Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Anonim

Stakleno balkon ili loggia - prostor, organiziran i uređen zbog konstruktivnog pristupa razvoju i stvaranju projektnog projekta. Rad na takvom projektu provodi se uzimajući u obzir činjenicu da je balkon danas, prije svega, strogo ograničeno područje koje koristi vlasnici stanova za kratkoročnu rekreaciju.

Međutim, čak iu tim opcijama kada se pretvara u nastavak kuhinje ili dnevnog boravka, postoji mogućnost stvaranja neobičnog postavljanja za korištenje potpunog stakla.

Značajke dizajna

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Stakleni balkoni postali su potpuno novo izvorno rješenje u dizajnu izvan stambenih i uredskih zgrada. No, osim neobične vanjštine zgrada, jedna od prednosti takve strukture može se nazvati sposobnost stvaranja jedinstvenog interijera same sobe.

Panoramski pogled, zračnost, punopravna prirodna rasvjeta - sve to privlači povećanu pozornost stručnjaka i običnu pozornost na takve strukture.

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Glavni uvjet za stvaranje staklenog balkona je njegova sigurnost.

Želja da se napravi glazirani balkon ne samo lijep, ali glavna stvar je potpuno sigurna sila dizajneri, arhitekti i dizajneri da kontaktiraju aluminijske strukture, čija je glavna prednost visoka razina snage i male težine.

Još jedan bezuvjetni plus je mogućnost izolacije na balkonima i lođe s velikom površinom ostakljenja. Da bi se stvorila takva struktura, bit će potrebno profil sastoji se od nekoliko slojeva. Vanjski - metalni i unutarnji - izrađeni od poliamidnih materijala.

Višeslojni aluminijski profil može se koristiti u različitim sustavima pri sastavljanju krila opremljenog raznim otvorenim uređajima. Najčešće se ovaj profil koristi prilikom stvaranja struktura u kojima se koristi gluhi čaša.

Karakteristike dizajna

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Značajka srednjeg sloja je sposobnost stvaranja takozvanog toplinskog mosta s njom i osiguravanje toplinskog istraživanja, čineći profil opremljen takavm slojem izoliran.

Članak o temi: Kako popraviti sušilicu za posteljinu

Izgradnjom izvrsne toplinske izolacije, jamči i izvrsnu zaštitu od vanjskih zvukova, prašine i kontaminacije prodiru izvana.

Vrste staklenih struktura

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Prije stakla balkona odaberite sustav za pričvršćivanje i otvaranjem krila

Balkoni i lođe, potpuno izrađeni od stakla, u osnovi imaju sustav:

  • gluhi ili sklopivi;
  • Zakrenite;
  • Zakretanje ili klizanje.

Tu su i takozvana nestandardna rješenja, među kojima sustavi opremljeni fraumugom ili dugim strukturama. Ako je svaki dizajn krila prilično visok, Framuga će uvelike olakšati i njegu i brigu. Framuga može imati malu veličinu i nalazi se u bilo kojem dijelu stakla, dopuštajući prostoriju u pravo vrijeme za zrak prostorije. Za detalje o kliznom sustavu pogledajte ovaj videozapis:

Ako morate potpuno ostaviti balkon, duljina od kojih je dovoljno velika, prije svega, trebala bi biti potrebno pružiti potrebu za otvaranjem elemenata i ispravno izračunati njihovu količinu.

Jednostavnost skrbi i ventilacije ovisi o posljednjem pokazatelju otvaranja zaklopke, ali svaka od njih povećava ukupni trošak dizajna.

Sigurnost

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Ako se bojite visine na potpuno staklenom balkonu, možete glazirati dno mat stakla

Svjetlo, kao da uzdisanje staklenih čepova i balkona prisiljava ljude da doživljavaju jedinstvene senzacije i stoga osvajaju sve popularnije među stanovnicima višestruko iscrpljenih megacionalnosti.

Međutim, često imaju takve strukture uzrokuju ne samo užitak, nego i strah. Potrošači su zainteresirani za razinu sigurnosti takvih struktura biti sigurni i mirni.

Takvo povjerenje daje znanje da su stakleni balkoni i loggia uzimaju posebno snažan materijal:

  1. Pojačana, pri stvaranju posebno stvorene metalne mreže, instaliran između slojeva stakla. Najvažnija prednost je sposobnost da izdrži šok s visokim stupnjem.
  2. Koji se sastoji od nekoliko slojeva stakla, koji koriste posebno izdržljivu filmsku ili tekuću tekućinu. Razina čvrstoće i stabilnosti opterećenja i oštećenja takvog stakla povećava se nekoliko puta u usporedbi s uobičajenim materijalom.
  3. Kaljeno toplinskom obradom. Pod utjecajem grijanja, s naknadnim oštrim hlađenjem, čvrstoća stakla u takvom dizajnu povećava se u osam - devet puta, dopuštajući dobiveni materijal za ostakljenje, dekoriranje i da ga temeljito polira ili se primjenjuje na površinski uzorak. Pročitajte više o takozvanom "francuskom balkonu", pogledajte ovaj videozapis:

Članak na temu: Plinth za countertops: kako staviti na vlastite ruke

Prednosti uporabe

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Kaljeno staklo "Triplex"

Staklo, dizajniran za stvaranje transparentnih ograda na balkonima i lođe, nema površinske zakrivljenosti, a prema stručnjacima, njegova čvrstoća prelazi snagu nekih elemenata potporne strukture.

Međutim, za stvaranje takvih struktura, regala i profila iz najmodernijih legura, značajke i glavne prednosti od kojih su stabilnost ne samo mehanička oštećenja, deformacija, opterećenja i korozije, već i na negativne učinke prirodnih fenomena u obliku oborina ili oštru promjene temperature zraka. Pročitajte više o stvrdnjavanju stakla za ograde, pogledajte ovaj zanimljiv videozapis:

Pomoću potpuno ostakljenog balkona

Ostakljenje bez okvira je sve popularnije

Izjašnjenje bez okvira postaje sve popularnija, čija suština je da su naočale pričvršćene na jednu liniju bez ugradnje polica i okvira. U vodilice se kreću, otvaraju i zatvaraju glatko i tiho.

To je moguće zbog prisutnosti aluminija i ležajeva između njih. Izbor dizajna je u potpunosti ovisan o značajkama prostorije, koja mora biti ostakljena, a od želja svog vlasnika.

Čitaj više