Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Anonim

Kao što znate, iskusni majstor će se nositi s radom bilo koje složenosti, uključujući i igračke. Tkanje iz gumene trake je popularan izgled hobija. Proizvodi za pruća mogu biti ostavljeni za memoriju, dajte blisku osobu. Igračke mogu biti velike i male. Malo češće služi kao ključevi, a velike igračke služe kao unutarnji ukras. Pogledajmo kako požuriti iz gume igračaka različitih veličina.

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Učenje rada s strojem

Najjednostavnija igračka koja se može stvoriti na stroju je "ferby". Tehnologija tkanja je relativno nije komplicirana, pa je savršena za početnike.

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Rad se mora izvesti u dvije gume, a srednji red stroja mora biti malo pomaknut prije. Tijekom benda gumenog trake potrebno je kombinirati prvi i srednji, srednji i lijevi stupac. Zatim, dolje pet koraka. Donji bočni stupci moraju biti spojeni na središnji. Da biste stvorili volumen za buduću igračku, morate tkati 2 lance. Moraju se sastojati od tri uparene gumene trake. Uz pomoć da spoji srednje klinove ekstremnih redaka izvana.

Da biste stvorili uši, potrebno je koristiti 2 guma, koja je bila uvrnuta unaprijed osam. Oni ih voze na 4 središnja stupca i povezuju se sa strane. Tijekom tkanja potrebno je prebaciti donje petlje na prethodne. Potrebno je popraviti petlju gume.

Da biste dobili nogu, potrebno je napraviti 4 šarke oko kuke, a zatim se pomaknuti na presavijenoj gume. Takva se radnja mora ponoviti 4 puta. Na istoj analogiji, potrebno je napraviti oči i nos. Nakon što su svi elementi pričvršćeni jedni s drugima, ispalo je lijepu 3D igračku.

Tkati na stroju - to je čvrsto zadovoljstvo. Osim takve igračke uz pomoć stroja, možete težiti mnoge neobične proizvode različite složenosti.

Članak na temu: Božić jeleni iz kartona. Glavni razred

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Mogućnosti sorte

Možemo tkati bez stroja s praćkom. Na slijetku možete izmjeriti laganu sovu.

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Prije početka rada morate pripremiti sve materijale. Za tkanje slatke sovicere pripremu:

  • mala praćka:
  • kuka;
  • 44 narančaste gumene trake. Ovo je glavna boja proizvoda;
  • 8 bijela - za trbuščić;
  • 4 Žuta za šape i 2 crne za oči.

Cijeli proces tkanja provodit će se u 2 faze. U početku, na ravnoj površini gume, potrebno je napraviti buduću shemu rada. Nakon toga, možete nastaviti u tkanje tijela.

Rad počinje s narančastom. Prva guma isperite na tri okreta na desnoj stupcu sija. Nakon toga, na oba stupca istovremeno nose 2 guma. Početna petlja skida tako da je u središtu vrha. Nakon toga se sva guma pomiče u lijevi stupac tako da je desno potpuno prazno.

Sada možete pokrenuti podnožje buduće igračke. Za to, žuti gumeni pojas 4 puta omotajte desni klin od slika. Nakon toga, voziti par primarne boje. Žute gumene trake za uklanjanje na ostatak. S lijeve stupce do centra za prijenos 2 para narančaste gume tako da buduće stopalo biti na desnoj strani. Onda opet vozimo novi par, a to je niže u ovom trenutku da sve prenesete u središte. Opet mi vozimo gumu, cijelu masu donjih poteza u središte. Nakon toga se sva guma mora prenijeti na desnu stranu. Kukičanje se uvesti u prvi par gumenih traka i prekrižite ih na lijevom stupcu.

Nakon toga, potrebno je početi tkati trbuh. Da biste to učinili, potrebno je voziti prvi par bijelih gumenih traka. Trostruka guma mora biti prebačena u središte. Ponovno se vozimo i spuštamo se do centra nekoliko prethodnih bijelih vrećica. Slično tome, ponovite s 3 i 4 para. Sve bijele gumene trake na lijevoj strani moraju se prenijeti u desni stupac. Koristeći kuku, morate prenijeti prvu petlju na lijevu stranu.

Članak o temi: OpenWork Dreeper pletenje igle za žene s opisom, fotografijom i video

Narančaste gumene trake ponovno dolaze u rad. Ali oni su u isto vrijeme riješeni dva gomila. 3 okreta koje su na lijevoj strani moraju biti poslani u središte. U ovom trenutku, još jedna noga je napravljena na lijevom stupcu. Haljinamo se na oba stupca narančaste gume, au svom središtu resetirajte šapu. Od desnog kašara, odbacite gornji par desni tako da se nađu u središtu, a stopalo bi trebalo biti na lijevoj strani. Vozimo i uklonimo u središte. Ponavljamo još dva puta. Uz pomoć sljedećeg para, tijelo je povezano, a možete nastaviti u tkanje glave.

Vozimo par, odbacimo prethodne. Onda se opet vozimo i odbacimo. Guma na lijevoj strani mora se prenijeti udesno. Pravi PEG 4 puta vjetar s crnim gumenom trakom. Onda opet vozimo glavnu gumu i spustimo četiri petlje na njega. Još jednom, sve bacaju i sve pomaknu u središte. S lijeve strane, sva guma se pomiče na desnu stranu. Predstavljamo kuku na početnu petlju glave i uvesti 2 žute gume u nju - to će biti ključ. Vozimo 2 gume i odbacili sve prethodne do centra.

Sve na lijevoj strani nježno se preselite udesno. Ponavljamo kuku u prvoj gume glave. Bacimo par crvenokosa na glavu kuke. Iz njega isprati gume na lijevom stupcu. Vozimo gumu i spuštamo se na njih 2 para prethodnog. I počnite napraviti drugo oko analogno prvom. Nakon toga vozimo gumu i u središtu se spuštamo sve prethodne. Zategnite sve s gumom. Više detalja s tehnologijom tkanja možete pronaći s videozapisom.

Izbor fotografija koje će inspirirati:

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Kako se procijeniti iz gumene igračke 3D kukiča za početnike

Video na temu

Izrada videozapisa za izradu igračaka na stroju i sandshot:

Članak o temi: Pravila oštrenja keramičkog noža

Čitaj više