Mali balkon aranžmani

Anonim

Prije toga, balkoni su služili kao skladišni prostori u kojima su se čule stare nepotrebne stvari da je žao baciti. Tijekom godina, ovi prostori su postale drugačije smeće. S dolaskom modernih građevinskih materijala postoje nove ideje za mali balkon.

Čak i za usku sobu tijekom suvremenih tehnologija, možete pronaći pravu aplikaciju. Uostalom, ugodno rano ujutro ili nakon provedenog dana, idite na prekrasan udoban namješten balkon kako biste se samo opustili i divili se panorami grada, piju šalicu čaja.

Razmislimo o tome kako opremiti mali balkon, pretvarajući ga u korisnu i udobnu sobu s određenim imenovanjem.

Uređenje ideja malih balkona

Mali balkon aranžmani

Čak se i najbliži balkon može pretvoriti u udobno gnijezdo

Bilo bi želju, ali opremiti vaš mali balkon na različite načine u najkraćem mogućem roku. Tijekom aranžmana važno je uzeti u obzir sobu koja je u susjedstvu.

Na temelju toga, mislim da vam najviše trebate i hoće li biti ugodno. Čak i za vrlo uski balkon postoji aplikacija.

Neki su vlasnici odavno proširili svoj mali životni prostor. Neka to nije tako teško uz pomoć modernih materijala.

Prilikom odabira dizajna možete smisliti bilo što, pojedinca ili uzeti postojeće ideje kao osnova.

Raspored otvorenih balkona

Mali balkon aranžmani

Prvi. Što misliti o uređenju otvorenog balkona je poboljšanje ležajne ploče

Rasporedite ugodan vanjski balkon s pješačkim povjetarcem, gdje se možete opustiti, diviti se bojama i disati svjež zrak nakon topag ljetnog tuša. Ako stvorite lijepu i udobnu postavku, neće biti praznog mjesta.

Ističući otvoreni balkon, prije svega, vrijedi provjeriti je li to potrebno za jačanje ploče balkona i obavljati niz aktivnosti usmjerenih na osiguranje vodonepropusnih i brtvenih šavova.

Članak o temi: Vodootpori iz kanalizacijskih cijevi s vlastitim rukama: Kako napraviti vodu

U tom slučaju, svi građevinski materijali biraju se uz visoku zaštitu od čimbenika vanjskog okruženja i kapi temperature. Samo u ovoj verziji izvršenja, udoban kutak će vas oduševiti za znatno razdoblje bez povremenih popravaka.

Izrada otvorenog balkona, treba slijediti stil.

Raspored zatvorenih balkona

Mali balkon aranžmani

Zatvoreni balkon prvo bi trebao biti nadahnut i glaziran

Odgovaranje na pitanje Kako opremiti mali uski balkon, treba preporučiti za početak. Oslobađanje sobe iz bilo kojeg smeća, provjerite stanje temeljne referentne ploče.

Zatim se okrećemo inspekciji dvostrukih glaziranih prozora i okvira, kao i za ugradnju izolacije i položaja hidroizolacije.

Tijekom rada, važno je uzeti u obzir da moderne tehnologije ukazuju na uklanjanje okvira prozora po obodu ploče balkona, u tom smislu, kada je uređaj zatvorenog tipa, bit će koristan uzeti u obzir Varijanta dvokomornog stakla paketa, koji će pouzdano održavati toplinu u sobi zimi.

Mali balkon aranžmani

Uz izolaciju zidova s ​​sendvičem panela, graditelji će pomoći u umetnuti drvene šipke, što olakšava popravak različitih police.

Ploče iz pjenastih ploča postavljene su na podu, tako da je folijski sloj "gledao" gore.

Mali balkon aranžmani

"Topli kat" je najudobniji balkonsko grijanje. Za svoj dogovor ne zaboravite provesti struju. Strop je najbolje za šivanje gipsana ploča.

Za zidove možete odabrati plastične ploče, drvenu ili PVC oblogu, vinil sporedni kolosijek, foto pozadina. Laminat, keramičke pločice, tepih su prikladni za pod.

Za male balkone odabrane su tople pastelne boje, što će vizualno povećati područje. Pokupite ton i prozorske daske željene širine i dobre kvalitete.

Nakon što završite s unutarnjim oblogom, obraćamo se definiciji svrhe sobe i izboru namještaja.

U tom smislu, to je prikladnije razmotriti neke opcije za rješavanje ovog zadatka.

Balkon kao nastavak kuhinje

Mali balkon aranžmani

Balkon je vrlo prikladan za nastavak kuhinje

Članak o toj temi: Visokokvalitetan topli kat s vlastitim rukama ispod laminata

Na balkonu možete prenijeti blagovaonicu, koja je vrlo jednostavna za to. Ali hoće li vas organizirati, jer je obitelj ugodnija za večerenje, zajedno iza velikog stola.

A što ako se preselite u uski mali balkon radna površina? Da bi domaćica mjesta bit će dovoljno dovoljno i kuhajte, bit će zanimljivije. No, u ovom slučaju, postaje potrebno izgraditi sve inženjerske komunikacije, koje trebate voditi brigu prije početka popravka.

Balkon se nalazi u sobi

Mali balkon aranžmani

Postoje još više ideja ovisno o tome koje je soba susjedni balkon: dnevni boravak, dječja ili spavaća soba. Upoznat ćemo se s nekim od njih:

  1. Ako imate puno za rad kod kuće, to je prikladnije organizirati radno mjesto. Da biste to učinili, instalirajte prekrasan stol i objesite ga svlačionice ili police za knjige.
  2. Stvorite malu teretanu, stavite simulator, pričvrstite ljestve ili horizontalni bar na zidu, postavite mekani tepih za fitness klase.
  3. Zimski vrt, sve u bojama i uživate u ovoj ljepoti u ugodnom meku stolici.
  4. Uski balkon je pogodan za kreativnu radionicu. Za to vam je potreban mali stol, noćni ormarić, stalak.
  5. Možete stvoriti igraonicu za djecu. Little balkon dizajn ideje možete pogledati u ovom videozapisu:

Kako vizualno povećati balkon

Uz nepravilan dizajn, ova soba može izgledati ravno nego što jest. Kako popraviti malo balkona ispravno, pogledajte ovaj videozapis:

U tom smislu, na temelju iskustva iskusnih dizajnera, važno je uzeti u obzir neke značajke koje će pomoći u budućnosti kako bi ispravno ispunili vizualnu završnu obradu:

  • Jedan od zidova se dodjeljuje drugoj svijetloj boji;
  • Dobro odgovara ormarićima, krevetima i stol za rad;
  • vizualno povećati širinu sobe sjajne završne obrade zidova i ogledala;
  • Špilja jedna od krajnjih strana s vazama u malim posudama;
  • Savršeno za te svrhe, odgovarajuće pozadine, 3D krajolik i umjetnička slika su prikladni.

Članak o temi: Od čega u naše vrijeme postoje metle za brisanje

Označavanje zatvorenih malih uskih balkona, zapamtite, namještaj se koristi samo mali. U isto vrijeme, ne bi trebalo nepotrebno netrpati dragocjeni prostor.

Čitaj više