Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

Anonim

Mnogi su sada instalirani na ulazu u apartman drugi vrata. Često se instalira uz metalna ulazna vrata. Koja je to svrha ovoga? Je li takav otpad potreban, ili nije više od viška?

Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

Ugradnja metalnih vrata

Zašto trebate druga vrata u stanu?

Ako pitate slično pitanje vlasniku stana s dvostrukim vratima, onda možete čuti sljedeće odgovore o potrebi dodatka:

  • Za ljepotu. Metalne strukture su dugo naučene da budu atraktivne izvana, ali prema zadanim postavkama takve strukture imaju tipičnu završnu obradu. Ako želite da ulaz u skladu s ukupnim interijerom stanovanja, onda imate dva načina. Prvo naručite individualni ukras unutarnje strukture metala. Drugo, stavite dodatni, jeftiniji drveni dizajn, koji se može razdvojiti kao što želite. Praksa pokazuje da je druga opcija gotovo uvijek jeftinija.

Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

  • Kao dodatna zaštita. Bez obzira na to koliko je dobar glavni dizajn čelika, još se ne događa mnogo. Dodatna zaštita može vam dati (i oduzeti od napadača) dragocjene minute, koji će biti dovoljno da dođete do zaposlenika vladavine prava, što je posebno važno za apartmane opremljene alarmom. Osim toga, često kako bi se pomaknuo haker, dovoljno je da se uzde na stubištu od strane slučajne osobe - stanar ili nečiji gost. Dodatni zaštitni dizajn povećava vjerojatnost takvog ishoda.

Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

  • Dodatna izolacija. Bez obzira na to koliko je vanjska ploča bila zagrijana, u uvjetima teških zima u posljednjih nekoliko godina, redoviti kvarovi grijanja kampanja, uvijek energiziranih naočala i otvorena ulazna vrata u stubištu, toplinska izolacija mogu biti nedovoljna, što može postati poticaj instalirati dodatna ulazna vrata. Stvar nije čak ni da stablo samo po sebi je topliji metal. Grija u ovom slučaju nije drvo, već sloj zraka između prvog i drugog vrata. Uostalom, kao što znate, zrak je najbolja izolacija. Međutim, to je istina samo pod uvjetom da se zrak iz "interstrey" neće priopćiti hladnom atmosferom ulaza, niti s toplim prostorom stana. Obratite posebnu pozornost na brtvljenje obje strukture!

Članak na temu: Što je termokons? Kako koristiti termoklaim?

Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

  • Zvučna izolacija. Zračni sloj neće samo odgoditi toplinu, već i ne dopustiti outsider zvuči, što je tako prepuna stambenoj zgradi: korake susjeda na stubama, zvukovima dizala, poklopca vratašca. Ako ste nemirni, imate osjetljiv san i spriječite vas od bilo kakve buke, a zatim druga vrata za vas je jednostavno neophodna.

Ugradnja drugog vrata

Prije svega, odlučujemo se s materijalom:

  • Metalna vrata su izvan konkurencije u svojim zaštitnim svojstvima, ali ova opcija je najskuplja.
  • Ako stavite estetiku u poglavlje, stablo je vaš izbor. Visina će također biti toplinska i zvučna izolacija drvenih vrata, ali cijena će također iskreno ugristi

Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

  • Opcija gospodarstva - Plastični proračun za uštedu. Toplinska izolacija s dužnim brtvljenjem je prihvatljiva, zvučno izolirana gore. Zaštitne kvalitete - nula, izgled - "siromašni, ali čist."
  • Pa, konačno, optimalna opcija za omjer cijene / kvalitete je dizajn MDF drvenih panela (fotografija). Drveni ili metalni okvir s dvije strane prekriveni su plovnim pločama. Zrak unutar same dizajna služi za dodatnu toplinu i zračnu izolaciju. U izgledu, samo će stručnjak moći razlikovati takva vrata od drvenog.

Odabir materijala, nastavite izravno na instalaciju. Da bi dizajn molio oka i adekvatno izvršio svoje funkcije, potrebno je uskladiti s nekoliko jednostavnih pravila:

  • Ako niste stručnjak i sumnjate na vaše sposobnosti, ne ustručavajte se konzultirati s profesionalcima, kao i studijske fotografije i video upute na mreži.
  • "Inteligencija" ne smije biti više od 30 cm, ali, naravno, biti dovoljna za ugradnju ručke. Ručke su poželjne za širenje visine tako da ne ometaju jedni druge.

Instaliranje drugog ulaznih vrata u apartman: fotografija, video

  • Da bi dizajn bio prikladan za korištenje, oba dijela treba instalirati na jednoj strani jagnjenja.
  • Prag je potreban za oba dijela strukture. Mnogi zanemaruju prag za unutarnja vrata, dovodeći svoju toplinu i zvučnu izoličnu svojstva na nulu.

Članak o toj temi: Lambreks s bufesom to učiniti sami: tajne majstora

Pružili smo dovoljno informacija o razmišljanju. Treba li vaš stan još vrata - riješiti samo vi.

Čitaj više