Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Anonim

Vjerojatno, svi već znaju da se na tržištu pojavio novi proizvod - magnetne zavjese (zavjese "magneti"), štiteći dom od muha i komaraca. Sada ćemo pokušati shvatiti da je ovaj proizvod i kako bi trebalo biti izabran, tako da je radilo što je više moguće.

Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Zavjesa za komarce na ulazu

Fotografija prikazuje takve zavjese.

Što je?

"Maksija", namijenjeni su i eliminirati mogućnost prodiranja u prostorije takvih kukaca, kao što su muhe i komarci, male su prozirne mreže. Ovaj proizvod je pričvršćen sa škotskim ili posebnim gumbima i omogućuje vam da ostavite otvorene vrata tijekom dana ili čak u večernjim satima kada je svjetlo uključeno u sobi. Do i veliki, "magnitis" su iste komarkve mreže.

Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Ove najviše komarske mreže imaju posebne ušivene magnete u njihovom dizajnu. Zahvaljujući tim stavkama, proizvodi su stalno u zatvorenom stanju, a nakon prolaska kroz način osobe, oni se slamuju sami. U nastavku se također postoje magneti koji drže proizvod u okomitom položaju.

Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Fotografija prikazuje proizvode opremljene magnetskim vrpcima i držačima.

Prednosti

Prilikom odabira ovog izuma, morate obratiti pozornost na prednosti koje posjeduje.

    1. Prije svega, imamo li jednostavnost instalacije tih proizvoda. "Magniti" su pričvršćeni brzo i jednostavno. Osim toga, takve mreže za komarce mogu se uzeti s njima, odlazeći u vikendicu - tamo će biti vrlo korisni.
    2. Vrata se moraju stalno zatvoriti, tako da muši i komarci nisu letjeli u sobu. Koristeći slične proizvode, bez toga možete učiniti. Štoviše, struktura mreže proizvoda omogućuje zraku da slobodno prodire u stan.
    3. Domaći kućni ljubimci imaju priliku slobodno proći kroz ove zavjese, koje će sat zatvoriti životinju zahvaljujući gore navedenim magnetima.
    4. Trošak ovog proizvoda nije dovoljan, zašto "magnitis" može priuštiti da stekne gotovo svakoga.
    5. Unatoč činjenici da se komarci ovog tipa naizgled vrlo krhka, dovoljno su jaki. To određuje mogućnost njihove česte uporabe. Čak i ako je proizvod bio podvrgnut bilo kojem učinku, koji će podrazumijevati njegovu štetu, "magnitis" se lako popravlja. Štoviše, niska cijena proizvoda omogućuje vam da ga ažurirati bez bolnog štrajka na obiteljski proračun.
    6. Skladištenje i transport ovih zavjesa ne predstavljaju posebne poteškoće zbog dovoljnog kompaktnog proizvoda.
    7. Kroz zavjese od komaraca, ne samo muhe i komarce, već i dosadna topola, koja će biti lansirana topla i ugodna ljetna dana.

Članak o toj temi: Standardna veličina lože i balkona

Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Fotografija prikazuje metode pričvršćivanja mreže.

nedostaci

  1. Ovaj proizvod također ima neke nedostatke koje treba spomenuti kako bi odabrali takve zavjese, bili ste što je moguće više.
  2. "Magnettika" imaju standardne dimenzije, zbog čega je njihov rad donekle teško kada su vrata obdarena drugim parametrima. Naravno, uvijek možete osigurati bilo koji umetci ili dodaci. No, to će dovesti do smanjenja učinkovitosti korištenja proizvoda, kao i na moguću štetu. Kao rezultat toga, lukavi muši i komarci će dobiti slobodan pristup sobi.
  3. Redoslijed proizvoda je individualno riješen ovim problemom, ali ovaj događaj može koštati mnogo skuplje zbog prilično veliku potražnju za određenom uslugom, kao i nedostatak natjecanja od proizvođača.
  4. Budući da je glavni proizvođač dmquaquito zavjesa je Kina, kvaliteta proizvoda čak iu jednoj posebnoj seriji varira u prilično širokim granicama. Osim toga, često postoje nedostaci u konfiguraciji robe. Stoga, odabirom "magnita", važno je pažljivo provjeriti prisutnost svih potrebnih strukturnih elemenata. Pažljivo se pobrinite da su obje zavjese prisutne u paketu, a magnetske stezaljke su smještene na njihovim mjestima i također su bili u dovoljnim količinama. Osim toga, potrebno je obratiti pozornost na polaritet tih većine fiksatora - to mora biti drugačije. U suprotnom, magneti će se međusobno gurati umjesto privlačenja.
  5. Mreža, opremljena magnetskim vrpcima, imaju nekoliko rješenja u boji - oni su ružičaste, plave i neutralne sive. Proizvodi opremljeni držačama se oslobađaju isključivo u sivoj boji.
  6. Posebna dvostrana adhezija i gumbi koje su uključeni nisu uvijek u stanju zadržati proizvod na vratima. Pripremite se za instalaciju zavjesa pomoću dodatnih zatvarača.

Fotografija prikazuje sve moguće opcije bojanja.

Članak o temi: Kako samostalno ukloniti plastična vrata s petlji

Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Stjecanje

Kao što je već spomenuto, odabirom mreže za vrata, potrebno je biti iznimno pažljiv, kako ne bi postao vlasnik neispravnog ili popunjenog proizvoda. Međutim, mnogi kupuju zavjese komaraca putem Interneta, što donekle teško bira i podrazumijeva provedbu nekih važnih pravila:

  1. Nalog za proizvod mora se provesti isključivo na specijaliziranim mjestima. Ti resursi nisu zainteresirani za negativno oglašavanje, tako da prodaju dovoljno kvalitetne proizvode. Osim toga, tu su takva mjesta oko sat.
  2. Prije kupnje, vrijedno je pažljivo ispitani podaci za zavjese koje se objavljuju izravno na web stranici Real Creatizer. To će vam dati opću ideju o naručenom proizvodu, a također će vam pomoći da shvatite što bi se trebalo računati u slučaju kupnje.
  3. Da bi se vrata vrata objesila visokokvalitetni proizvod, a mušice i komarci susreli su se na neodoljivu barijeru na putu, nemojte juriti za jeftinost. Osim toga, ove zavjese nisu tako skupe. Štoviše, iza niske cijene mogu biti nedostaci koji su vrlo teško popraviti.

Kako odabrati zavjese na vratima od muha i komarca

Istražite cijene i naručite proizvod po cijeni koji zadovoljava prosječno tržište.

Čitaj više