Kuka za kuku za kuku za bebu

Anonim

Kuka za kuku za kuku za bebu

Slučajni na internetu je naišao na takvu sovu.

Autor nije mogao saznati, ali gledajući je da je pala na razmišljanje o ideji - što možete napraviti takvu vrećicu! Tugs s stupovima s dvije Nakide iz pređe od dva dijela - prednje strane, straga, broj petlje može se izračunati s fotografijom.

Dno, sudeći po fotografiji, morate se povezati u rasutom stanju. Spojite prednje i stražnje dijelove uz pomoć kuke, lijepljenjem na vrhu stupaca bez nakida. Zatim zasebno vežite oči dva kruga i izrežite nos iz tkanine!

Na vrhu da stavi zatvarač, zašijte ručke, a sova je spremna. Ovdje je takva ideja.

Kuka za kuku za kuku za bebu

Koji student ne želi imati tako lijepu sovu torbu da nosi novac u njezinoj školskoj doruci? Svijetle teme, praktična tekstura i kreativni dizajn, svakako će privući vašu mladu kćer. Ili možda ovaj posao će biti njezina prva kreativna inkarnacija? Ova torbica se brzo uklapa, moguće je početi učiti svoju kćerku pletenje.

Autor projekta je Chi Wei, žena čija djela nadahnjuju mnoge igle iz cijelog svijeta. Ovdje je link na stranicu koja opisuje vrećicu pletenje sova

1Dogwoof.com/2019/08/rchet-owl-pouch-with-pattern.html

U ovom projektu mnogo se može prilagoditi vašim zahtjevima. Konkretno, možete igrati s bojom niti, oblik tassola - ušima, odabrati boju očiju - perle. Još jednom ponavljamo da ovaj posao može biti dobar početak na putu pletenje vaše mlade kćeri.

Video s vrećom sova

Ugodan dan!

Članak o temi: Karantura od papira s vlastitim rukama: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Čitaj više