Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

Anonim

Ženski vjetrobrani su trendi trendovi i elegantne slike. Vjetravač - čini se, lagana jakna "sada je lakše." Međutim, ovaj element garderobe može pomoći u stvaranju izuzetno moderne ili čak ekstravagantne slike. Glavna stvar je znati što kombinirati i odabrati željenu boju. O tome - u daljnjem tekstu.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

Ženski vjetrobrani - modni trendovi i elegantne slike 2019

Za prilično dugo vremena, ženski vjetrobrani bili su isključivo funkcionalni temelji garderobe, namijenjene zaštiti vlasnika od hirova međuselišta izvan sezone. Međutim, u nadolazećoj godini, vodeći dizajneri konačno okrenuli pozornost na njih, podnose mnoge relevantne i nestandardne varijacije. I danas zahvaljujući njima svaka žena može stvoriti vrlo zanimljive i neobične slike za hladno vrijeme.

U mom garderobu postoji nekoliko namotaja odjednom - čini mi se da takve stvari ne mogu biti mnogo. Oni su relativno jeftini, tako da možete pokupiti nekoliko modernih opcija odjednom, bez straha za stanje obiteljskog proračuna.

Stvarni modeli

Zbog činjenice da je dizajneri konačno odlučili naviještati eru jednostavnosti i praktičnosti, moderna žena ima priliku oblačiti se s udobnosti za sebe, a istovremeno izgleda relevantno i elegantno. S ovim pristupom, vjetrobran postaje samo idealna mogućnost vanjske odjeće. Jednostavni, ergonomski i univerzalni vjetrobran danas na vrhuncu popularnosti, dok se trendi ovu sezonu smatrat će se proizvodima u klasičnom ili sportskom stilu. Nemojte zanemariti eklektike.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

Ako želite izgledati ultrazivno, obratite pozornost na modele na gornju liniju bokova, prisutnost haube je dobrodošla.

Logson Windbrealer može biti gotovo bilo koji. Trenutno se posvećuje više pozornosti ne pojedinačnim nalazima garderobe, već ansambl koji se formira. Prije svega, harmonična i izvorna slika je važna.

Među najpopularnijim vrstama, oni su inherentni dodatak estetskim svojstvima također su dostupni.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

1. Vodootporne opcije - izrađene od ogrtača, membranske tkanine ili najlona. Kako se zatvarač koristi isključivo munje. Zahvaljujući svojstvima materijala, od kojih se proizvode vjetrovi koji se montiraju na vodi, oni ne prelaze ispod odjeće vjetra ili vlage, dok osiguraju udobnost korištenja, takve tkanine omogućuju koži da "diše" i stoga spriječiti mogućnost izgleda "efekta staklenika".

Članak o temi: Majčin dan poster: predlošci s fotografijama i videozapisima

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

2. Reflektirajući - takvi modeli osmišljeni su kako bi osigurali dodatnu razinu sigurnosti prilikom kretanja po gradu. U početku, reflektirajući elementi mogu se naći uglavnom na sportu (za bicikliste ili ljubitelje uličnih sportova, trčanje), kao i dječjih modela. Danas su prisutni u mnogim mogućnostima za svakodnevno trošenje, uključujući i klasične i sportske vjetrove. Također slični modeli imaju obje svojstva otpornosti na vodu.

3. Jakne membrane dobivaju sve popularnije kod svake sezone. Koja je posebnost popularne membrane tkanine danas:

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

- Karakterizira minimalna debljina, dok u strukturi postoje mnoge mikroskopske rupe. Oni su tako mali da kap voda jednostavno ne može doći ispod odjeće;

- to je pare propusna. Voda koja se prebacuje na plinovito stanje lako prodire kroz rupe koje su spomenute gore. To omogućuje membransko tkivo daleko od tijela iz tijela (vrlo korisno imovine, osobito tijekom sporta). Kako bi se smanjila vjerojatnost prodiranja pare izvana, zaštitni sloj guste materijala obično se daje na vrhu membranskog tkiva - može biti nekoliko takvih slojeva.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

4. Modeli bez obloge. Savršeno za hladne dane ljeta ili rane jeseni. Klasični i povremeni modeli bez obloge obično se skraćuje ili srednje duljine. U isto vrijeme, rez može biti i uklapanje i ravno. U kvaliteti zatvarač, munja je najčešće, međutim, možete zadovoljiti i opcije na gumbima ili gumbima.

Modne nijanse i boje

Naravno, za formiranje trenutne slike, potrebno je uzeti u obzir ne samo stilove i modele vanjske odjeće, već i trendovska boja je također moderna ova sezona. U svakom slučaju, prije svega, treba smatrati koliko dobro nijansa odabranih vjetrovara se kombinira s bojom u boji osnovne garderobe, budući da je iz ove kombinacije da će ukupni dojam slike ovisiti o ovoj kombinaciji.

Za razliku od prošlog 2019. godine, kada su prigušene nijanse bile relevantne, 2019 postala je razdoblje svijetle boje i zasićene tonove. Za namota namijenjena za razdoblje kasnog proljeća, ranih jesenskih i kul dana ljeta, sljedeće se boje smatraju trendy:

Članak o toj temi: Kruna na jesenskoj kugli s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

- Bijela: Vanjska odjeća ovog nepraktičnog na prvi pogled na prvi pogled daje svježinu i eleganciju slike. Bijeli vjetrobrani mogu nositi žene bilo koje dobi, jer ne ima svojstva vizualno dodavanje dodatnih godina ili je neprofitabilno zasjeniti ten. Kombinacija bijelog vjetrova s ​​strogom uredskog odijela izgleda vrlo elegantno i čvrsto. A ako želite stvoriti spektakularna urbana slika, onda bijeli vjetrobran s poklopcem može se kombinirati s plavim mršavim trapericama. U ovom slučaju, cipele su poželjno da preferiraju bijele tenisice;

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

- crno : Ova boja je uvijek relevantna - gotovo bez obzira na modne trendove i trendove. Smatra se da će univerzalno - crni vjetrobran postati izvrstan dodatak bilo kojoj slici: od strogih poslovnih ili opuštenih sportova do romantičnog ili urbanog. Odabir gornje odjeće crne, važno je uzeti u obzir da može dati lice prekomjerne bljedilo i učiniti ga vizualno umorno. Da biste to izbjegli, možete odvojiti crnu boju vjetroelektora s lica svijetle ili neutralne dodatke: na primjer, blagi šal nebo plave ili krem ​​boje;

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

- Crvena : Ove godine u modi zasićene nijanse crvene boje. Nažalost, takve boje idu daleko od svih - većina žena s takozvanim "sredinom ruske" vrste izgleda (pepeo i sive / svjetlo-svijetle oči) na pozadini takve svijetle stvari jednostavno su izgubljene. Ali platine plavuše i goruću brinete u crvenom izgledaju samo nevjerojatno;

- Plava i plava - smatra se tradicionalnim bojama za namotanje u klasičnom ili sportskom stilu. Ako govorimo o plavim modelima, onda u tekućoj godini, plavo-tirkizna nijansa je još uvijek relevantna, nazvana "Biskay Bay". Među nijansama plave trendove bit će boja proljetnog neba.

Također možete obratiti pozornost na optimistične žute ili tajanstvene zelene vjetrobrane. U tom slučaju treba odabrati modele zasićenih i svijetlih tonova, ne zaboravljajući ih kombinirati s neutralnim garderobom. Uz zelene vjetrobrane, preporuča se vježbati oprez, jer oni mogu donekle "pjevali" ten, dajući mu nezdravu zelenu nijansu. Ovaj problem je riješen na isti način kao i kod crnih stvari: samo vizualno podijelite lice i gornju odjeću.

Članak o toj temi: Kako ukrasiti bijelu majicu

Nekoliko riječi o otiscima

Ispisi su najrazličitiji - naravno, relevantan kao i prije. Povrće, uključujući cvjetne motive bit će najpopularnije. U isto vrijeme, ne možete odabrati samo poznate naturalističke slike (ako i dalje želite vjetrobran s takvim ispis - odaberite ružičasti pupoljci: oni su na vrhuncu popularnost), ali i oblikovanje u stilu nadrealizma ili imitacije dječja kreativnost.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

Geometrija, koja se smatra pravim spasenjem za žene koje se ne mogu pohvaliti savršenim podacima, također ne daju svoje pozicije. Sve vrste linija, dijamanti, krugovima i cikzagima različitih boja i veličina mogu se kombinirati na istoj stvari - ne propustite.

Životrista također postaje popularna. Međutim, u redovima relevantnih otisaka ovog područja postoje gubici. Naredna godina postala je epoha "vlast grabežljivaca", pa za razliku od imitacija uzorka ili leoparda tigra, mirne zebre i žirafe više nisu u trendu.

Zanimljiva odluka može biti izbor u korist vjetroelektora s ispisnom imitacijom akvarela uzorka. Taj se trend pojavio relativno nedavno i predstavlja vrlo široko polje za pokuse s modom i stilom.

Modni trendovi i kombinacije

Ako govorimo o trendovima modnog svijeta, možete ostati na nekoliko osnovnih.

1. Prilikom formiranja večernjih slika, kao i luk za poslovne sastanke u formalnom okruženju koje uključuje kod oblačenja, preporučuje se odabrati Vjetrovar-jakna Neutralne nijanse: crno ili bijelo. Iz složenih boja možete obratiti pozornost na boju "prašnjavih ruža" ili "kožnih morskih pasa": oni također izgledaju dobro s strogom količinom bojom uredskih odijela.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

2. Overseas i Unisex odjeća su još uvijek u modi. Ako volite takve modne smjerove, odaberite vjetrobran s okruglim ramenima. Možete stvoriti originalnu romantičnu sliku s Windbrealer, ako ga stavite na vrh nježne čipke haljine, a cipele preferiraju grube cipele na gustu potplat.

Ženska vjetrobrana - modni trendovi i elegantne slike

3. Za romantične i atraktivne slike dizajnirane za naglašavanje prednosti elegantne figure, skraćeni modeli s rukavima su idealni. Takav rez omogućuje naglašavanje ljepote nježnih ruku i vitkih nogu. Ne zaboravite na tanke rukavice i srednje visine čizme na tanku petu.

Čitaj više