Pisma to čine u unutrašnjosti

Anonim

Pisma to čine u unutrašnjosti

Slova s ​​vlastitim rukama u unutrašnjosti počela se češće i češće koristiti.

I nema razloga, jer globalni trendovi u razvoju unutarnjih poslova nagovještavaju na univerzalnom priznanju i popularnoj.

Naravno, proizvođači dekorativnih elemenata na stranu nisu ostali i počeli ih aktivno proizvoditi za ukrašavanje prozora, namještaja, zidova i svega što se može savršeno potpisati.

Pisma to čine u unutrašnjosti

Izbor u tematskim trgovinama koje nude neobične ukrase za kuću, apsolutno je nesumnjivo, ali samo vi možete napraviti nešto jedinstveno, ne uopće slično svemu ostalom.

Usput, cijena gotovih proizvoda iz pisama je obično visoka, a to je još jedan razlog za zauzimanje tako neobičnog rukotvorina.

Koja slova mogu biti izrađena:

  • tkanine;
  • stablo;
  • slova u unutrašnjosti kartona;
  • osjetio;
  • Pisma rade sami s papira;
  • pjena;
  • Vinske čepove.

Popis se može nastaviti dugo vremena, jer su slova napravljena gotovo od svega što možete izrezati, ljepilo, šivati.

Najčešće se slovo u unutrašnjosti koristi u vlastitim rukama u dječjim sobama, ali u dizajnu spavaće sobe i dnevnog boravka neće biti iznimka ako želite.

Pisma to čine u unutrašnjosti

Slova iz kartona

Slova s ​​kartona s pravom se smatra najpopularnijom. Ako idete u trgovinu s dekorativnom robom, postoje ukrasi iz pisama ili od kartona ili od drva.

Kartonska slova lako mogu biti učinjena od sebe: dovoljno je napraviti rezanje odgovarajućih veličina, ljepilo za čarape, što čini vezu - i sve, pismo je spremno.

Stvaranje pisama je također važno i što će se sastojati od njih. Tamo ili pišete neku riječ ili jednostavno stvorite skup slova.

Članak na temu: Stalci boja - 100 fotografija najboljih ideja i novih dizajna

Vrlo izvorna opcija može biti stvaranje slova po abecednom redu, pogotovo ako imaju različite boje.

Pisma to čine u unutrašnjosti

Međutim, u odnosu na boje, trebali biste pažljivo pristupiti ovom pitanju.

Prvo, odlučite kako su slova u unutrašnjosti stavljena u unutrašnjost i koja će se uloga nadoknaditi.

Ako se planiraju objesiti na užetu, slova moraju biti velika, gusta. Njihove boje ne bi trebale biti snažno kontrastirane s osnovnim bojama u unutrašnjosti.

Na primjer, ako je neodoljiva boja u sobi bež i smeđa, tada slova mogu biti svijetle. Ako je namještaj svijetli, slova, naprotiv, bolje je odabrati više neutralne. Zidni dekor se također može provesti pomoću kartonskih slova, koji se mogu lako popraviti iglice, bez kvarenja pozadine.

Karton, kao i svaki papir, jednostavan za bojenje. Naravno, u početku je teško pronaći kartonske ploče sa svijetlom bojom, a akvarel aplikacija ne daje uvijek željeni učinak.

Pisma to čine u unutrašnjosti

Da biste uputili pisma od kartona svijetle i glatke boje, uzmite ga obojenim papirom. Međutim, to bi trebalo biti učinjeno čak i prije početka rada na zavojima, omotati sve kartonske vlakna.

Slova osjetila

U usporedbi slova iz kartona, slova iz osjećaja su nešto složenija.

Da biste to učinili, uzeti osjetiti i izrezati na navedene obrasce, ostavljajući o tkivnom centimetru na šavovima.

U pravilu, šavovi se ne izrađuju na unutarnjoj strani, to jest, oni se ne vraćaju, ali su lijepo uokvirene pomoću šivaćeg stroja ili ruku.

Nije potrebno misliti da ručno šavova slova mogu pokvariti stvar, naprotiv, dat će određene listove domaće raspoloženja.

Slova iz osjećaja moraju biti ispunjena punilom ili ostaviti stan. Najlakši i najprikladniji je pamuk, koji će se savršeno držati i lako izravnati na unutarnjoj šupljini slova.

Članak o toj temi: Plasteliranje samih stropa

Pisma to čine u unutrašnjosti

Slova s ​​papira

Unutarnji dekor s papirnatim slovima je jednostavna i originalna opcija.

Od papira možete napraviti mnogo različitih slova, stalno ih mijenjati između sebe, čime se formira sve nove riječi. Takva ideja će biti originalna ako često imate goste koji će biti zainteresirani za tako znanje.

Papirna slova možda nemaju jedan opći dizajn, obojen u različitim bojama, proizvedenim od novina, koji će, usput, samo po sebi biti ukras.

Pisma to čine u unutrašnjosti

Pisma iz novina pogodna su za projektiranje kuhinje, ali dizajn djece postat će zauzet ako ga ukrasite s višebojnima, ne nužno volumetrijskim, pismima obojenog papira ili konvencionalne folije.

Ovdje ne morate probati predugo, dovoljno je smanjiti slova i pričvrstiti ih na pozadinu s iglom, ili ako su zidovi prekriveni bojom, osigurajte ih viski. Ovaj ukras može se lako ukloniti ako je umoran od bebe.

Pisma to čine u unutrašnjosti

Vrlo izvorna opcija za dizajn prostorije koristit će se kao suspenzija slova iz papira. Oni su napravljeni u bojama, beaded s kuglicama, perlama i rinjestonama, čime se stvara potreban i odgovarajući stil.

Slova iz pjene

Polyfoam je prilično zanimljiv materijal za kreativnost. Iz njega možete jednostavno smanjiti potrebne oblike, međutim, oštar poseban nož je koristan za to.

No, na izlazu ćete dobiti glatko i prekrasna slova iz pjene, koja neće morati biti glupiranje, izvođenje mjerenja. U slučaju pjene plastike, imate manje šanse za pogrešku, samo održavanje linija će biti potrebno ovdje da trebate unaprijed odrediti olovkom.

Pisa iz pjene ukrašena obojenim papirom ili novinama, ali najoriginalnija opcija će biti dizajn niti.

Činjenica je da je to pjena, poput stabla, savršeno čuva oblik i nije podložan deformaciji, kao što to čini karton ili papir, jer se može omotati debelim slojevima, u svakom slučaju. I nitko nikada ne pretpostavlja da su vaša pisma pjena!

Članak o toj temi: Izvorna ladica od parketa s vlastitim rukama (fotografija, master klasa)

Pisma to čine u unutrašnjosti

Bilo da ćete napraviti pisma od pjene, papira ili kartona nije važna, glavna stvar je da će vaš interijer biti zainteresiran za uređenu.

Čitaj više