Dizajn tablica ulkins

Anonim

Dizajn tablica ulkins

Obrtni salventi na stolu bit će ukrašeni s bilo kojim odmorom. Lijepo postavljeno ubkins će dati tablicu završetak posluživanja i stvoriti originalnu topliju atmosferu.

Lijepo je doći u posjetiti i vidjeti ne samo lijepo i ukusna jela, već i lijepo uređena tablica.

Nemojte se zamrznuti s obrtima. Zapamtite da bi ubrus trebao biti raspoređen udoban.

Kako ukrasiti tablicu salvesima

Veličina ulčaka može biti drugačija:

  • Veliki ubrus za rukotvorine 35x35 cm ili 45x45 cm;
  • Srednji ubrus je 25x25 cm.

Mali salveti se koriste za piće čaj, desert ili buffet. Također, ovi događaji se prvenstveno biraju obojene salvete.

Sabkins se treba kombinirati s bojom stolnjaka i posuđa. Možete pokupiti X u jednom tonu ili pravilno kombinirati monofonske boje (zeleni stolnjak - svijetlo zelene salvete ili plave stolnjake - žute salvete).

Ako se odlučite pokriti stol s dvostrukim stolnjakom, boja slverova trebala bi biti ista kao boja glavnog stolnjaka.

Obično se salventi stavljaju lijevo od tanjura ili na njih. S ovom lokacijom možete staviti ubrus u dekorativni prsten.

Dizajn tablica ulkins

Kako ukrasiti tablicu s albskins, ako je pri ruci najobičniji slvens? Pogledajmo primjer nekoliko zanimljivih opcija:

  • Kako ukrasiti tablicu s ulkins "stolni ventilator";
  • "Yarny kutovi";
  • Obrišite artičoke.

Bilo koji proizvod iz salvensa pretvara vaš odmor u nešto nezaboravno i budite sigurni da će vam gosti cijeniti.

Drvo ukras ulveris "stolni ventilator"

Da biste napravili ventilator na stolu, potrebno je preklopiti ubrus na pola lica vani. Prikupite tri četvrtine svoje duljine u harmonici i generirajte prvi nabor. Ne presavijeni dio ubruse kako bi se preklopio dijagonalno tako da je postolje.

Dizajn tablica ulkins

Dekoracija stola "Kutovi u Yarryju"

Presavimo ubrus s četiri dijela i savijajući svoj prvi sloj dijagonalno tako da je kut u lijevoj točki. Drugi sloj se smanjuje 2,5 cm od prvog. Ponoviti isto sa svim slojevima. Na kraju, savijte zabave i stavite na stol.

Članak na temu: krevet od drveta. Fotografija drvenih kreveta

Dizajn tablica ulkins

Drvo dekoracija nafveins-artichokes

Stavili smo ubrus s ulazom i savijte sve uglove do centra. Još jednom ćemo saviti sve uglove u sredini i pretvoriti ubrus. Opet, savijte svih 4 kuta i povucite vrhove ubruse, koji su bili unutar četverokuta. Zatim povucite ostatak savjeta.

Dizajn tablica ulkins

Kako ukrasiti tablicu s obrtima od salveta

Obrt od salveta buket cvijeća

U pravilu, umjetno cvijeće izgleda dobro na bilo kojoj kuhinji i stoliću za kavu, dakle, počnimo s ovom univerzalnom verzijom.

Trebat će vam:

  • 10 salveta bilo koje boje (možete uzeti nekoliko ružičastih i pomalo bijelih);
  • škare;
  • žica;
  • olovka;
  • poklopac s promjerom blizu veličina s ubrusom;
  • Zeleni papir za obrt iz salveta na stolu;
  • Frekvenci (ružičasti i lila, na primjer);
  • ljepilo.

Počinjemo stvarati našu izložbu boja od stabljika. Da biste to učinili, uzmite žicu, izrežite ga kao više dijelova kao što imamo cvijeće, a zatim ga omotajte zelenim papirom. Da bi se papir odmah raspao, potrebno je s njim uvijati pod kutom, a u završetku se liječi ljepilom.

Važno je zapamtiti da obrti od salveta u fazi stvaranja stabljika moraju imati mjesta na kojima će biti zabilježeni pupoljci, a tu je da bi trebala biti deblja stabljika, na primjer, omatanje s nekoliko krugova tankim izrezom od istog zeleni papir. Ovo je učinjeno za to da popravi pupoljak.

Zatim uzimamo ubrus u presavijeni oblik, bez smirivanja. Primjenjujemo kapu koja čini veličinu ubrusa što je više moguće, i dobiti ga u krug olovke.

Prije škare za rezanje, morate popraviti slojeve tako da se ne raspadaju.

Onda isporučujemo rub već rezanog ubrusa s olovkom za filcu. To će pomoći oživjeti naše cvijeće i dati im originalniji izgled.

Većina rada je učinjeno. Ostaje za nas da pronađemo Centar za buten i učinite urednu rupu u njemu, gdje će se protezati pečat na mjesto brtve.

Članak o temi: zbrinjavanje vode u blizini kuće

Važno: Rupa ne bi trebala biti prevelika, bolje je to učiniti što je moguće manje, inače će cvijet biti spojen na stabljiku, ili će pasti na dno stabljike.

Savjet: Boje i vrste boja od salventi mogu se koristiti vrlo različite. Ako ste razvili interijer na znaku zodijaka, vrijedi pribjeći ovoj metodi i prilikom stvaranja obrta.

Nakon što stavite budući cvijet na stabljiku, savijte gornji dio stabljike i nastavite stvarati latice.

Ako izloženost padne ili čuva oblik, na nekim mjestima, popravite slojeve ljepilom.

Dizajn tablica ulkins

Obrt od salvensa - lopta

Da biste ukrasili sobu, možete pribjeći takvoj ideji kako napraviti loptu od salveta. I ne samo loptu, već cvijet. Međutim, ako govorimo o uređenju, mnogi elementi u dizajnu salveta temelje se na stvaranju cvjetnih elemenata.

Što trebamo:

  • Cvijeće od salveta;
  • papirnati loptu;
  • ljepilo.

Po analogiji s ukrasom tablice činimo mnogo sličnih boja. Iznos predviđanja je izuzetno težak, jer u ovom slučaju sve ovisi o tome što će imati loptu. Da biste pronašli na prodaju loptu, možete pogledati trgovinu na kojoj se prodaju tiskanica i nakit.

Dakle, već gotovi cvijeće koje smo pripremili, pokušavamo doop. Da biste to učinili, možete pričvrstiti bijele biserne perle u središte svakog cvijeta, koji će blago odražavati svjetlo i dati eleganciju proizvoda.

Za razliku od opcije s bojama na stabljici, cvijeće za loptu ne smije se uzimati ako planirate dogovoriti perle. Glavna stvar je znati mjeru tako da proizvod ne izgleda glomaz.

A posljednja faza čvrsto ljepila jedni drugima na površinu lopte. Jedina stvar koju možete učiniti u vlastitoj želji je da pričvrsti uže, s kojom će lopta biti pričvršćena na namještaj, luster, strop.

Članak o temi: Uvlačiva vrata: Izrada vlastitih ruku

Što se tiče boja koje se mogu koristiti kao baza, tada može biti najviše dva različita, inače proizvod rizika za kupnju smiješnog izgleda.

Dizajn tablica ulkins

Stolice s vlastitim rukama, u pravilu su smeđa, ako nisu obojani, jer postoji soba u kojoj je takav namještaj prisutan, bolje je ukrašen s narančastim ili smeđim sablonima. Vrlo originalna opcija će se napraviti kuhinjom tako da su kugle visjele preko svake stolice.

Dizajn tablica ulkins

Koja opcija za stvaranje obrta ne biste odabrali, bilo da je to božićno drvce, oblik za jelo za jelo, balerina figurica ili čak slika, ukras tablice s sbrusa može se provesti u skladu s unutrašnjosti koji je svojstven vašem kuhinja.

Ne biste trebali preopteretiti tablicu obrta, dovoljno je samo da ih položite u prekrasan slijed i dati im izvorni oblik.

Čitaj više