San Catcher s vlastitim rukama

Anonim

San Catcher s vlastitim rukama

San Catcher je čisto indijska fikcija koja se širila svijetom nije lako, kao čarobni amulet koji može uspostaviti čovjekov san, ali i kao zanimljivi pribor koji se može objesiti preko kreveta u svojoj spavaćoj sobi.

Nevjerojatan san hvatač je prilično jednostavan, ali najvažnije je da je zanimljivo.

Možete se okupiti sa svojom obitelji i privući svoju djecu na njega. Oni će dobiti puno zadovoljstva, jer su razne stvari i stvari uvijek zainteresirane za djecu.

hvatač snova

Ako su noćne more mučene, show Catcher s vlastitim rukama postat će odlični asistenti u ovom pitanju. Također se može kupiti u specijaliziranoj trgovini pribora za kuću, ali svi imamo mnogo lijekova koji su prilično prikladni za stvaranje ove stvari s vlastitim rukama.

Catcher snova savršeno se uklapa u unutrašnjost engleskog jezika

koji je neobičan dosadnom svjetlu, mirnoj atmosferi, u nečemu čak i čarobnoj. Zidna rasvjeta, kamin, udobne i udobne stolice, neobične slike u potpunosti se kombiniraju s ovom temom. Ako je vaš zid ukrašen divljim životinjskim kožama, možete primiti u blizini snova u blizini, čak i ako su kreveti u sobi uopće nisu. Ovo je izvrsno rješenje za one koji su dizajnirali radni ured u engleskom stilu, kao i izvrsnu opciju za običnu obitelj, koja ne želi objesiti na zidu slike ili fotografije, i snove o nečemu neobičnom i zanimljivom ,

San Catcher s vlastitim rukama

Kako možete napraviti hvatač iz snova

Da biste počeli stvarati hvatač snova, morate imati takve materijale:

  • Drveni krug za hvatač snova s ​​vlastitim rukama. Unutar posuđa je savršena za iznutra, kao i krug koji možete kupiti gotovo u bilo kojoj trgovini jednostavnih kućanskih predmeta, koji služi za zatvarače u njemu s zaobljenim uzorcima ili za uokvirivanje vezenih ikona;
  • Debeli nit ili tanko uže s debljinom od oko 2 milimetra. Prosječna duljina užeta je 12 metara, ali je bolje uzeti s marginom, jer sve ovisi o veličini i debljini ubranog kruga;
  • Guste niti, poželjno je da su različite boje (može se koristiti jedna boja, ako vam se sviđa bolje);
  • Velike perle ili kuglice;
  • Transparentni super ljepilo, koji se suši odmah pogodan za naš hvatač snova;
  • Perje (možete kupiti u kuglice i pribor za ručno obrt);
  • škare.

Članak o temi: Pozadine u kupaonici, metode izbora

Da biste razumjeli kako napraviti hvatač snova, morate djelovati jasno i korak po korak.

Isprva, uzmite obruč, vezati konopac oko njega (ili nit, ovisno o tome što je pripremljeno). Trebalo bi biti vezan tako da kao rep smo objesili nit s duljinom od najmanje 15 cm. Zatim čvrsto vezati cijeli obod obruča na isti konopac (navoj) do samog kraja tako da je drvena površina uopće nije vidljivo.

Kada je namotanje završeno, trebate popraviti nit od čvora. Da biste to učinili, radimo redoviti čvor od početnih i konačnih ciljeva. Da biste dali originalnost, možete baciti prsten s nekoliko obojenih niti ili alternativnih boja, mijenjanje niti. Međutim, vrijedi biti oprezan da se ne mogu vidjeti čvorovi, osim onoga koji se fokusira na samom početku.

Ako ste ikada odabrali otirače s vlastitim rukama, onda će vam ovo zanimanje biti najlakše za vas. Počinjemo proces tkanja. Mjera 4-5 centimetara iz našeg čvora, gdje se uzima početak, izvlačim nit, čineći petlju i našu niti, koju smo mi i utrobi pričvrstili.

Tako ćemo tkati prvi red, napraviti velike raznobojne perle na nekim nitima.

Da ne bi imali problema s geometrijom na kraju prvog niza tkanja, slijedi od samog početka da izračuna koliko ćete biti pričvršćeni na obruč znati, na kojoj udaljenosti trebaju biti vezani.

Zatim nastavite do drugog reda. To je učinjeno povezivanjem čvorova u središtu prvih redova linija.

Slično tome, napravljeni su sljedeći redovi i ono što su više, što je manje perimetar obrade, a time i rad ide brže. Uskoro ćete otkriti da je weba tkana.

Ne zaboravite inhibirati kuglice ili kuglice. Drevni ljudi utkani na sušilo za kosu Shui samo drvene perle, jer ako vjerujete u staru tradiciju, možete učiniti isto. Vjeruje se da je drvo imalo vitalnu silu, koja je krenula kroz hvatač snova u korist osobe koja spava. Međutim, u modernom interijeru, ovo se pravilo zanemaruje, a materijali, plastika i keramika koriste se kao perle.

Članak na temu: Betonski stol radi sami

Također se moram sjetiti da kada je tkanje posla dovršen, morate obrezati nit blizu čvorova. Tako da čvorovi nisu ublaženi, moraju se liječiti transparentnim ljepilom.

San Catcher s vlastitim rukama

San Catcher s vlastitim rukama

Da bi se snova hvatao da završi izgled, što je više moguće s indijskim hvatačima, potrebno je priložiti tematske repove u obliku perja na rubovima. Da biste to učinili, dovoljno je uzeti kabel, vezati ga oko pripremljenog mjesta i voziti kuglice na njega. Izvrsno ako perle ima drugačiju boju, oblik i veličine. Na samom kraju, sigurno pero. Takvi repovi bi trebali biti tri.

San Catcher s vlastitim rukama

Da bi se san hvatao s vlastitim rukama, mogli biste objesiti na zidu, napravimo petlju na vrhu. Što se tiče mjesta smještanja hvatača iz snova, oni mogu biti zid na koji je ležaj, ili mjesto gdje nema slika, fotografija, ogledala. Uz pomoć hvatača snova, možete uzeti u obzir i izvrstan, zanimljiv i originalni dekor svjetiljki.

Čitaj više