Europski stil u unutrašnjosti

Anonim

Europski stil u unutrašnjosti

Europski stil u cijeloj povijesti svog postojanja preživio je mnogo promjena. Međutim, njegova moderna interpretacija voli gotovo svima. To je moderan, elegantan i vrlo udoban. Glavna obilježja stilistike gotovo je potpuna odsutnost zidova. Takvi studio apartmani su sada vrlo relevantni i sve veći broj ljudi promijenilo je tako uobičajeno stanovanje tako.

Stvaranje europskog interijera

Uvesti u vaš apartman ili kuću europski stil, potrebno je ispuniti svoje glavne zahtjeve:

  1. Ni u kojem slučaju ne smije preopteretiti unutrašnjost namještaja, osobito glomaznih ormara. Neka svi namještaj nosi su više dekorativni. U idealnom slučaju, jedna soba mora biti ostavljena ispod svlačionice i pohranjuje sve stvari (na primjer, u Hruščovom u svlačionici, možete pretvoriti uobičajenu ostavu). Ako nemate sposobnost opremanja takve sobe, pokušajte odabrati kompaktne ormare.
  2. Upotreba u unutrašnjosti stolica i sofa s jedne slušalice je dosadno i otopljeno. Takav dizajn je odavno prošao u prošlost. Neka se fotelje neće kombinirati s kaučem u obliku i boji.
  3. Preferiraju mobilne i transformirane subjekte namještaja. Uz njihovu pomoć, možete se lako promijeniti i osvježiti interijer.
  4. Za europski stil karakterizira se kombinacija svjetlosnih vrata i tamnih zupčanika.
  5. Ton s laganim vratima, pokušajte odabrati svjetlosni postolje za zidove. Štoviše, postolje bi trebao biti dovoljno širok - oko 10 cm. Ovo nije samo elegantno rješenje, već i vrlo praktično.
  6. Kupaonica i soba i WC najbolji su kako bi napravili fine svjetlosne pločice. U tom slučaju, svjetlo nije nužno samo bijelo. Europski stil pozdravlja uporabu senfa, opeke, svijetle zelene i druge nestandardne tonove u unutrašnjosti.

Članak o temi: Korištenje pločica u drvenoj kući: Montage to učiniti sami

Europski stil u unutrašnjosti

Dnevni boravak u europskom stilu

Europski stil dnevni boravak je dovoljno jednostavan. Prije svega, mora odgovarati tri glavne točke:

  1. Svi tapecirani namještaj trebao bi biti lijep, vrlo udoban i izrađen u svijetlim bojama.
  2. Dekor za dnevnu sobu treba odabrati jednostavan, ali elegantan i izuzetan.
  3. U unutrašnjosti važno je koristiti samo prirodne materijale.

Europski stil u unutrašnjosti

Cijeli interijer dnevnog boravka izgrađen je oko bilo kojeg objekta. Može biti, na primjer, prekrasan stol za kavu okružen kaučem i par stolica. Ova odluka bit će vrlo udobna, jer u dnevnom boravku ćete se okupljati u krugu obitelji i prijatelja, a takav smještaj namještaja učinit će komunikaciju što je više moguće. Ne zaboravite dodati dizajn i neke "vrhunac". Prekrasan ukras bit će veliki broj jakih jastuka.

Druga verzija unutarnjeg centra je kamin. Fokus bilo koje sobe učinit će vrlo ugodno i dom, a to je najvažnija stvar za središnju sobu kod kuće. Ako odlučite dati preferencije kamin, imat ćete mogućnost odabira. Prvo, možete uspostaviti pravi drveni kamin. Ova je opcija za stanovnike privatnih kuća. Prednosti drvenih kamina teško je precijeniti, jer daju i meko svjetlo i udobnu toplinu. Drugo, možete kupiti elektrokamin. Ova odluka je prikladna u stanovnicima urbanih stanova. Visokokvalitetni elektrokamin praktički se ne razlikuje od sadašnjosti. Treće, možete napraviti jednostavnu imitaciju kamina. Naravno, ova opcija ne izgleda previše uvjerljivo, a ne daje toplinu svjetlom, ali možete stvoriti kamin imitaciju vlastitim rukama, i to će biti savršeno napisano u unutrašnjosti.

Europski stil u unutrašnjosti

Kuhinja u europskom stilu

Prilikom stvaranja kuhinje, kao i prilikom stvaranja dnevnog boravka, bit će njihova posebna pravila:

  1. Prije svega, potrebno je pažljivo razmotriti zoniranje prostorije. Europska stilistika plaća mnogo zoniranja pozornosti. I za praktične svrhe, to je vrlo koristan postupak. Čak i najmanja kuhinja, s pravim pristupom, može primiti sve što vam je potrebno.
  2. Zatim morate optimizirati sustav za pohranu. Naravno, kuhinja pohranjuje mnoge stvari: kućanske aparate, rezerve, povrće i tako dalje. Svaka stavka ovog popisa mora imati svoje, strogo definirano mjesto.
  3. I konačno, morate odabrati kompaktan i praktični namještaj za kuhinju.

Članak na temu: Cross Vez 2019: Novi i sheme, setovi i simboli, besplatni videozapisi i slike, lipanj sat i preuzimanje

Europski stil u unutrašnjosti

Dekoracija kuhinjske sobe je za mršenje zidova i vrata u lagane tonove. Pod bi trebao biti kontrastn u odnosu na zidove. Kada završite pod, imate dvije opcije - keramičke pločice i laminat otporan na vlagu (posebno namijenjeni kuhinjskim prostorijama). Što se tiče stropa, to bi trebalo biti lagan i gladak. Bolje je dati prednost nekoj modernoj verziji, na primjer, na stropu od dvije razine ili stropa za rastezanje.

Europski stil u unutrašnjosti

Ne zaboravite obratiti pozornost na rasvjetu kuhinje. U europskom interijeru mora biti vrlo svijetlo i uključuje, najmanje nekoliko rasvjetnih uređaja.

Savršena opcija rasvjete je ugrađena svjetlost u stropu. Vrlo je lako implementirati ako ste odabrali jednu od gore navedenih opcija za moderne stropove. Dekorativno osvjetljenje treba biti prisutno na ormarićima i police. Lijepa je i praktična, jer olakšava posao u kuhinji. Vrlo je zgodan i ekonomično napraviti takav pozadinsko osvjetljenje pomoću LED traka. Iznad stola za blagovanje može primiti jedan veliki luster ili nekoliko vješajućih identičnih svjetiljki.

Europski stil u unutrašnjosti

I naravno, europska kuhinja trebala bi biti opremljena najnovijom tehnologijom. Svi elementi tehnologije moraju biti promišljeni, praktični, ako je moguće ugrađeni. U pravilu, standardna kuhinja, izrađena u europskom stilu, uključuje: električni ili plin štednjak s pećnicom (važno je da pećnica ima širok raspon svih vrsta dodatnih funkcija), hladnjak i zamrzivač, poklopac , mikrovalna pećnica, perilica posuđa, mali kućanski aparati (toster, multicookler, proizvođač kruha, aparat za kavu, parobrod i tako dalje).

Europski stil u unutrašnjosti

Čitaj više