Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Anonim

Ove svijetle i gotovo poput živih suncokreta su napravljeni u tehnici napivanja.

Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Za izvođenje suncokreta koji se navijaju, dovoljno je slijediti sve savjete našeg majstora, koji detaljno govori sve korake radi ovog posla.

Prije svega, trebate pripremiti sve potrebne materijale: crne i žute trake papira za kraljičinku, poseban uzorak s krugovima, šivanje igle, alat za kraljičinku, ljepilo, papir i karton, žice i okvir za ploču.

Imajte na umu da se suncokret sastoji od dva reda latica, čiji broj može varirati od dvanaest do petnaest komada. Da biste napravili jednu takvu laticu, uzmite traku od 60 cm duga, ako imate 30 cm trake, oni moraju biti unaprijed zalijepljeni zajedno.

Sada ova traka okreće tradicionalnu metodu i popravite promjer pripremljenog pripreme do trideset milimetara. Kada je vrh trake lijepljen, obradak treba dati produženi oblik nalik padu. U isto vrijeme, središte detalja treba premjestiti na jedan od rubova.

Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Nadalje, dio je fiksna pomoću PIN-a, a u raseljenom centru kapajući pad ljepila. Kada se središte osuši, vrh latice treba dati oštrinu za koju se mogu koristiti škare. Nastupajte dalje onoliko latica kako se i očekivalo u cijelom sastavu.

Za sudoper suncokreta, potrebno je smanjiti krug promjera tri centimetra od crnog papira. Trebalo bi se zalijepiti s malim rolama koje imaju blago konveksni oblik. Ove role imitiraju sjemenke suncokreta, tako da bi trebali ispuniti cijeli prostor crnog kruga.

Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Suncokret stabljike se sastoje od žice za rezanje potrebne duljine. Žica je omotana zelenim materijalom, koji se može koristiti cvjetna traka.

Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Svi osnovni elementi kompozicije su spremni, skretanje je sastaviti izgled proizvoda. To je najbolje za to s vrućim pištoljem za ljepilo, ako nema nikoga, možete okupiti boje na predlošku u obliku lijevka. Da biste to učinili, trebat će vam karton iz kojeg trebate smanjiti krug promjera od tri centimetra. Rezanje kruga na radijusu, zalijepite lijevak. Nakon što se dobro osuši, popravim stabljiku suncokreta na poleđini.

Članak o toj temi: Veliko pletenje iglice s dijagramima kape i karika

Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Da biste ispravno preklopili naš cvijet, trebali biste držati jedan red latica na rubovima lijevka, zatim crnu sredinu i završetak drugog reda latica. Sa strane stabljike do lijevka treba postaviti strah od zelenih listova.

Listovi se izvode iz uobičajenog zelenog papira, a pruge se mogu izvući s olovkom za osjetljivu u odgovarajućoj boji.

Suncofters Quilling: Master klasa kruga

Tako, nakon izvođenja nekoliko listova različitih veličina, smjestite ih na naš sastav.

Možete uzeti okvir za fotografije kao temelj rada, lagano patting preko zajedničke pozadine.

Čitaj više