PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Anonim

Najbolja izolacija za privatne kuće smatra se ekstrudiranom polistirenskom pjenom. Zbog niske težine ne stvara teret na temelj. Visoka propusnost pare i sposobnost održavanja topline i ne preskakanje topline, stvoriti udobnost unutar kuće. Kada dovršavate fasadu, napravljena je pjena za plijetanje kako bi se zaštitila od vlage, glodavaca i sunčevih zraka. Glatka površina pjenaste plastike slabo je povezana s završnim materijalima.

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Uređenje zida do kita

Lagana i topla pjena trebaju biti zaštićeni

Ja zagrijavam kuću prijatelja i zadovoljan njegovu znatiželju. Vadik je bio zainteresiran za građevinske materijale i pokušao učiniti sve s vlastitim rukama. Već smo zaglavili tanjure na zidovima i zajebali rešetku. Morali smo napraviti kit na pjena i dekorativnom uređenju.

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Ugradnja pjene i naknadne završne obrade s kitom

Polifoam praktično ne apsorbira vodu. On može plivati ​​godinama, a ne Nobuhai. Ali kada su izloženi sunčevim zrakama, vjetar i mraza počinje srušiti. Materijal iz balona jedu glodavce i ptice. Zagrijan zračnim plastičnim fasadom mora biti postavljen i žbukanje. Materijala zapaljiva i razlikuje štetne tvari.

Gornji sloj mora biti kruti radi zaštite mekog polistirena od mehaničkih učinaka, sadržavati antiseptike i antistatiku za zaštitu od uništenja raznim predstavnicima faune. U isto vrijeme, izolacija je zaštićena od UV zračenja i mraza i izravno izlaganje vode. Klit, koji se primjenjuje na pjenu služi kao osnova za obloge, žbuke i dekorativni dekoracija.

Značajke stavljanja površine ploča ekstrudiranog polistirena

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Putclona za pjenu

Prilikom rada s pjenom potrebno je uzeti u obzir njegove značajke i slijediti pravila.

  1. Prije početka rada, da biste projektirali ležeće ploče sa svih strana s otopinom PVA ljepila, poželjno u 2 sloja.
  2. Rešetka za pojačanje pričvršćena je na bazu ljepila.
  3. Nakon svakog sloja, površina je tla.
  4. Polifoam ima visoku propusnost pare. Žbukanje i kit treba tanki sloj.
  5. Nemojte koristiti materijale koji sadrže otapala i aceton.

Članak o toj temi: Kako napraviti ormar s vlastitim rukama? Upute za izradu garderobe

Mljevene ploče, jačate površinu. Između polistirenskih balona, ​​slabih veza i ploča lako se razbijaju.

Mreža za armiranje od metala i stakloplastike drže teški sloj kita. Pričvršćena je na ploče na ljepljivoj bazi koja se primjenjuje nazubljenom lopaticom.

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Završni šiljak

Mineralne i druge pjene powees slabo prolaze zrakom. Kada se primjenjuje na njihov debeli sloj, omeknjen je omjer propusnosti pare zidnih materijala, čiji se indikator treba povećati s iznutra.

Polifoam se otapa u acetonu. Kada kontaktirate materijale koji ga sadrže i otapala, srušit će se.

PVA ljepilo rješenje će poboljšati adheziju ljepilom

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Ukras pjene

Prije početka rada, položili smo ploče s prijateljem, razrijeđena vodom kupljena u trgovini ljepila PVA, i dva puta prolazila valjcima s dugom hrpom na svim površinama, uključujući i krajeve. Otopina je u izobilju primijenjena. Zatim je ostavio da sve osuši. Sljedećeg dana nastavljena je izolacija fasada. Vadik je bio zainteresiran zašto smo pripremili ploče prije instalacije.

Kada pokrivate labav materijal s PVA ljepilom, razrijeđen u pola s vodom, formira se zaštitni film. Jača površinu i povećava adheziju. Ljepilo će biti bolji zamijenio pjenu, kada je pričvršćena na zid. Prvi sastav prodire u materijal, konsolidirajući odnos između frakcija. Drugi sloj stvara čvrsti film sposoban za povezivanje s različitim materijalima i smanjuje njihovu potrošnju.

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Spalling zidova balkona pjene

Ploče obložene tlom su jači od ljepila na zid. Fiberglass lakše popraviti na površini. S slučajnim slomom, list se neće slomiti. Putty lako pada, glatki sloj i ne sklizne.

Akrilni kit nakon takve obrade može se primijeniti bez armirajućeg meša. Za unutarnje radove, pričvršćivač na bazi PVA se koristi s kredom i plastifikatorom iz CMC-a. Sloj do 2 mm od tih materijala je iznimka i počiva bez mreže.

Članak na temu: Nove godine igračke to čine sami: 4 ideje za obrte (12 fotografija)

Redoslijed završavanja vlažne fasade s izolacijom polistirena pjene

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Podijelite zidove pjene

Odabir materijala za pjenu za pjenjenje, obratite pozornost na upute. Odaberite samo namijenjeno polistirenu. Nemojte koristiti ljepilo na kemijska otapala.

A Vadik i ja pokrili su zglobove ploča i glavama tiple. Nakon toga, ljepljiva smjesa je nosila zupčanik. Izvršio sam rad, jer je smjesa brzo zamrznuta. Prijatelj mreža mreže. Pomiješio ju je za ljepilo. Postavite okomito s posjetom od 150 mm. Na vrhu i, ako je potrebno, privučeni su pričvršćeni nosači s nosačima.

PutThal za pjenu se nanosi na rešetku i ljepljivu bazu

Promjena izolacije pjene s kitom

Uz cijelo perimetra počeli smo staviti kit na površinu pjene s mrežom. Tada smo očistili stroj, prerano i ponovno primijenili. Na gotovoj površini možete slikati. Koristili smo akrilnu obalnu žbuku za završnu obradu fasade i boje.

Čitaj više