili vrlo jednostavan, dovoljno je otići u šumu ili park, gdje se nalaze slična stabla, a obično se nalaze iu najvećim gradovima.

Obrt iz takvog prirodnog materijala moći će ne samo ukrasiti vaš dom, već i raditi savršeno za izložbu u vrtiću.

Obrt iz konusa

Naravno, teško je nešto učiniti od nekih čunjeva, osobito vrijednih i zanimljivih. Stoga, trebali biste odmah zaliha s takvim materijalima:

  • češeri za obrt;
  • marker;
  • plastelin;
  • lišće;
  • žir;
  • perje;
  • Dijeli.

Zapravo, sve će biti ograničeno samo na činjenicu da će doći do vaše fantazije, jer prisutnost cijelog kompleksa gornjih materijala nije nužno.

Zanimljivi obrti iz konusa, žira i lišća je najlakši način, za to možete jednostavno pričvrstiti ankoran na Shishke, popravljajući ga ljepilom.

Imat ćete prilično sastav koji podsjeća na čovjeka bajke koji ima vlastitu glavu sa šeširom na njemu.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Ova opcija će biti posebno zanimljiva za dijete, koja je već tri godine (također je manje, ali treba slijediti tako da dijete ne proguta pripremljene detalje).

Kako napraviti puzavac

Obrt iz konusa najbolje se obavljaju s plastencima. Super je za stvaranje odjeće za prihvatni muškarci, pribor, pomoćni elementi.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Koristeći ječeve, možete napraviti cjelokupnu izloženost koja će u potpunosti odražavati šumu. Dakle, uzmite nekoliko košara različitih veličina i obojite ih zelenim bojama (najbolji akvarel).

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Nakon toga, udarci trebaju biti zalijepljene na prethodno pripremljenu površinu.

Članak o temi: Brown zavjese: pravila o kombinaciji i uloga u unutrašnjosti

Kao površina, možete uzeti kutiju slatkiša, odnosno njegove pokriće. Bit će oba leta i glatka i bijela površina koja se lako može slikati bojama i vlastitim.

Među izloženosti CESS-a postoje izvrsni obrti od folija iz kojih se životinje, malici, odjeća za njih mogu napraviti.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Postoji glavna komponenta - boja, uz pomoć kojih će se stvoriti cijela slika sheme boja.

Posebno zanimljiva rukotvorina bit će veliki ježa dizajniran između nekoliko čunjeva. Da biste mu dali oblik, možete uzeti veliki plastini za kandži na koji će biti pričvršćivanja.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

U tom slučaju, to bi trebalo biti posebno pažljivo blizu oblika pretovaranja, jer je jež treba imati suženo lice, nos.

Usput, nos se može izraditi od kapice iz konvencionalne boce, oči od gumba, a kao baza za koju postavljate jež, poslužit će kao mahovina, prikupljena zajedno s malim slojem zemlje negdje u šuma. Dekorativna mahovina moći će sakriti nedostatke, ako će bilo koji biti u već gotovoj zanatskoj.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Osobito izvorno izgledaju kao obrti s konusa s vlastitim rukama kada su obojani različitim bojama. Dakle, nekoliko konusa napravljenih u obliku ptica, možete obojiti žutom, smeđom, crnom, sivom bojom.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

A neke ptice mogu biti posebno egzotične i uključuju plavo-žute, crveno-zelene boje. Oči za ptice su izrađene od konusa, za to možete jednostavno uzeti slomljenu ili razmaženu čekić i rastaviti zube.

Svaki zubi mogu biti oko, nos, kljun - izgleda? što radiš. To je ovdje da su boje važne, jer bojanja puzanja, teško je pogoditi nepoznatu osobu, njezini detalji su napravljeni od toga.

Dakle, snjegović koji prolazi kroz polje pokrivene snijegom također se može izraditi od konusa. Ovdje će biti posebno prikladna krpa, koja će dati estetici i poseban sastav.

Članak na temu: Slikanje stropnog postolja pjene: Uputa korak po korak

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Osim proizvoda od konusa povezanih s figurama i pripravcima, konusi se koriste za ukrašavanje unutrašnjosti. Obrtovi iz sapi, folije, papir mogu se koristiti u kompleksu, ukrašavaju prozore, namještaj, posuđe.

Posebno neobična verzija dekoracije dnevnog boravka je voziti čekić na užetu i objesiti ga preko prozora.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Naravno, takav dizajn nije prikladan za bilo koji interijer, ali u većini slučajeva to će biti prikladno, originalno, i što je najvažnije, donijet će nešto prirodno za kuću, što je posebno važno za one koji ne rastu zatvoreni cvijeće kod kuće.

Ako je vaš cilj ukrasiti policu, koji nedostaje određeni dodaci, veliko rješenje - da stavi kutiju na njega, čiji će naslovnici biti povezan s konusima umjesto luka. Ovdje će doći u ruci i jele grane, utvrđene običnim ljepilom.

Još jedno izvorno rješenje je obojiti udarce u različitim bojama (za svaki konus će biti dodijeljen njezinoj boji) i stavite ih u prozirnu vazu.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Takva vaza je pogodna za uređenje bilo kojeg interijera, a ako se postavi grančica, s kojom se lišće uklanjaju, a iste posuđe se zalijepe, u unutrašnjosti će se igrati s novim bojama.

Obrtnički obrt vlastitim rukama

Međutim, postoji mnogo mogućnosti, kako napraviti kutiju s konusima s vlastitim rukama, a koji ne bi izabrao, glavna komponenta je vaša duša, čiji dio mora biti umetnut u proizvod.

Čitaj više