Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Anonim

Plastika u modernoj kući nalazi se posvuda. Često se podvrgava šokovima i pukotina se formiraju na površini. Nemojte žuriti za bacanje opreme i namještaja. Putt za plastiku može biti ispaljene udubljenja, zatvorite pukotine, lijepljenje rubova, pa čak i zatvorite rupe. Samo ne uvijek možete kupiti kit koji vam je potrebna u građevinskoj trgovini.

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Vraćamo plastične dijelove s kitom

Plastika predstavlja posebne zahtjeve za kit

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Plastični dijelovi

Plastika je rijetko obojena odozgo u različitim bojama, obično se stvara tonalitet u proizvodnji i za cijelu dubinu. Ima sjajnu površinu, sadrži boje u sastavu i ne zahtijeva dodatni dekorativni izgled. Razlikuje se od većine materijala koji se koriste u unutrašnjosti:

  • gura vodu i ne apsorbira je;
  • ne reagira na ulje, domaće kiseline i alkalne;
  • fleksibilna i plastika;
  • Mala specifična težina - svjetlo;
  • tvrdoća ispod opeke i kamena;
  • Loše adhezije s većinom završnih materijala;
  • Brzo briše, prekrivene ogrebotinama i pukotinama.

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Primjena kit za plastiku

Dekorativnost i jednostavnost plastičnih proizvođača namještaja, stvarajući zbirku mobilnih setova za vikendice i blagovaonice. Prilozi instrumenata i opreme za kuhinju i kupaonicu su jaki i lijepo izgledaju. Pritisak plastike izdaju najsloženiji oblik.

Bacanje mješalice ili aparat za kavu, zbog izgleda pukotina u slučaju, ne vrijedi to. Položaj će popraviti kit za plastične i vješti ruke.

Veliki izbor kit za plastične dijelove koji nisu u građevinarstvu

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Izbliza pukotina odbojnika pomoću kit

U građevinarnicama, razni kit za plastiku stoji odvojeno od ostalih. Njihov izbor je često ograničen. Ali na shovinama robe za automobile naći ćete robu koja vam je potrebna. Najveći dio plastičnih dijelova je na osobnim automobilima.

Članak o temi: Kako napraviti tuš kabinu u kupaonici sa svojim vlastitim rukama - stručnim savjetom

Obratite pozornost na polimerni kit, ili radije poliester. Među njima su veliki izbor dvokomponentnih sastava stvorenih za popravak tijela, odbojnik, bazu za spremnik, kućište filtra za zrak i mnoge druge detalje. Odvojeno su obojeni pripravci. Izbor je mali, ponavlja tonalitet glavnih dijelova stroja.

Osnova plastične propula je:

  • epoksidna smola;
  • punila;
  • plastifikatori;
  • Boje.

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Plastika

Učvršćivač je pakiran u zasebnu cijev i doda se prije nanošenja u omjeru od 2 - 3% do mase. Vrijeme je zamrznuto od 6 do 8 minuta. Potrebno je brzo raditi. Debljina sloja može biti do 2 mm, pod uvjetom da je prvi mnogo tanji.

Da bi se dobila glatka i glatka površina, kit na plastiku se primjenjuje gumenu lopaticom i svaki sloj se očisti. Za samostalan rad preporučujem odabir mješavina s visokom mekošću. Dijelovi od plastike su uglavnom zaobljene površine, čiji oblik ponavlja alat prilikom klizanja i izjednačavanja pripravka. Metalni platno može ogrepsti mekši dio površine.

Ručno se izvodi kit na plastiku. Umetnite suknju na poseban uređaj. Prvi veliki, a zatim mali. Ne preporučujemo korištenje stroja i vode. Prva od njegovih vibracija može uništiti predmet. Voda će napraviti viskoznu i pogoršanje prerade, može čak ukloniti cijeli sastav.

Polimerni kit s fiberglassom

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Popravak plastičnih dijelova s ​​kitom

Za penjanje pukotina i nedostataka na unutarnjim dijelovima koji su izloženi teretima i vibracijama, preporučujem korištenje ojačavanja plastičnih brisača s fiberglassom. Pripravak polimera na balosima se prodaje u obliku gotovog oblika. Može se primijeniti s slojem od 2 mm. Nedostatak u nemogućnosti brušenja i stvaranja glatke površine. Položaj ispravlja uporabu završnih sastava bez dodataka.

Nakon brušenja površine kita, zahtijevaju bojenje, prekriven je mineralnim, akrilnim. Ubrzajte sušenje materijala mogu biti svjetiljka. Temperatura ne smije prelaziti 60 stupnjeva. Minimum ne smije biti niži od deset.

Članak o toj temi: Instalacija plastičnih vrata s vlastitim rukama: Uputa (fotografija i video)

Prednosti armaturnih materijala s fiberglasom u sposobnosti savijanja s detaljima i visokim otporom vibracija i dinamičkim opterećenjima.

Priprema površine i primjena stakloplastike

PUTCLONE za obnavljanje plastičnog odbojnika

Prije poravnavanja površine, treba:

  • pranje
  • dendžarati
  • Očistite plitko oko kako biste stvorili hrapavost koja poboljšava prianjanje s nanosimskim materijalima.

Benzin nakon sušenja ostavlja tragove ulja i masti koja sadrži. Stoga je bolje koristiti otapala. Možete sušiti sa sušilom za kosu s niskim temperaturama ili ga uklanjate na udaljenost od dijela.

Puty za plastiku pomoći će popraviti uništene dijelove

Vraćamo odbojnik

Za zatvaranje rupa u plastičnim i širokim pukotinama, koje neće moći stegnuti kit, preporučujem korištenje stakla. Prolazi na površini i drži materijal. Za to, površina mora biti projicirana i obložena sa sastava ljepila ili razrijeđenom PVA vodom. Nakon toga, montirajte mrežu i dajte smjese da se potpuno osuše prije kit.

Čitaj više