Sheme ženske napadač s pletenje iglice: kako vezati Reglan s opisom i fotografijom

Anonim

Pletena odjeća nužan je dio svakog garderobe, koji će dati toplinu i udobnost tijekom najhladnijih dana. Postoje mnogi argumenti kako bi počeli sudjelovati u pletenju i stvoriti vlastitu ruku. Knitting Pulover s pletenje iglice je jedan od najpopularnijih vrsta ručanja, postoje mnoge mogućnosti za različite sheme i tehnike. Ovaj članak predstavlja sheme ženske napadaju s pletenje iglice.

Sheme ženske napadač s pletenje iglice: kako vezati Reglan s opisom i fotografijom

Kako vezati modernu žensku pužnju? Ovaj model džempera je dizajniran za 38 veličine. Prvo, potrebno je pripremiti sve što je korisno u procesu pletenja.

Instrumenti:

- pamučna pređa 500 g (400 m - 100 g);

- spoke broj 2 (kružni i čarapa);

- spoke broj 4 (kružni i čarapa);

- Spoke broj 3 (samo kružno).

Paulover uzorak:

Sheme ženske napadač s pletenje iglice: kako vezati Reglan s opisom i fotografijom

Kletanje uzoraka:

  • pojedinačna guma (izmjena jedne petlje lica i jedna pogrešna petlja);
  • Glavni uzorak je prednja površina (sve šarke na prednjoj strani i obrnutom stranu uklapaju se u crtež, to jest, na prednjoj strani - crta lica, pogrešan je lud.

Uzorak od 10 × 10 centimetara treba biti od 23 petlje i 30 redaka.

Glavni posao

Počnite pletenje treba biti od leđa. Uzmite igle najmanju veličinu (# 2) i birajte 166 petlje. Od njih, 164 petlje su radnici i 20 ruba. Kako bi se dogovorilo dno pulover, potrebno je spojiti prvih 6 cm jedan elastični pojas.

Zatim zamijenite igle na №4 i nastavite plesti glavnog uzorka. Mora se pamtiti da u prvom redu lica Wallies trebaju ravnomjerno smanjiti broj petlji do 106. Preostalih 45 centimetara plesti izravno nepromijenjeno.

Sheme ženske napadač s pletenje iglice: kako vezati Reglan s opisom i fotografijom

Sada je vrijeme da ukrasite raglan. Prvo morate zatvoriti na svaku stranu 4 petlje. U budućnosti, željeznica lica plesti prema shemi: Krom., Tri petlje lica, 2 petlje za lica zajedno, a zatim na kraju niza posljednjih petlji za vezanje u obrnutom redoslijedu, počevši od 2 petlje zajedno i završiti kromiranje. Nevažeća vožnja na crtežu. Oprema treba obaviti kroz red na prednjoj strani. U svakom sedmom redu, relevantni se ne radi.

Članak o toj temi: kostim "šah kraljica",

Počnite izraditi vrat istovremeno s formiranjem regulirane pulover. Da biste to učinili, na 21 centimetra reguliranog, zatvorite središnje 25 petlje i nastavite plesti svake strane ramena odvojeno. Zatvorite drugi red 1 vrijeme na 5 petlji kako biste zaokružili izrez vrata.

Zatvorite sve petlje. Druga strana plete simetrično.

Prije nego što se vuneri i rukavi

Fotografija pokazuje da je jasno da prije i leđa stane na isti način, ne uključujući razlike u dekolteu.

Da biste produbili vrat, potrebno je zatvoriti petlje za 19 centimetara pletenja reguliranog. A u drugom redu zatvoren je samo jednom 8 petlje. Izrežite naslon na visinu i zatvorite petlje. Prikupite drugu polovicu simetrično.

Sheme ženske napadač s pletenje iglice: kako vezati Reglan s opisom i fotografijom

Za desne rukave u početku biraju 98 radnih petlji na najmanjim pletenicama i dva ruba. Kao i prije s leđima, vežite prvih 6 centimetara s elastičnim. Nakon promjene žbica na №4, počnite pletenje glavnog uzorka, liguing u prvom redu lica od 34 petlje. Izašlo je ukupno 66 petlji.

Prijelaz na formiranje reguliranih 37 centimetara pletenja. Prvo, morate se također zatvoriti sa svakom od strana 4 petlje. Nastavite pletati na sličan način kao i na leđima, samo bez gospodarstava.

Vrat počinje formirati za 19 centimetara rada. Da biste to učinili, zatvorite od početka svakog reda lica od 8 petlji, zatim brojne 10 petlji. Zatvorite preostale petlje u isto vrijeme. Lijeva rukavac kravata simetrično pravni rukavac.

Montaža puloba

Prije svega, napravite šavove regulirane, zatim zašijte proizvod sa strane i slijedite šavove na rukavima.

Napravite bar na vratu. Na kružnim žbicama br. 4 da biraju ravnomjerno 230 šarki, koji su u krugu s jednom elastičnom trakom. Nakon tri kantimetara pletenja, promijenite igle na # 3 i vezati 3 centimetra. Sada biste trebali otići do najboljih igala za pletenje i ponovno peckanje 3 centimetra. Zatvorite petlje i dovršite navlačenje pletenja. Trendy džemper s vlastitim rukama!

Članak o toj temi: Sheme uzoraka "Fan" kukičanje s opisom i videom

Sheme ženske napadač s pletenje iglice: kako vezati Reglan s opisom i fotografijom

Video na temu

Kako napraviti pletene ženske pulovere s opisom može se vidjeti na videozapisu:

Čitaj više