Decoupage na staklu učiniti sami

Anonim

Decoupage na staklu učiniti sami

Decoupage na staklu smatra se posebnom vrstom primijenjene kreativnosti, koja osigurava korištenje posebnih tehnika primjene za staklenu površinu ispisanih slika ispisa.

Decoupage od stakla također zahtijeva naknadnu obradu površine korištenjem različitih elemenata za uređenje i pomoćnih alata, kao što su:

  • salvete na kojima se primjenjuju sve slike;
  • ljepilo za decoupage na staklu (obično vinil);
  • škare (velike ili male vrijednosti);
  • Viski i olovka (može biti korisno isključivo kako bi se riješila slika na površini, ako radi, to je prikladnije);
  • linija (pomoć se držite simetrije kada se površina stakla sprema s crtežima);
  • lak;
  • četka;
  • iskre, rhinestones, perle;
  • akrilne boje.

Decoupage na staklu

Prije svega, treba reći da se decoupage može koristiti ne samo na staklenoj površini, već i na koži, drvenoj i tako dalje.

Najbolje je primijeniti Clipposes iz salveta na staklo, iako su dopuštene zanimanja.

Činjenica je da ubrus ima tri sloja, koja tijekom otekline stječe određeni volumen, a to se pridaje ne samo poseban oblik premaza, ali u slučaju stakla stvara zanimljive sjene, jedva vidljive u oku.

Osim toga, decoupage namještaja može se obaviti uz pomoć salveta, osobito ako je njegova površina izvorno prekrivena lakom.

Ako se odlučite pribjeći korištenju isječaka iz časopisa, novina i drugih papira, tada je slučaj na drugi način.

Treba odabrati kao tanki papir, a onda će izgledati nacrtano.

Decoupage na staklu učiniti sami

Za ukrašavanje već lijepljenog obrasca trebat će vam četke. Možete uzeti jednu četku, ali mora imati nježnu, ali ne i previše mekanu hrpu, a ne teška, koliko god pogrešno razmotrili.

Također, četkica je korisna pri izravnavanju uzorka.

Ako imate ubrus, odvojite gornji sloj, a zatim na stranu koja slijedi odvojeni sloj, držite se stakla.

Članak na temu: komarac mreža na prozoru vlastitim rukama: okvir i dizajn bez okvira

Nakon toga, trebali biste odmah nanijeti lakiranje na površini, poravnavajući sliku s četkom tako da je samo što je više moguće.

Važno: dekor boce i limenke treba započeti s potpunim čišćenjem površine, jer ove stavke obično ne sadrže ne samo prašinu, već i tragove ljepila s naljepnice.

Decoupage na staklu učiniti sami

Također treba pamtiti da ako primijenite nekoliko različitih crteža na staklo, odvojeno jedni od drugih, trebali bi biti pokriveni lakom.

Međutim, kada će se sve raditi na plaći biti dovršen, manipulacija laka treba ponoviti, ali već u odnosu na cijelu površinu tako da staklo izgleda glatko.

Kako napraviti decoupage na staklu

Zapravo, svi su trenutni trenuci minimum. Ako želite napraviti proizvod za svoj dom jer se oslanja na sva pravila decoupagea, nakon primjene posljednjeg sloja laka morate sakriti staklo.

Da biste to učinili, potrebno je staviti hladni proizvod u pećnicu i okretati ga na temperaturu od 150 stupnjeva, očekujte završetak reakcije od 30 minuta.

Važno: Ne zaboravite napustiti pećnicu otvorena nakon vremena, jer snažno staklo o grijanju može staviti snažnu opekline u rukama.

Ali kako napraviti decoupage na staklu ako postoji mnogo transparentnih mjesta? U tu svrhu, akrilna boja će biti korisna, koja se mora unaprijed pripremiti.

Prvo se može činiti da samo pokvari crtež, ali u stvari sve je jednostavno: boja se ne mora primijeniti blizu crteža, a zatim, bliže rubu njegove primjene, razmazano, čineći manje svijetle.

Kada se boja vozi, nastavite do primjene šljokica, kuglice, stratos, mrvljivog prašine. Ne samo da će ukrasiti, već i za kuhanje bez nedostataka.

Možete obaviti različite manipulacije s sjajnom prašinom, i s vremenom, kada imate iskustva, možete čak i zaključiti kako biste napravili obrasce četkom.

Članak o toj temi: Stropne pozadine: za dizajn, fotografija interijera, koji biraju, na bazi Fliesline, s prijelazom u kuhinju, kako slijepiti, to prvo, video

Decoupage od stakla s vlastitim rukama je prilično brz i jednostavan proces. Na dizajnu konvencionalne boce može provesti samo nekoliko sati, s obzirom na rad na grijanju, hlađenju i naknadnom dizajnu.

Uz pomoć decoupage stakla možete napraviti darove za odmor. Dakle, izvrsna opcija će biti šalica za čaj s jedinstvenim dizajnom osoblja.

Decoupage na staklu učiniti sami

Još uvijek je dizajniran za dekorističke posude, ali ne i unutarnji dio, jer ljepilo i boja mogu biti otrovni, što će negativno utjecati na kvalitetu korištene hrane.

Decoupage na staklu učiniti sami

Još jedna popularna tendencija je decoupage of Shebbi-Shik, koja pomaže ukrasiti unutrašnjost s istim ubrusima i TEARSTIRANE, samo ne uvijek na površini stakla, već, u pravilu, primjenom na namještaj: komode, ormari, zrak Kreveti, odvojeni dijelovi stolica.

Decoupage na staklu učiniti sami

Međutim, kada bi se odbila sheshbbi Chec treba uzeti u obzir masu drugih točaka koje moraju odgovarati jedni drugima, ali se općenito, sami stil temelji dijelom na tehnici decoupe.

Čitaj više