Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Anonim

Do danas postoji veliki broj asortimana na ulaznim vratima tržišta. Oklopni, lisnati, profil, drvene, limena kineska vrata odavno su ušli u naše živote, a svaka se vrsta uspostavila na svoj način. Razmotrite jednako popularno pogleda - aluminijska ulazna vrata.

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Ulazna vrata do kuće

Što je ovaj dizajn? Aluminij sam po sebi materijal je mekan i lagan. Da biste ga koristili kao ulazni profil, metal prolazi niz manipulacija. Profil nije samo šuplji trg, ima mnogo krutosti rebra koja ne daju deformiranju dizajna. Sam metal se obrađuje s anodizacijom i električnim poliranjem, što također povećava ukočenost strukture.

Postoji i nekoliko vrsta profila. Underworld31, podzemlje 33, podzemni brand 35- profila. Oni se razlikuju u broju rigidnosti i debljine aluminijskog lista.

Tehnički podaci

Prilikom odabira visokokvalitetnih ulaznih vrata, potrebno je uzeti u obzir trenutak da će dizajn redovito komunicirati s različitim organskim i anorganskim tvarima - aluminijski praktično ne odgovara na njih, ali za one koji se brinu o vratima mogu se liječiti sa svojim posebnim sredstvima. Kao izlaz iz situacije, možete koristiti čekić, premaz u prahu. Karakterizira se visokom adhezijom, otporna na sunčevu svjetlost i abraziju.

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Ali kontakt s drugim metalima je vrlo nepoželjan, možda oksidacija na zglobovima metala. Bolje je da aluminijska ulazna vrata budu jedan metalni element na ulazu u kuću ili stan.

Razlika između profila interijera i ulaza je također u činjenici da je sam profil je širi.

  1. Profil interijera 7 cm.
  2. Ulazni profil 12 cm.

Za bolju krutost, aluminijski okvir je ojačan kutom posebnim elementima, poželjno upotrebom igala prešanog tipa, a ne samo-tapkanje vijaka. Bolje svaki kutni zglob dobro je propušten s visokokvalitetnim vodovodnim brtvilom.

Članak o toj temi: Kako koristiti kružni disk vidio

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Prilikom odabira vrata, svakako morate obratiti pozornost na značajke njegove konfiguracije.

  • Provjerite kvalitetu svih mehanizama dvorca.
  • Dobar proizvođač nikada neće koristiti dodatnu opremu ni s najmanjim nedostacima: ništa ne može učiniti ništa da se druži ili dobro ne radi jasno. Samo opremljena visokokvalitetnim pribor ulazna vrata će raditi jasno, dug i bez problema.
  • Moguća oprema s jednim i više brava. Za više sigurnosti, možete koristiti mehanizam jednostrane zasun, noćni dvorac.

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

  • Potrebno je obratiti pozornost na petlje - oni moraju biti protiv uklanjanja, morate razjasniti proizvođača, što je metoda zaštićena od hakiranja. Primjer ne-uklonjive petlje može se vidjeti na fotografiji.
  • Ako su vrata obojana, morate pažljivo procijeniti sloj boje: visokokvalitetna boja je ujednačena, bez ikakvih nedostataka: hrapavost, odvajanost i bilo koji, čak i mali, drowhes. Visokokvalitetno obojenje provodi se pomoću tehničkih materijala kvalitete i u pravilu u posebnoj sobi za boju, što jamči uniformnost boje.

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Povećana pouzdanost vrata

Jedan od najboljih načina za povećanje pouzdanosti vrata je instalirati učinkovit mehanizam za zaključavanje. Ovaj sustav se sastoji od nekoliko, međusobno povezanih brava, koji se mogu razmotriti na fotografiji. Oni će štititi ne samo od hakiranja korištenjem fizičke snage, već i od pokušaja da ih otključaju s konjima.

Optimalni izbor bit će dvije vrste brave.

  1. Suwald.
  2. Cilindar.

Pa, ako su povezani s automatskim načinom rada, onda s bilo kojim pokušajem hakiranja svake od brave, drugi će biti blokiran.

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Čak i poboljšati pouzdanost aluminijskih vrata sa staklom, možete postaviti alarm, to će učinkovito zaštititi stan, ne morate brinuti, da li je aluminijski dizajn izdržljiv, bilo da stoji prije hakiranja.

Plus takvih aluminijskih vrata je visoka toplinska provodljivost, oni će savršeno pomoći u izbjegavanju temperaturnih razlika, redovito se događaju na ulici.

Članak o temi: Ideje dizajna zone kamina

Nekoliko trenutaka pri odabiru vrata

Nemoguće je ne spominjati pojavu aluminijskog dizajna. Ulazna vrata sa staklom omogućit će improvizirati s umjetnim i dnevnim svjetlom te će biti izvrstan izbor za ljubitelje modernog futurističkog unutarnjeg ili visokotehnološkog stila.

Modeli sa staklom ili sendvičkom pločom razlikuju se pouzdanošću i praktičnošću. Vrlo udoban u skrbi i praktično ne brand. Posjeduju brojna pozitivna svojstva.

  • Ekološki sigurno.
  • Nemojte sadržavati elemente koji mogu biti nesigurni za zdravlje.
  • Proizvodi su vrlo izdržljivi, ne utječe na temperature, a njegov servisni život je jako puno.

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Prije svega, zbog činjenice da je s takvim materijalom kao aluminij vrlo jednostavan za rad, moguće je odabrati vrata gotovo bilo koje veličine, što vam omogućuje da utjelovljuju različite ideje dizajna.

Ugradnja ulaznih vrata aluminija

Postupak instalacije može se podijeliti u nekoliko faza.

  1. Priprema otvaranja. Potrebno je rastaviti stara vrata. Očistite otvor od prašine i smeća.
  2. Na dnu otvora instaliraju se drvene ili plastične podloge. Približna veličina ovih 2-4 cm, ovisno o veličini otvora i potrebu za podizanjem vrata na nekoliko gore navedenih centimetara.
  3. Kutija je postavljena odvojeno od vrata. Vrata se uklanjaju unaprijed s petljima. Na stražnjem dijelu kutija se montiraju u metalnim pločama u obliku utora. Pomiješani na pocinčanim metalima za metal s malim korakom niti.
  4. Kutija je instalirana u otvaranju na prethodno pripremljenim supstratima. Kutija je izravnana u smislu razine. Horizontalna, okomita i razina vrata valjao se. Preporučio je stranu za nošenje (s nadstrešnicama) malo podizanja. To se radi s izračunom da će cijeli glavni fokus ići na ovu stranu i za vrijeme rada vrata mogu malo stisnuti.
  5. Postoje rupe za bušenje pod pločama u obliku slova P. Ploče su montirane na zid s samopodručjem s tiklima 6 * 60 ili 8 * 60. Također, sidro iste veličine može se koristiti za povećanje pouzdanosti.
  6. Vrata su obješena na petlju. Pregledajte stabljike nadstrešnica, bilo je moguće dobiti prašinu ili građevinsko smeće na njima, što u procesu može uzrokovati probleme u radu vrata.
  7. Kada su vrata pouzdana, završava se završna faza rada - zasađena je pjena. Isključi vrata s vodom - to će bolje iskoristiti pjenu. Stavite pjenu s izračunom njegovog daljnjeg širenja dva ili više puta. Pjena će se konačno zamrznuti nakon 24 sata. Vrata se moraju zatvoriti nakon pjenjenja i ne preporučuje se rad dok se pjena ne zamrzne.

Članak o toj temi: Kupaonica Pozadine: Fotografije, recenzije, otporna na vlagu, prati, samoljepljivi, je li moguće zalijepiti pozadinu kupaonice, pigmentirani temelj, video

Kako odabrati Aluminijska ulazna vrata

Uz pravilnu instalaciju, vrata će služiti pouzdano i više od mnogo godina. Cijeli postupak instalacije može razmotriti na fotografiji.

Čitaj više