Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Anonim

Metalni sporedni kolosijek je instaliran na bilo kojem pročelju i štiti je od vjetra i oborine. Čak i bez izolacije, on poboljšava mikroklimu u kući. Zidovi ostaju suhi i bolje zadržavaju toplinu. Dew točka prebacuje prema van. Metal i prstenovi pod drvenim cilindarnim i profiliranim dnevnikom stvaraju iluziju zidova iz stvarne pročišćene cijevi s preciznim prijenosom boja i drva. Fasada ne zahtijeva složenu skrb i služi za 50 godina.

Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Metal:

Metal: Profil oblaganja sendvič

Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Metal: ovan

Metalni sporedni kolosijek ispod trake izrađen je od lima visoke čvrstoće. Na obje strane nalazi se višeslojni premaz. Zaštita od korozije s cinkom proizvodi se vrući put u konačnoj fazi deformacije. To osigurava snagu zbog kvačila na razini uvođenja u kristalnu rešetku.

Stražnja strana je zatim prekrivena kromom i plastikom. Prajmer je nadolazeće na prednjoj ravnini, stvarajući dodatnu zaštitu od korozije i poboljšanje adhezije. Imitacija prirodnog materijala stvara slojevima:

  • osnovni premaz;
  • Film s uzorkom teksture - imitacija materijala;
  • poliester laminiranja;
  • sloj prozirnog krutog laka.

Proizvođači čine svoje promjene standardnoj proizvodnji metalnog sporednjaka pod zaobljenom i profiliranom drvetom, brodom i solidnom brodu. To poboljšava tehničke specifikacije profila. Imitacija prirodnog materijala se ne razlikuje od stvarnog stabla, volumetrijski uzorak prenosi teksturu i obilježje drva.

Lak koji se primjenjuje odozgo, obično otporan na toplinu i štiti dekorativni premaz od mehaničkih učinaka i uništavanja vatrom. U njemu se doda anti-zvijezda, odbijajući prašinu. Metal: oponašajući zaobljeni bar za dugo vremena ostaje čist, ne blijedi na suncu i lako se čisti s vodom iz crijeva.

Članak na temu: Kako položiti ploče za popločavanje

Primjena metalnog sporeda

Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Dovršavanje kod kuće po metalnom rubu ispod trake

Metaliteta je kovrčava trake s bravom i perforiranim žlijebom na stranama. Montiran je na sanduku na plutajuću metodu. Jednostavnost montaže i pouzdanosti dizajna omogućuje vam odvojite fasade zgrada bilo koje vrste. Oblačenje imitacija za zaobljene drvene i druge materijale od punog drva stvaraju sliku kuća izgrađenih na tradicionalan način za Rusiju - kolibe iz cilindričnih i nasukanih trupaca.

Metal: Završite fasade:

  • male jednokatne zgrade;
  • Multi-kata stambene zgrade;
  • trgovački centri;
  • javne zgrade;
  • Poduzeća.

Plahte na drvenom i metalnom sanduku prilikom stvaranja izolacije na principu ventiliranog pročelja. Možete instalirati metalizaciju samo da biste zaštitili i dekorativni dizajn kuće vani. U isto vrijeme, temperatura zraka na unutrašnjosti sporednjaka raste u hladnoći za 2 - 10 stupnjeva, au toplini se smanjuje.

Fasada završna obrada s metalnim sporednošću ima prednosti.

  1. Zidovi zaštićeni metalom) ostaju suhi tijekom kiše i nisu zamrznuti u mrazu.
  2. Ne uništavaju vjetar i sunčevo zračenje.
  3. Vijek trajanja baze i zidova značajno se povećava.
  4. Trošak popravka vanjskih zidova smanjuje se.
  5. Ventilirani jaz vam omogućuje da zrak zidove i uklonite dodatnu vlagu iz sobe prema van. To sprječava stvaranje plijesni i gljivica.
  6. Kuća je lakše održavati optimalnu mikroklimu.
  7. Troškovi grijanja se smanjuje.
  8. Fasada ima atraktivan pogled na kuću od drva ili prirodnog kamena.
  9. Zidovi su uvijek čisti, ne zahtijevaju posebnu skrb.

Ugradnja metalnih prstena i stvaranje čvrstog premaza stvara se velikom količinom dobrog. Početni i priključni profili, kutovi, odgovara svim odgovarajućim trakama završne obrade u boji. Svi elementi su izrađeni od istog metala kao i paneli. pokrivenost svih dijelova je slična. Rezanje metala je napravljeno vodovodnim škarama ili hackavom za metal s malim zubom.

Članak o toj temi: Produžetak verande do kuće radi sami

Najpopularniji profil s imitacijom drvenog zaobljenog drveta

Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Okrenutim zidovima kuće po metalu

Najpopularniji za završni metalni sporedni kolosijek ispod trake. Imitacija stvarnog stabla prenosi ne samo crtež, već i boju različitih sorti drva. Konveksni polukružni profil ispod zaobljenog drveta nazvana je blok kuća. On stvara iluziju prave drvene rezanja. Možete dati izvorne vrste zgrada od opeke, drva, kamena i drugih materijala.

Pod stablom, sporedni kolosijek se proizvodi s imitacijom:

  • Blok kuća - pribojno drvo;
  • profilirano drvo;
  • Reiki;
  • Broda;
  • oblaganje.

Na potonuće masivne ploče, spojnicu l bar. Povezani uzdužni profil rubovi imitiraju chamfer. Trgovci su koristili konsonantno ime metala na ruskom s imenom Elbrus i sastavili romantičnu povijest. Oni tvrde da je sporedna konfiguracija s kraja profila slična poznatoj planini. Završna obrada metala i sva imena došla su na nas iz Europe i zvuči u izvorniku na drugačiji način. Samo profil plića slovo l kada je okomito. Siding je izdana za dvije klase:

  • Ekonomija;
  • Premija.

Ima snagu baze, kvalitetu premaza i trajnosti. Proračunska ekonomija je zajamčena 30 godina. Premium je dizajnirao proizvođači za 50 godina.

Prednosti spojenja L-Bar u svom obliku. Voda i prašina nisu odgođena na površini. Fasada za dugo vremena ostaje čista i sjajna. Kuća van izgleda kao obložene ploče. Najčešće kupci preferiraju imitaciju zlatne breze, solarnog bora. Mobilna hrasta i Wenge izgledaju luksuzno, ali samo vlasnici velikih u veličini kuća mogu priuštiti. Završna obrada ne samo teksture drva. Ukrasna prevlaka ima bitove i pukotine. Crtež je stvoren volumetrijski, razlikovanje metalnih stabala od stvarnog stabla može se približiti samo zidu.

Ukrasni premaz ispod kamena, žbuke i druge vrste završnih obrada

Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Metal: zidovi za zidove

Članak o temi: Što su nasilna vrata iz masiva

Premjesti staru drvenu kuću u starom dvorcu pomoći će pričvršćivanje ispod zidarstva u dobi. Napravite strukturu s elegantnim, svjetlucavim novost može biti panela na kojima se primjenjuje imitacija zidanja od opeke ili mljevenog kamena.

Uz kombinirani završetak pročelje ploče za veliki kamen koji je montiran na bazi. Tada kuća izgleda masivno i čvrsto. Zidovi su prekriveni profilom za zaobljeno drvo, masivnu ploču ili opeku.

Zupčanik s izolacijom i samo zaštititi fasadu

Metal: RAM za bilo koju vrstu fasada

Izvodimo obloge zidova

Pričvršćivanje u većini slučajeva koristi se kao završna obrada u izolaciji. Svjetiljka se radi po cijelom obodu. Najbolji materijal je drvena traka s niskom toplinskom vodljivošću. Metalna ploča za gipsanu ploču se koristi kao opcija proračuna. Izolacija je odabrana u skladu s dopuštenim opterećenjem na temelj: Minvatu ili pjena, i položite je između rezanja.

Da biste stvorili jaz između izolacije i sporeda, uzmite ovna u širini viši od debljine izolacije ili blizu na vrhu daske debljine 1,5 - 2 cm. Stabla metala mogu se montirati horizontalno i okomito. Omotač je postavljen okomito na smjer profila. Pričvršćen je na gornji rub trake na njega sa samostalnošću ili noktima.

Prilikom pripreme kože, svi otvori su zatvoreni oko perimetra, uzimajući u obzir kut zore padina. Tada su instalirani cilj, kutni, priključni profili. Imaju spojnicu. Sve je odabrano iz jedne zbirke i podudara se s bojom i crtanjem.

Čitaj više