Garažno podizanje vrata: Cijene od proizvođača i pregleda tipa

Anonim

Cijene za podizanje vrata za garaže uspostavljene su ovisno o značajkama mehanizma preklapanja i podizanja vrata. Ispravite ovaj detalj za garažu pomoći će analizi dizajna.

Klasifikacija i vrste

Garažno podizanje vrata: Cijene od proizvođača i pregleda tipa

Pogled na ulaznice je popularan u entuzijastima motora. Unatoč nekim poteškoćama u ugradnji i naknadno održavanju, posjeduju mnoge nesumnjive praktične prednosti.

Prema konstruktivnom dizajnu i načelu otvaranja, vrata za podizanje se podijeli u dvije vrste:

  • valjanje;
  • Podizanje.

Najpoznatiji proizvođači valjnih vrata - zaštitni znakovi AluProf (Poljska) i Alutex (Bjelorusija) - oslobađanje podataka iz sljedećih dimenzija:

Proizvodna tvrtkaMaterijalŠirina širine, mmPreklapanje površine, m2Struja površina
Visina, mm.Debljina, mm.
AluteksAluminij, čelikDo 7000.Do 21.77.devetnaest
AluProf.Do 3200.Na 1055-7714-18,5

Analizirajući ovu tablicu, može se primijetiti da se veličine dizajna koje se nude u provedbi pokrivaju gotovo cijeli raspon ukupnih dimenzija - od relativno malih otvora pojedinih garaža, do dovoljno velikih proizvoda pogodnih za instalaciju i industrijska poduzeća.

U prosjeku, cijena takve vrata, ovisno o proizvođaču, će biti u rasponu od 50 do 200 tisuća rubalja.

Povlačenje vrata proizvedenih poznatim zaštitnim znakovima Hormann (Njemačka) i Wisniowski (Poljska) imaju sljedeće veličine potrošača:

Proizvodna tvrtkaŠirina platna, mmVisina platna, mmDebljina licence, mm
Hormann.2375; 2500.2000; 2125.40.
Wisniowski.Do 3500.Do 2300.32-38

Rotalna vrata se mogu proizvesti i ispod narudžbe. Cijena takvih proizvoda prirodno će biti veća.

Vrata valjka: Prednosti i dizajnerske značajke

Garažno podizanje vrata: Cijene od proizvođača i pregleda tipa

Vrata za podizanje za garažu ovog tipa je višeslojni metalni paneli zalijevaju u široku valu. Potonji imaju kompozitni dizajn: prikrivanje elemenata se izvode iz anodiziranog aluminija visoke čvrstoće (brandova AD32 i više), a punjenje unutarnjeg prostora je napravljeno izolacijskim materijalom, koji se uzima iz pjenaste poliuretana. U posebno hakiranjem verzijama, čelik se prihvaća s materijalom vanjske platne.

Članak o temi: Room dizajn za djevojku 15, 20, 25 godina. Fotografija

Takvo izvršenje pruža sljedeće prednosti s valjkastom dizalom:

  1. Jednostavnost instalacije: Takvi se proizvodi mogu montirati i unutarnje i s vanjske površine otvora.
  2. Visoka toplinska izolacija prostorije, kao tehnologija proizvodnje podataka struktura osigurava nikakve praznine i zglobove između odvojenih elemenata lamela.
  3. Jednostavnost usluge koja je unaprijed određena pouzdanošću otvaranja / zatvaranja mehanizma (može se isporučiti u dvije verzije - za ručno i automatsko otvaranje).
  4. Vrlo visoka provala, jer je platno platno u stabilnim čeličnim vodilicama.

Ugradnja podizanja garažnih vrata valjanja iz financijskog gledišta je vrlo koristan. U isto vrijeme, većina ograničenja svojstvenih ugradnji konvencionalnih presjeka nestaje (na primjer, ako je garaža mala debljina ili postoje ograničenja na debljini otvora). Stoga je cijena takvih struktura dovoljno umjerena. Važna praktična prednost je lakoća transporta valjaka do mjesta njihove naknadne instalacije.

U isto vrijeme, valjanje performanse ima neke nedostatke. Glavna je nemogućnost istodobno pružanja visokih razina provale i toplinske izolacije. Ukočenost pjene tkanine uvijek se ispada da je manji od čvrstog čelika. Češće, ipak, prva opcija je izabrana.

Rolling Gates za agregat svojih karakteristika potrošača i dalje su superiorniji od garažnih vrata strukture sekcije. Dodatni estetski učinak proizvoda daje razne tehnologije za njihovu završnu obradu: od bojenja s bojama otpornim na vremenske uvjete na dekorativne drvene premaze.

Rotary modeli: Prednosti i značajke dizajna

Garažno podizanje vrata: Cijene od proizvođača i pregleda tipa

Dizajne ove verzije su pristojna alternativa valovitim vratima. Obično se odluka o instaliranju takvih proizvoda prihvaća u dizajnu i izgradnji garaže, inače će se vozač suočiti s značajnim poteškoćama.

Šaljenje rotacijskih vrata za podizanje je izrađena od profiliranog čeličnog lima koji je prošao antikorozijski tretman (pocinčavanje). Sam web - kombinirana: unutarnje čelične liste slojevita je slojem izolacije, a veza se vrši bilo kojim specijaliziranim pričvršćivanjem ili vijcima. Paket uključuje sustav proljetnog otvaranja / zatvaranja, a izvori su zaštićeni od mogućih kvarova ili hakiranja s posebnim rukavima.

Članak o toj temi: Razmatramo sva svojstva GF 021 i drugih sličnih smjesa

Prednosti razmatranja dizajna su:

  1. Povećana sigurnost: Svi vanjski elementi zaštićeni su kapima koji štite proizvod od hakiranja.
  2. Sigurnost otvaranja: Dizajn opruga štiti tkaninu od mogućeg spontanog spuštanja, a prsti osobe - od štipanja.
  3. Visoka toplinska izolacija preklapajućeg prostora: dizajn osigurava prisutnost posebne poluge, koja prilikom okretanja platna pritiska na okvir. Ova okolnost omogućuje vam da montirajte podatke o proizvodu uglavnom u neugodne garaže.

Pogon kontrole sličnih struktura samopena sa sličnim čvorovima za presjeke, a njegova instalacija ne predstavlja nikakve poteškoće.

Rotalna vrata također omogućuju razne njihove završne obrade, ali imaju jednu granicu. Zbog činjenice da stablo pod utjecajem vanjskih atmosferskih utjecaja može varirati u svojim veličinama (osobito, nabreknuti), drvna završna obrada takvih proizvoda nije primjenjivo.

U isto vrijeme, takve verzije imaju nedostatke. To uključuje obveznu potrebu za besplatnom zonom za njihov nesmetani zaokret, kao i povećane zahtjeve za servisiranjem elemenata za trljanje i prisutnost strogo definiranih veličina. Cijena vrata za podizanje dijelova primjetno je viša od valjanja.

Čitaj više