Plaidsko kukičanje s motivom shemom

Anonim

Plaidsko kukičanje s motivom shemom

Ne znam kako si - ja sam samo gad iz kukičane karicije. Sada plestim karidom iz kvadratnih motiva na ovoj shemi pletenja. Našao sam još jednu opciju kao što se možete povezati s kukičanom, samo ovaj put s monitom šesterokutnih motiva.

Takav kariran može biti povezan s tri vrste pređe - kako će to izgledati, možete ocijeniti putem fotografije. Svaki motiv plesti od jedne boje pređe. Spojite motive u skladu s shemom. Smanjen u nastavku.

Plaid može biti bilo koje veličine - od rta na stolici, do prekrivača za bračni krevet - sve to ovisi o tome. Koliko vremena i pređa imate na zalihi?

Možete povezati motive i drugačije - koristiti nekoliko različitih boja u jednom motivu, ili obrnuto - povezati cijelu otvorenu kariciju iz pređe jedne boje. Debljina niti također može biti bilo - glavna stvar za podizanje kuke prikladne veličine na niti.

Ako odaberete debele niti, vaši motivi će se ispostaviti da su veći, ali kariran će se brže kontaktirati, a ako je tanji - onda plaid će biti više nježnije i otvorenije, ali ćete morati vezati više motiva.

Povećava se motivna shema

Shema veze motiva različite boje

Video na temu

U ovom videozapisu prikazan je glavni razred na pletenje plaid cnochet iz kvadratnih motiva.

Članak o toj temi: Glavni razred na volumenu tkanja iz perli perle "barokna"

Čitaj više