Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Anonim

Stvorite novorođenče s novorođenčetom tijekom spavanja je naš glavni zadatak. Da bi se postigao ovaj rezultat, mladi majki se potiču da stavljaju tješiru na grudi tijekom hranjenja, tako da apsorbira njihov miris. Noću se igračka stavlja u krevetić. Dakle, dijete ima dojam prisutnosti njegove rodne duše, pa je klinac opušteniji. Možete kupiti tješitelj u trgovini ili naručiti putem Interneta - izbor je ogroman. No, mnogo zanimljiviji i ugodniji učinit će ga sami, koristeći visokokvalitetne materijale i ulaganjem vaše ljubavi u svaki dodir. Kako povezati tješi za novorođenčad ili ušiti, naučit ćete iz ovog članka.

Svrha igračaka

Izgled bebe je neopisiva radost, posebno za mlade roditelje. Kako želite okružiti bebu s toplinom, ljubav i mir. Vodite brigu o miru bebe, kako u popodnevnim satima i noću. Napredak ne stoji mirno, drvene igračke u prošlosti. Nove nevjerojatne stvari dolaze na lice native i bliske djece.

Na primjer, tješitelj je prva dječja igračka, jedina takve vrste, uspješno je i potpuno izumljena engleska majka kao zamjena rupčića ranije. Sada je jednostavno, ali u isto vrijeme neobičan proizvod cijeni majku širom svijeta.

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Pletena verzija

Nudimo jednostavan primjer zanimljive igračke skrbnik. To neće biti teško za stvaranje, ali samo dodaje ugodne trenutke.

Preporučujemo da koristite mekanu, ugodnu tijelu niti, jer je koža klinca vrlo osjetljiva, dajte prednost sjajnim bojama, kombinirajte ih, stvarajući jedinstvenu stvar.

Naš proizvod će se sastojati od nekoliko elemenata. Počinjemo stvarati!

Glava noževa kao redovita lopta iz stupaca bez Nakida. Pokušajte plesti dovoljno čvrsto, zapamtite - igračka može poslužiti nekoliko godina, tako da bi trebala biti izdržljiva da izdrže razne igre za bebe.

Članak o temi: Cross vezenje sheme: "Pug" besplatno preuzimanje

Primjer lopte prikazan je na slici ispod.

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Pokušajte čvrsto plesti tako da onda pamuk ili sintepon neće ispasti.

R. 1: 2 V. p., u prstenu. Unutra su vezani 6 sv. bez Nakida. R. 2: radi praktičnosti, označavamo početak niza jake niti. U svakom stupcu prethodnog retka 2 tbsp. bez Nakida. Kao rezultat toga, 12 tbsp. R. 3: 2 Art. Bez caida, u 1 stupcu prethodnog retka, zatim 1 stupac bez nakida u 1 stupcu prethodnog reda. Od * ponovite 6 puta. Na izlazu imamo 18 st. R. 4: * Posters, 2 tbsp. bez Nakida. Od * ponovite 6 puta. Kao rezultat toga, 24 st. R. 5: * Moguće, 3 st. bez Nakida. Od * ponovite 6 puta. Kao rezultat toga, 30 st. R. 6: * Posters, 4 tbsp. bez Nakida. Od * ponavlja 6 puta. Kao rezultat toga, 36 tbsp. R. 7-12: Pletite glatko. R. 13: * Počinjemo šljunak, 4 stupca bez Nakida. Od * ponavlja 6 puta. Kao rezultat toga, 30 st. R. 14: * Ubament, 3 tbsp. bez Nakida. Od * ponavlja 6 puta. Kao rezultat toga, 24 st. R. 15: * Underbuction, 2 tbsp. bez Nakida. Od * ponovite 6 puta. Kao rezultat toga, 18 tbsp. R. 16: * Ubavka, 1 tbsp. bez Nakida. Od * ponovite 6 puta. Kao rezultat toga, 12 tbsp. R. 17: Kompletni - 6 žitarica. Ostaje 6 tbsp.

Preostale stupove nježno se zategnete iglom ili kukičanom. Napunite loptu pamukom ili sintetima. Ukrasite detalje - nos, uši, oči. Možete napraviti bilo koji lik: dječak, djevojka, životinja, dodati šešir i razne sigurne ukrase, napraviti ručku. Pokušajte eliminirati kuglice, gumbe i druge male i čvrste elemente.

Platno. Uzimamo kvadrat, krug ili zvijezdu bilo kojim uzorkom. U nastavku su glavne sheme pletenja za tješitelj.

Zvijezda:

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Kvadrat:

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Rupčić se može ostaviti u jednostavnoj verziji, a možete se vezati pomoću različitih shema. Čini se da je čipka prikladnija za djevojku, ali i mala gospoda može pokupiti više suzdržani leckanje:

Članak o temi: Ljeto Panami za djevojčice Crochet: Sheme s opisom i videozapisima

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Da biste stvorili još originalnije tješitelj, možete napraviti rupčić iz pojedinih motiva. Da biste to učinili, plesti nekoliko kvadrata ili zvijezda male veličine. Preporučljivo je učiniti ih različitim bojama, ali možete uzeti monofone niti. Tada je svaki element povezan s drugim. Dobivamo veliki kvadrat od nekoliko malih.

Kada su svi dijelovi spremni, nastavite do sklopa. Detalji su međusobno povezani - pažljivo ih upisuju s kukičanom ili šavkom s iglom. Ovdje je tješitelj stvoren s ljubavlju s vlastitim rukama, spreman.

Ideje za dizajn pletenih kukičanih proizvoda. Sadašnji prostor za fantaziju. Možete napraviti nekoliko igračaka - služit će i ukrašavati dječju sobu.

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Obrt iz tkanine

Kuka ili iglice kako biste držali u svojim rukama svima. Za one koji ne znaju kako ili ne vole plesti, također smo pripremili mogućnost tješitelja, šive iz mekog tkiva u obliku žurbe. Predložena opcija je prikladna ne samo iskusna, nego i početni šav. Uzorci su jednostavni, opis je jasan i zadovoljstvo je raditi na proizvodu! Ne gubite vrijeme s darom - nastavite s izvršenjem.

Za početak, pripremite materijale i alate:

  • gusti papir;
  • tkanina (bicikl, sitnja, flanel, pamuk);
  • škare;
  • sinteti ili pamuk;
  • niti;
  • igla.

Na papiru, crtamo radni komad - pola tijela i pola uha, glavu (u obliku kruga s tokare-s dedocks).

Da biste stvorili iste glatke detalje, mi crnci su pola. Slike izrezanog uzorka i precizno se primjenjuju na rub presavijenog segmenta tkiva, poravnavanje rezanog spojnog dijela papira, tako da prilikom polaganja je jedan veliki dio (pogledajte fotografiju ispod).

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Olovka na tkanini isporučujemo radni komad. Pokušajte pažljivo izvući, bolje je koristiti olovku tako da linije nisu utisnute na drugoj strani materijala.

Zatim smo izrezali svaki dio obrta, ostavite naknade na šavovima. Potrebni su 2 dijela tijela, a uši se sastoje od 4 elemenata, treperi na manisch, pažljivo okrenute i moždani udar.

Članak na temu: Visulki na vratima radi sami iz papira s fotografijama i videozapisima

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Glava je također izrezana iz tkanine (2 dijela), spuštamo i spojimo šavove oba dijela zajedno.

Stavite kuglicu s sintetičkom cijevi i zašijte na tijelo, a na vrhu na njezine - uši, sklopivi, dok su njihovi rubovi u podnožju. Popunite naše stvaranje najnovijim crtežom FacePoxom (oči, nos i usta). Nije loše za korištenje niti Moulin. Za praktičnost vezenja možete opisati obrise očiju i nosa olovkom.

Još jedna ideja je povezati ime bebe, na primjer, na violončelovom uhu.

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Tehnologija proizvodnje životinje pogodna je za stvaranje mnogo različitih igračaka. Možete promijeniti uzorak ušiju, stvoriti drugu životinju - tigar, mačić ili fiktivni, nevjerojatan lik. Napravite svijetlu i šarenu igračku, a onda ne samo da će biti lijepo spavati s njom, ali zanimljivo je igrati dugo vremena. Takva će stvar poslužiti kao prekrasan mladi obiteljski dar.

Uživajte u novorođenčadi: izbor uzoraka

Video na temu

Video na ovoj temi poslužit će vam vizualnu korist na stvaranju igračke - udobnosti:

Čitaj više