Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Anonim

Svaka mlada majka zainteresirana je kako napraviti omotnicu za novorođenče s vlastitim rukama, proučavajući mnoge web-lokacije, časopise i knjige. Ovaj članak će odgovoriti na ovo trenutno pitanje i omogućiti djetetu da pruži radost, čak i ako je majka početna iglanje.

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Prva "zvijezda"

Djeca trebaju brigu, ljubav i toplinu. Tijekom šetnje roditeljske ljubavi, dijete nije dovoljno, još uvijek treba biti izolirano uz pomoć vanjskog odjeća. Prekrasna opcija za hodanje je omotnica koju je kukičana, svijetla žuta nazvana "zvjezdica", izrađena u cijelosti prema imenu.

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Prvobitna omotnica u obliku svijetle žute zvijezde je divna dječja odjeća. Ova svijetla odjeća naglasit će nježnost bebe i pružit će veliko raspoloženje djeteta i roditelja.

Potrebni alat:

  • Kuka Srednje veličine, ali bolji broj 5;
  • Dječja pređa žute boje.

Shema i opis postupka koji se izvode.

  1. Prije svega, obavljaju se dva identična peterokutna dijela.

1 red: U početku 3 v / n, koji se izgovaraju 9 selista. s NAC-om. U 3. p od alata za pletenje, sveobuhvatna. Umjetnost. = 10 Halfd. 2 Red: 4 v / n, {2 SNS 2 p, 1 v / p}, ponavlja se 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, 2 SNA P, 1 tbsp. s NAC-om. u post P, soja. Umjetnost. (u 3 p od 4 do / p na početku retka) = 20 tbsp. S Na., 5 lukova iz A / str. 3 red: 4 v / n, {2 SNS p, 1cns 2 p, 2 SNS p, 1 v / p}, ponavlja se 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, 2 SNA p, 1cns 2 p, 1 tbsp. s NAC-om. U post, S / s u 3 p. 4 red: 4 v / p, {2 sna p, 1sns p, 2 SNS 2 p, 1. \ t s NAC-om. U stazi}, ponovite 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, 1 tbsp. s NAC-om. u post P, C / S u 3 p. 5 red: 4 v / n, {2 SNS P, 1SNS 2 p, 2 SNS p, 1 tbsp. s NAC-om. U stazi 2 n}, ponovite 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, c / s u 3. P.

6 red: 4 v / n, {2 SNS P, 1SNS 12 p, 2 tbsp. s NAC-om. U stazi p, 1 v / p} ponoviti 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, c / s do 3. p. 72: 4 v / n, {2 SNS p, 1cns 14 p, 2 tbsp. s NAC-om. U stazi p, 1 v / p}, replay 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, c / s u 3 p. 8 red: 4 v / n, {2 SNS p, 1sns 16 p, 2 tbsp. s NAC-om. U stazi p, 1 v / n} ponavlja 5 puta, uzimajući u obzir ovu shemu, c / s u 3. P.

Članak o temi: anđeli, lutke i druge igračke iz koje se osjećaju. Predlošci

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Prema sličnoj shemi, drugi petegon se izvodi.

  1. Svaki kutak Pentagona je početak zvjezdice, koji su 5 komada.

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Svaka nova zvijezda označena je tkivom 1 v / n = za 20 TTS. s NAC-om. između 1 v / n. Druga serija: 3 v / n se provodi, skrenite, 19 umjetnosti. s NAC-om. Duž = 20 tbsp. S Na., Proširiti. Još jedna serija: 3 v / p, 19 tbsp. s NAC-om. Duž = 20 tbsp. s NAC-om.

Izgleda 1 red: (1sns 3 p, 2 SNA p) - 2 puta, 1cns 4 p, (2 SNA P, 1Sns 3 p) - 2 puta, implementirati. 2 Red: 1. se izvodi. b / n u svakom. P, implementacija. 3 red: 1cns p, 2 tbsp. Početak, 1. leži. s NAC-om. u svakom. P prije veleposlanika 3 p, 2 tbsp. Početak, 1.. s NAC-om. u post P. 4 Red: 1cns p, 2 tbsp. Start, 1cns 3 p, 2 tbsp. Start, 1cns 4 p, 2 tbsp. Start, 1cns 3 p, 2 tbsp. Početak, 1.. s NAC-om. u post P. 5 red: 1cns p, 2 tbsp. Start, 1cns 3 p, (2 tbsp. Početak) - 2 puta, 1cns 3 p, 2 tbsp. Početak, 1.. s NAC-om. u post 6 Red: nastavite odlaganja sa strane, kao u 3. retku.

  1. Stavak 2. i 3. ponavljaju se za 5 zvjezdica, leđa i za 3 zvjezdice.
  2. Preostalih dva trokuta izgovaraju se prema shemi:

1 red: 3 v / n, 1. se izvodi. s NAC-om. U istom p, 1cns 18 p, 2 tbsp. s NAC-om. U stazi p, 1 v / p, 2 SNS p, 1Sns 18 p, 2 tbsp. s NAC-om. u post P, (desni rukavac) implementirati. 2 red: Izvršena umjetnost. s NAC-om. u svakom. P.

Da biste provjerili rukave, morate birati 24 v / n. 1 red: Izvršena umjetnost. s NAC-om. U 4 p iz kuke, st. s NAC-om. u svakom. P Alto = 22 umjetnost. s NAC-om. Zatim ponovite iz stavka 3. Za provjeru poklopca, morate birati 30 v / p. 1 red: Izvršena umjetnost. s NAC-om. U 4 p iz kuke, st. s NAC-om. u svakom. P uz = 28 tbsp. s NAC-om. 2 red: Izvršena umjetnost. s NAC-om. u svakom. P. 3 red: 1cns p, 2 tbsp. Start, izgleda 1. \ t s NAC-om. u svakom. P prije veleposlanika 3 p, 2 tbsp. Početak, 1.. s NAC-om. u post P = 26 p.

Članak na temu: master klasa "topiary iz jeseni lišća": kako to učiniti samim

4-6 Redovi: uklapaju na isti način trećeg retka, ali jedan otprem se obavlja u središtu. 7 Red: Izgleda kao treći redak, ali je 2 relevantna u središtu. 8 red: plete na sličan način s 3. redom. Pridržavati se odlaganja sa strane.

  1. Konačna faza - Skupština. Kut rukavca i kut nape se ušive na detalje leđa. Tri strane se prenose sa stranama leđa, kao što je prikazano na fotografiji.

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

  1. Šivati ​​gumbi.

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

  1. Proizvod je spreman! Dijete će biti u takvoj omotnici još blistaviji!

Pojašnjenja za smanjenje:

  • SNS - stupci s Nakud na sljedeće;
  • V / p - zračne petlje;
  • C / c - spojni stupac.
  • Početak - s Nakud zajedno.

Takva omotnica "asterisk" je više od zime, ali i dovoljno toplu za večernje šetnje.

Omotnica "Universal"

Ova opcija je jedan od najboljih za početnike. Pravokutnik je izvučen sa stranama 91 * 81 cm. Sredina je 45,5 cm. Pomicanje od rubova od 20,5 cm, drugi pravokutnik je izvučen zaobljenim kutovima. U drugom pravokutniku nalazi se kapuljača i donji dio. Hood - 30,5 cm od središta pravokutnika. Pokazava se četverokut sa strane 30,5 x 20,5 cm, odvija se na njemu s načelom od 10,5 i dnom od 30,5 cm. Ispred uzorka u kratkom roku od 5,5 cm. Da biste to učinili, baza 4 -Kalon se mjeri 5,5 cm i izvodi se čvrsta crta. Ovo je poklopac.

Za nos, uzorak će izgledati kao torba ili kao pantija. Za varijantu opisanu u ovom članku koriste se donje hlače, tako da se baza omotnice spušta za 20,5 cm, gdje će dno biti na središnjem 10,5 cm, i do 25,5 cm. Trapezij trapezoidi s ovalnim uglovima 25,5 cm visoka (vrh trapeza je 30,5 cm, baza je 45,5 cm). To je 3 uzorak omotača.

Članak o temi: Imitacija Amber to učiniti sami

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Model je ušiven iz runo, dovoljno mekog (1 × 1,5 m), pamuk ili običnu tkaninu. Skice se izrađuju na tkanini na uzorku i izrezati. Prije nego što se proizvod izreže, mora se popraviti s igle tako da proizvod ne ode.

Svi dijelovi su ušiveni. Šavovi za takav proizvod iz uobičajene izlaze van, koji moraju biti šav u obliku cik-cak. Ako je omotnica izrađena od pamuka, runo, zatim šiva, kao i obično. Prvo, uzorci dvaju tkiva između sebe su umrežavanje (nevažeći jedni drugima), a zatim poklopci, hlače. Na rubovima, šivanje veza, čičak, gumbe.

Ovaj model je savršen za spavanje i nakon kupanja beba. Takva omotnica štiti dijete od nepotrebnih pošiljanja tijekom spavanja, od preseljenja vlastitim rukama.

Topla omotnica

Omotnicu za novorođenče s vašim rukama za spavanje

Materijal za omotnicu s pokrivača:

  • Pamuk i Sinteps 1,9 * 1,6 m;
  • Zipper 25 * 55 cm;
  • košnica u blizini brojila;
  • Guma oko 50 cm.

Uzorak - pravokutnik (95 × 90 cm) s džepom (15 × 45 cm). Izvorno izrezati praznine dva dijela, uzimajući u obzir naknade i šavove. Nakon rezanja i šavovatog džepa. Džep se ispušta s deguratom. Proizvod je okrenut i pomilovao glačalo na šav. Guma je umetnuta u mjesto dodijeljeno za to. Rubovi se obrađuju košnim pečenjem. Munja je ušivena oko rubova. Nakon izlaska izvana, mjesto s propuštenim mjestom je bljeskalo. Svi šavovi prolaze željezo.

Video na temu

Zima je vrijeme kada trebate zagrijati dijete. Jer ova iglanje izvede razne proizvode vlastitim rukama. Kreacije koje su napravili iglice su dovoljno dostupne. Detaljni master klasa pletenje omotnice pređe se može vidjeti u predloženom odabiru videozapisa, na prvom videozapisu.

Čitaj više