Kutija s krumpirom na balkonu

Anonim

Zašto trebate kutiju od krumpira na balkonu? Odgovor na ovo pitanje neće uzrokovati poteškoće. Krumpir su glavni prehrambeni proizvod u bilo koje doba godine. Skladištenje krumpira zimi pruža prikladnu dostupnost hrane za kuhanje. Proizvod je uvijek pri ruci, ne morate se popeti na podrum u garaži, idite na tržište ili u trgovini. U ovom ćemo članku reći kako napraviti spremnik od krumpira na balkonu.

Princip kapaciteta spremnika za povrće

Kutija s krumpirom na balkonu

Jednostavna kutija za skladištenje krumpira

Glavni uvjet za stanje sadržaja povrća u zimi je stvaranje unutar kutije za skladištenje krumpira na balkonu konstantne pozitivne temperature. Najpovoljniji način se nalazi u području od dva do pet stupnjeva topline. Ova temperatura sadržaja proizvoda neće mu dopustiti da se popne i u isto vrijeme neće uzrokovati njegova klijavost.

Da biste stvorili takve uvjete sadržaja, morate napraviti kutiju za pohranu krumpira na principu termosa. To jest, unutarnja površina spremnika mora biti inspirirana da zaštiti sadržaj kutije od vanjskog učinka niskih temperatura.

Kako napraviti ladicu učiniti sami

Kutija s krumpirom na balkonu

Kako bi kutija krumpira na balkonu to sami? Pokušat ćemo detaljno odgovoriti na to pitanje. Prije nego počnete graditi boksa, morate znati veličinu spremnika i imati materijale za njegovu proizvodnju.

Dimenzije kutije od povrća

Prije svega, morate odrediti vanjske dimenzije spremnika. Kapacitet postavio stražnju stranu na jednu od dva bočna ograda balkona. Tada će jedan od strana kutije ležati do zida kuće, a drugi do ograde mjesta.

Članak o toj temi: Kako unovčiti vrata to učiniti sami

Ako su bočne površine boksa ograničene na veličine balkona, visina spremnika određuje se sama ovisno o volumenu pohranjenih proizvoda.

Materijal za izradu biljne kutije

Kutija s krumpirom na balkonu

Materijal za proizvodnju boksa je uglavnom ploča i drvo. Iz bara u obliku okvira spremnika i poklopca. Okvir je instaliran na okviru ploča.

Možete vezati drveni okvir s plastikom, ali trebate uzeti u obzir, činjenica da je stablo već dobar toplinski izolator u svojim kvalitetama.

Stoga je najbolja opcija boksa, u potpunosti izrađena od drva.

Napravite kutiju za krumpir na balkonu s vlastitim rukama neće uzrokovati velike poteškoće u prisutnosti iskustva s alatima.

U modernim građevinskim hipermarketima postoji usluga za rezanje usluga i bar, željenu veličinu. Poznavanje veličina, možete dobiti detalje kutije bez doživljavanja posebnih poteškoća.

Graditi kontejner

Kutija s krumpirom na balkonu

Napravite kontejner za krumpir na balkonu s vlastitim rukama će zahtijevati korištenje takvih alata kao što su: čekić, hacksaw, odvijač, rulet i električna vježba.

Za pričvršćivanje boksački dijelovi koriste se nokti i vijci.

Nakon sastavljanja okvira, prekriven je pločama. Glavni poklopac je instaliran uz pomoć lopatica vrata ili "klavir" trake.

Izolacija

Kutija s krumpirom na balkonu

Zagrijte kutiju od krumpira može biti bilo koji žitni materijal.

Određeni spremnik u zimi omogućuje održavanje pozitivne unutarnje temperature potrebne za krumpir. O tome kako napraviti ladicu vlastitim rukama, pogledajte u ovom videozapisu:

Najčešće se kutija krumpira na balkonu izolira vlastitim rukama s kućnom pjenom. Može se koristiti poliuretanska pjena i drugi materijali.

Trebate obratiti pozornost na dizajn ograde. Kontejner ograđen metalnim roštiljem zahtijevat će više izolacije od spremnika na balkonu s ogradom ojačanih betonskih ploča.

Za izolaciju boksanja povrća može se koristiti pjena ispod pakiranja kućanskih aparata.

Izolacija, pričvršćena na unutarnjoj površini, trebaju biti omeđena obrubljenim listovima ili plastikom. Plastika bi trebala biti netoksična, inače će krumpir biti neprikladan.

Članak na temu: Vrata iz stručnog lista učiniti sami: foto izvješće + video

Kutija s krumpirom na balkonu

Topli poklopac ili ne - samo odlučuje vlasnik. Možete spriječiti krumpir s oldseat stvari ili nepotrebnim pamučnim pokrivačem. Te se stvari dobro protive prodiranju hladnog zraka unutar spremnika.

Boxing Cover je izoliran isti kao i sam kutiji. Glavni poklopac može biti prekriven pocinčanim listom ili drugim materijalom otpornim na vlagu. Ljeti se može koristiti kao klupa za opuštanje.

Značajke kutije za dizajn

Spremnik se može podijeliti u dva odjeljka. Za to je unutar okvira instalirana dva okomita šipka s utorima. U tim žljebovima umetnite particiju iz bilo kojeg prikladnog materijala (plastike, kartona). Za detalje proizvođača za krumpir s vlastitim rukama, pogledajte ovaj videozapis:

Kao rezultat toga, u jednom od ureda, možete pohraniti krumpir i staviti kupus ili luk u drugo. Ako se želi, particija se očisti, povećava volumen za jednu vrstu proizvoda.

Kutija s krumpirom na balkonu

Ljeti su dječji sanduci, klizaljke i druge zimske predmete mogu se smjestiti u spremnik.

Napravite kutiju za skladištenje krumpira na balkonu zimi, to znači spasiti obiteljske troškove i osloboditi rad stambenog prostora.

Čitaj više