Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Anonim

Kako šivati ​​žensku torbu i o tome kako ga nositi, napisan je mnogo majstora. O muškim torbama - trajni atributi elegantnog čovjeka, rijetko, gdje možete čitati. Međutim, online magazin "ručno izrađen" će ispraviti ovaj reljef! Ako i dalje mislite da ne trebate mušku torbu - onda nastavite savijati sve male stvari u džepovima i nemojte se opteretiti dodatnim detaljima. A ako je važno za vas red i udobnost u mojim osobnim stvarima - onda pročitajte ovaj glavni razred i saznajte kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama. Takav model je vrlo kompatibilan i neće stvoriti dodatnu nelagodu.

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • Dobro gusto tkivo 120 cm duga i 137 cm širine;
  • Pamučna obloga - dugačak 50 cm i 137 cm u širini;
  • Dublerin 140cm za 114 cm;
  • Zip ili zatvarač - 30 cm;
  • Zanimljiva kopča za mušku torbu;
  • Metalni savjet kako bi se napravio traku;
  • pamučne navoje pogodne za vrećice;
  • Milimerarni papir za naš uzorak.
  • Da biste napravili okvir, trebat će vam 1 komad dublerina i jedan komad glavne tkanine;
  • za pojaseve - 1 komad iz glavne tkanine;
  • Za sklopivi vrh - na komad glavne tkanine i na komadić dubletina;
  • Za zatvarač je potreban komad sluznice u parovima i iste važne tkanine;
  • Za obloge, upotrijebite dva komada tkanine za oblaganje;
  • Za unutarnje džepove - komad obloge tkanine;
  • Za džep na preklopnom vrhu - 2 komada tkanine obloge.

Pričvrstiti dublerin

Za početak, priložimo dublerin svim detaljima naše torbe, gdje ga treba koristiti. Možete ga lijepiti pomoću običnog željeza i nužno iz unutrašnjosti dijelova.

Članak na temu: Booties-Bunnies Blochet s dijagramima: Master klasa s fotografijama i videozapisima

Stvaranje pojasa

Sada ćemo stvoriti pojas: za to, poduzmite detalje našeg pojasa i bit će na pola prednjih strana duž najduže strane. Izglađena i šiši. Potrebna je samo jedna strana pojasa, a zatim izrežite kutove. Nakon, okrećemo dio pojasa iznutra i pritisnite tako da je dugačak šav u sredini. Da biste dovršili, stavili smo prvi dio kopče i metalnog vrha na drugoj stavci.

Pripremamo oblogu

Od gornjeg ruba unutarnjeg džepa, počinjemo 6 mm, a zatim gornji rub savijati za 2 cm i potrošiti. Doživljavamo iste akcije s pristupom na šavove u ostatku bočne strane džepa. Na prednjoj strani jednog detalja treperimo ovaj džep. Zatim nanesite prednju stranu oblogu za vrećicu i detalj sklopivog vrha. Isto se radi s preostalim detaljima obloge vrećice i dijela obloge, šivanje na bočnim stranama. Sada je potrebno treptati krajeve donjeg šava, a zatim spojiti bočnu i donji šav da biste dobili nagib.
Napravite džep za sklopive vrhove

U tu svrhu, dio drugog vrha primjenjuje traku kopča lica. Rezni krug za džep potrebno je treptati uzimajući u obzir duljinu munje na polovici širine zatvarača. Class bar implementirati lice licem. Sada trebate smjestiti dio drugog sklopivog vrha i zatvarača, prednje strane rupe u središtu. Od donjeg ruba trake za pričvršćivanje, morate šivati ​​jedan komad džepa, pričvrstiti ih na prednju stranu. Zatim napravite još jedan šav uz šav, okrećući sluznicu. Sada moramo popraviti rub zatvarača i dijela džepa, a zatim šivati ​​na podlogu džepa i zatvarača.

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Prikupiti trup

Na bočnim šavovima potrebno je poravnati i savijati okvir, zatim bljeskati i izgladiti šavove. Nakon poravnanja bočnog šava u središtu donjeg šava morate napraviti kosi rez. Sada možete okrenuti torbu prema van. Primjenjujemo se i izjednačimo vrh okvira torbu i sklopivi dio. Zatim u oblozi za naše vrećice umetnite okvir. Treperemo sve rubove vrećice i naslonjeni vrh. Udaranje na šavovima.

Članak na temu: Khokhloma slikanje: uzorci za početnike, šablone i uzorke s fotografijama

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Remen

Daljnje okretanje vrećice i bljeskajte otvorenu vrećicu u krugu i top-up vrhu. Pošaljite traku na 10 centimetara ispod vrha vrećice i izradite ga u kopču kako biste podesili duljinu pojasa. Dakle, iz ovog majstora naučili ste kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama.

Kako šivati ​​mušku torbu vlastitim rukama

Čitaj više