Završio je kit za zidove i njegove sorte

Anonim

Dobro tretirana površina s kitom nije samo dokaz visoko kvalificiranog čarobnjaka, već i dokaz kvalitete odabrane tvari. To je zbog činjenice da čak i iskusni majstori neće biti u stanju kvalitativno obavljati svoj rad koristeći niske kvalitete materijala. Zato je nedavno stručnjaci za završnu obradu potvrđuju da je gotova smjesa u kanticama najvažniji materijal.

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Završio drvo

Takva sredstva za završne zidove prodaju se već u gotovom obliku, sve komponente su pomiješane u proporcijama. Putty uključuje različite obvezujuće komponente i druge komponente koje ga daju jedinstvenost, relativno suhe smjese.

Kult za zidove u gotovom obliku ide kao kremasta homogena masa, koja je dovoljno da se jednostavno primijeni na zidove, dajući im glatkoću. Mješavina u žlicama se može koristiti odmah iz spremnika, vrlo rijetko masa je potrebna da se otopi malo vode.

Korištenje gotovih kompozicija za dekoraciju zida omogućuje smanjenje vremena rada na vlastitu, kako bi se postigao kvalitetan rezultat s minimalnim financijskim troškovima.

Sorte završene ispusti

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Završio Wipel

Zatim ćemo govoriti o tome što pripremljene mješavine možete vidjeti na brojači građevinskih dućana. Možete biti samo malo - otvoriti kantu i početi završiti zidove.

Ovdje su najpopularnije i najpovoljnije vrste kita:

  1. Lateks

Ovo je najpopularnija raznolikost gotovog kita, posebno za završnu djela na ploči za gips. Najvažnija prednost ovog materijala je sposobnost korištenja kompozicije na različitim površinama. No, unatoč tome, najčešće lateks kit se koristi za završetak poravnanja ploče od gipsanih ploča prije nanošenja lijepljenja boje ili pozadina.

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Puty za dekoraciju zida u apartmanu

Kategorija cijena na takvom materijalu nije mala, ali se ta činjenica ne bi trebala uzeti u obzir zbog ekonomske primjene tvari na površini zidova. Takav kit je obdaren elastičnosti i mekom teksture, s kojom se smjesa može "ispružena" na debljinu od 1-3 mm.

Članak o temi: Hydrongea - sorte grmlje, slijetanje i skrb. Fotografija hidrogena

Nakon oblaganja zidova s ​​lateks kitom, otopina zadržava svoju elastičnost i ne puca se tijekom nejednakog sušenja, u usporedbi s drugim otopinama s razmacinom, koji su svojstveni takvom nedostatku. Pakiranje takvog materijala od 25 kg gotove smjese u kanti.

  1. Ljepilo i ulje-ljepilo

Glavna značajka materijala je visoka razina gustoće, tako da je problematično primijeniti ga na vertikalno instalirane strukture. Nakon potpunog sušenja, ovo rješenje ima visoku čvrstoću.

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Završni zid završio je kit

Pripravci ljepila i nafte najčešće se koriste za razmak pod poda. Prodajte smjesu u malim plastičnim ili metalnim spremnicima za 500g.

  1. Fasadni akril

Predstavnici ove vrste za dekoraciju zida koriste se tijekom završnog poravnanja različitih površina. Nakon što se smjesa nanosi na površinu, usisana i proizvede, moguće je početi slikati.

Glavna komponenta fasadne akrilne kit je akrilatna siloksanska tvar koja osigurava tanku ekonomičnu primjenu otopine. Na policama građevinskih dućana, tvar se može vidjeti u kantama ili vrećicama od plastike u različitim pakiranjem.

  1. Kit

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Špaklevka

Takvu smjesu karakteriziraju njegove antifungalne i dezinfekciju karakteristike, kao i karakterističan polivinil aluminijski miris. Zahvaljujući akcija protiv igre, takav se kit često koristi za završni rad u vlažnim prostorijama, koji su vrlo često podvrgnuti štetnim učincima vlage i plijesni.

Pakirao je ovaj materijal u kante ili plastične boce s težinom što je više moguće za praktičnost potencijalnih kupaca.

Usporedna tablica karakteristika najpopularnijih proizvođača prikazana je u tablici.

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Zid obrezivanje kit

Karakterističan

materijal

HoronitBOLLS.
Bojabijeli
Komponenta vezivaPolimerna ljepila
Agregatvapnomramorni čips
Veličina frakcija punila0,3 mm0,2 mm.
Pomiješati potrošnju1,2 kg / m21 kg / m2
Preporučena debljina premaza1-5mm0,2-2 mm
Vrijeme sušenjadan2 sata
Parasovka5 i 25 kg20kg

Prednosti gotovih sastava

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Zidni dekoracija kit

Spredna masa na građevinskom tržištu prikazana je u različitim pakiranjem, počevši od 500g, a završava 25 kg.

Glavni plusi materijala uključuju sljedeće karakteristike.

  • Zbog činjenice da je sastav spreman za korištenje zidnog dekoracije, količina otpada je svedena na minimum, a produktivnost se ponekad povećava.
  • Budući da nije potrebno mijesiti rješenje, nećete morati znati i poštivati ​​određene razmjere.
  • Kvaliteta materijala razlikuje se visokom razinom zbog činjenice da materijal prolazi specijaliziranu kontrolu kvalitete u tvornici proizvođača.
  • Završeni kit je vrlo jednostavan za izgradnju na dizajnu.
  • Tretirana površina se lako brusi i mehanička završna obrada.
  • Gotova mješavina je prekrasna opcija za rad s airless opremom.
  • Mješavina je izvrsna za završnu obradu:

- ploče od gipsana;

- betonski blokovi;

- Blokovi za betonske pjene itd.

Završio je kit za zidove i njegove sorte

Prethodni kit za dekoraciju zida

  • Uz pomoć takvog kita, možete brzo i učinkovito tretirati šavove, praznine i kutove.
  • Takav kit je izvrstan za doradu pokrivenosti.
  • Za rad nije potrebno imati nikakve zamršene vještine, upute za uporabu što je moguće jednostavnije i naznačeno je na kantici s rješenjem.

Imajte na umu da je to uporaba gotove smjese koja vam omogućuje da minimizirate složenost završnog rada i dovodi do vrlo visokokvalitetnog zaključka. To je najoptimalniji materijal za kozmetičku završnu obradu i remont.

Članak na temu: Kako kuhati tanak metal

Čitaj više