Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Anonim

Sada vrlo popularan, popularan, a istodobno nije skupa metoda za dobivanje mnogih elemenata svih i dekor je njihovo stvaranje osobno. Danas ćemo reći o jastucima. Uostalom, jastuk je u svakom domu, a svatko od nas daje udobnost i udobnost. Ali znamo da jastuk također može postati izvrstan element dekor. Na primjer, jastuk s pramcem vlastitim rukama, koji se može učiniti bez mnogo truda, osigurat će jedinstvenost vašeg doma.

Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • Osnovna tkanina za jastučnicu i pramcu;
  • niti u tkivu tona;
  • Portnovo iglice;
  • škare;
  • mašina za šivanje.

Sej bant

Ovaj zanimljiv jastuk s pramcem vlastitim rukama bit će šik ukras vašeg interijera. Prije svega, izmjerite jastuk i izrežite dva kvadrata iste vrijednosti. Izrežite širok pravokutnik iz tkanine. Zatim ga preklopite na pola. Zaustavite duž duge i kratke strane, ostavljajući mali otvor otvoren. Uklonite na prednjoj strani. Primio sam radni komad i stiskanje rupe. Bio je to najveći pravokutnik. Zatim izrežite još jedan pravokutnik iz tkanine, ali manji. Preklopite ga na pola i gurnite sve strane, ostavljajući malu rupu. Uklonite pravokutnik na prednjoj strani i stisnite rupu. Bit će glavni luk. Stisnite svoje središte prstima i držite se na šivaćem stroju. Trebali biste dobiti harmonicu. Sada je vrijeme da napravite traku koja će držati luk. Izrežite iz tkanine posljednjeg pravokutnika najmanja veličina. Preklopite ga na pola i gurnite duge strane. Izvadite pravokutnicu i sklopite bočne rubove zajedno. Protežu se na šivaći stroj duž kratkih strana i izrežite previše. Zatim tretirajte bočni rub cik-cak linije ili overlock. Umetnite dva pravokutnika u malu traku. Prvi veliki, zatim srednji. Stavite traku u sredinu.

Članak o toj temi: Glavni razred na lutke umotan s vlastitim rukama: dekorater i beregin

Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Pošalji na jastuk

Sada uživate u pramcu jastučniku. Osigurajte portno pinove na prednjem dijelu usred velikog luka. Stavite rubove između prednje i stražnje strane. Uklonite na pogrešnu stranu. Okrenite sve strane jastučnice, ostavljajući rupu da okrene proizvod na prednjoj strani i umetnite jastuk. Nakon što su sve strane ušivene, ispasti. Umetnite kuhani jastuk u rupu. Nježno stisnite rupu. Spreman! Ako želite, možete zabaviti zipper ili napraviti jastučnicu s mirisom.

Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Jastuk s pramcem vlastitim rukama

Čitaj više