Kako napraviti plod od folije

Anonim

Kako napraviti plod od folije

Obrtovi iz folije u kombinaciji s vlastitom fantazijom mogu postati prava platforma za stvaranje remek-djela!

Ne možete ni zamisliti koliko se zanimljivo može napraviti od folije za sebe ili za unutrašnjost kuće.

Ako imate djecu, nastava s folijom će im pomoći, pomoći će razviti fantaziju, kreativne sposobnosti, pozornosti, točnosti i neće vam dopustiti da vam dosadi odrasli.

Što se može izraditi od folije:

  • razglednice;
  • Obrt iz cvjetova folije;
  • svijećnjaci;
  • Novogodišnje igračke;
  • Volumetrijske figure bobica, voća, životinja itd.

Odabir folije za obrt

Ako živite u velikom gradu, vjerojatno negdje u blizini nalazi se supermarket. Postoji li najlakši način pronalaženja folije hrane - prodaje se u rolama. Međutim, za stvaranje obrta je bolje posjetiti tiskanice, gdje ćete najvjerojatnije ponuditi nekoliko vrsta folija, uključujući boju, zlatno, srebro. Ponekad postoje cijeli setovi za obrt od folije, koji uključuju ne samo različite boje, već i teksturu.

Međutim, nije potrebno odmah otići u trgovinu ako ste prvi put odlučili napraviti puzavac. Za ovaj slučaj, folija od čokolade, ako postoji takva stvar. Kada propustite ruku i možete napraviti velike figure, moguće je da ćete biti korisni za posebnu sintetičku foliju. Vrlo je izdržljivo i dobro održava oblik, međutim, i to je teže nositi se s njom.

Sintetička folija se izrezuje samo škare, a zavoji se izrađuju pomoću ravnala ili drugih zgodnih pribora. Po završetku rada s takvom folijom, teško je razbiti sliku, jer ako planirate napraviti ukras za kuću dugo vremena, bolje je vježbati na uobičajenoj foliji i učiniti glavni dio učiniti na izdržljivoj.

Razne obrt folije

Novogodišnje igračke folije

Članak o toj temi: Metode lijepljenja reljefnih papirnih pozadina

Prvi i najjednostavniji, gdje mogu početi - to je stvaranje božićnih igračaka. Da biste to učinili, morate imati samo dvije materijalne - folije i oraha. Ako planirate obaviti rad s djecom, moguće je da će se nositi s ovim obrtima. Za kupnju oraha treba biti pažljivo tako da se nabori pojavili oko njega, jer će se vrlo brzo ispuniti zrakom, a igračka će izgubiti svoj geometrijski oblik. Po završetku posla, trebali biste priložiti nit s kojim će se igračka objesiti.

Božićne igračke za novogodišnju kućnu dekoraciju mogu imati složenije izvršenje. Na primjer, već postojeća, stara i zaostala igračka može se pretvoriti u novi, dajući joj sjaj koristeći ukras folije. Za to je prikladna folija u boji, transfuziju svijetlih boja. Može biti čvrsto stavljanje igračke tako da je folija uzima svoj oblik. Svi izbočine će biti spremljene, jer folija ima izvrsnu imovinu - to je u redu. Međutim, vrijedi biti pažljivo, jer je previše dobro, stoga zahtijeva urednu izvršenje.

Kako napraviti plod od folije

Dakle, možete pokriti foliju bilo koji oblik, na primjer, loptu koju želite zadržati negdje u sobi. Da biste dali neobičnost, možete dogovoriti uz pomoć žice, ribolovne linije i iste folije.

Također je moguće koristiti perle, kuglice, pribor tkanine koji se prodaju u tkaninama i imaju neobične oblike i boje.

Kako napraviti plod od folije

Leptir iz folije.

Pogledajmo sada kako napraviti oblik folije leptira. Da biste to učinili, trebamo:

  • folija;
  • škare;
  • Leptiranje leptira od folije.

Količina folije koju trebate ovisi o veličini navodnog leptira. Prvi, gdje početi, to je smanjiti jednake trake (u našem slučaju 14 komada) oko 25 cm duga i 4 cm širine. Ako su neke trake manje od duljine, neće imati veliku vrijednost, jer sve detalje su napravljeni u bilo kojem redoslijedu na vlastitom nahođenju.

Članak o temi: Volumetrijska žbuka na zidu: Značajke i aparati

Zatim, kada su trake narezane, moraju biti iskrivljene prstima u tanke cijevi. Glavna stvar je da su ove cijevi uniforme u debljini i izgledaju isto. Potrebno je temeljito učiniti ovaj rad, jer to ovisi o tome kako uredno gotov proizvod će izgledati. Međutim, može napraviti dijete.

Dalje, moramo učiniti jedan nije predugo (oko 15 cm, ako uzimamo u obzir proporcije koje smo poduzeli) folijsku cijev. Njegova širina treba biti više - oko 7 cm, jer je naš budući torzo za leptir. Ako uspiješ napraviti deblji sredinu - bit će sjajno, jer rep leptira, kao što znaš, već.

Zatim uzmite tanku cijev pripremljenu na samom početku i pričvrstite ih na tijelo, stvarajući krila i uzorke unutar njih. Tako da se cijeli hendikep ne razbije, dijelovi se mogu popraviti ljepilom.

Kako napraviti plod od folije

Cvijeće iz folije

Također, kao što smo učinili leptir, možete napraviti plovilo od folije - cvijet. Mnoge takve umjetne boje bit će nevjerojatno spektakularne da izgledaju gotovo u bilo kojem unutrašnjosti.

Kako napraviti plod od folije

Kartice iz folije

Za proizvodnju razglednice od folije vlastitim rukama, trebamo sljedeće materijale:

  • tallcloth;
  • Zlatni karton;
  • Folija za obrte;
  • škare;
  • PVA ljepilo;
  • Srebrna traka.

Napravimo osnovu. Za to, kartonski zavoj na pola, tako da se razglednica otvara od dna prema gore. Izrežite s folijskog kvadrata (1 cm manje od samog razglednice). Zatim je isti kvadrat izrezan iz burlap, ali tako da je već 1 cm za manje od folijskog trga.

Na kvadratu burlap stvoriti rub (povucite rubove). Zalijepimo kvadrati s kartona, folije i burlap u takvoj alternativnosti i stavili pod novina.

Od folijskih vožnja lopte i zalijepiti ih do kvadrata. Onda okrenemo traku i napravimo hrpu s burlapom. Stavite luk na razglednicu.

Članak o temi: Što je bolje pranje visokog tlaka?

Kako napraviti plod od folije

Obradi od salveta također se mogu ukrasiti folijom, kao i mnogi drugi dekor elementi.

Međutim, folija je univerzalni materijal, lijep i jednostavan za korištenje, a što je najvažnije, obrtnici su vrlo zanimljivi i zabavni od njega!

Svijećnjaci iz folije.

Za proizvodnju svijećnjaka, s vlastitim folijskim rukama koristimo istu metodu kao i za boje i leptire. Također uvijte foliju i napravite različite uzorke. Tada ih jednostavno držite do okvira vašeg svijećnjaka, koji se može izraditi od žice.

Kako napraviti plod od folije

Svi obrti od folije oduševit će vas svaki dan. Posebno relevantna i lijepa može se napraviti od folije do novogodišnjih blagdana.

Čitaj više