Obrtnici za gume za vrt

Anonim

Obrtnici za gume za vrt

Brojke od guma posebno se često mogu naći na teritorijima Dacha i kućanskih parcela. A to uopće nije jer je moguće napraviti zanimljiv komad dekor iz gume gotovo besplatno.

Gume su lako podložne varijacijama, možete napraviti gotovo bilo koji oblik, koji je prilično prikladan za upotrebu kao cvijet, elemente za dječje igre, dokove, pjesme.

I, većina nevjerojatna, čak namještaja može se stvoriti iz guma!

Brojke od guma

DIY gume za vrt mogu se napraviti u različitim verzijama, uključujući u obliku životinja. Dakle, najlakše napraviti magarca, na kojem će se potrošiti samo dvije gume. Trebat će vam i većina akutniju nož koji imate i krutu žicu. Uz pomoć žice, mi povlačimo mjesto postavljanja lica našeg magarca, ali prije toga trebate smanjiti gumu na dva dijela.

Jedan od dijelova neće biti mnogo kraći od drugog, ovaj dio se koristi kao torzo, mora se postaviti. Duži dio s zavojem je prema gore, a njegov rub je napravljen u unaprijed pripremljenoj rupi rezanoj rupi na obliku gume, koju trebate unaprijed izrezati u dio koji će biti torzo.

Obrtnici za gume za vrt

Ako imate nepovratan kreativni potencijal, kao i boja, koja se može udariti gumama, možete napraviti takve brojke kao medvjed, suspendirani papagaj, sunce. Međutim, ono što će se pojaviti vaša fantazija - na ovu opciju i kontakt.

Obrtnici za gume za vrt

Obrtnici za gume za vrt

Što se može izraditi od guma u vrtu:

  • Cvijeće i gume;
  • bazen;
  • tragovi;
  • Guma lažna za vrtni namještaj.

Svi oblici starih guma izgledaju nevjerojatno i samouvjereno, oni će se sigurno voljeti i vašim voljenima.

Članak na temu: Kako napraviti ljestve u kupaonici za tuš s vlastitim rukama?

Cvijeće od guma

DIY za vrt u obliku cvjetnjaka postat će ne samo estetsko i izvorno rješenje, već i funkcionalan dodatak.

Cvijeće se može ostaviti cvjetnim krevetima i moguće je pretvoriti u vaze. Da biste stvorili cvijet, morate imati iste alate: oštri nož, žica, boja. Radnje se izvode u takvom nizu:

  • Bez uklanjanja gume s diskova, idite na tlo;
  • Slijedite kredu na gumi u obliku polja krugova koje treba rezati;
  • Obrazac se može modificirati ako krugovi, na primjer, teška figura za vas i vi niste sigurni da će ih biti moguće učiniti glatkim;
  • Izrezati označena polja;
  • Uklonite unutar gornjeg i donjeg dijela;
  • Obojite cvijet u neku boju koju želite;
  • Također, također je moguće napraviti zanimljivu vrstu priložiti neke šljunke, školjke, pa čak i velike perle, ako ste višak.

Moguće je s istom lakoćom stvaranja cvjetnjaka u obliku šalica, papiga, leptira i bubamara. Kao što kažu, sve je vaše srce.

Obrtnici za gume za vrt

Bazen za gume za vrt

Ako imate veliku gumu od traktora ili utovarivača, možete napraviti bazen iz njega. Glavna stvar je da je posebno važno u ovom poslu - mjesto za instaliranje naše buduće bazen. Ovo mjesto treba biti ravna površina koja nije azibilna s gustom osnovicom. Takva će baza biti dobro glina na kojoj se može pečati vrlo gusta tkanina.

Sada ne trebate nož, jer ne morate ništa izrezati. Potrebno je osigurati da je guma potpuno cjelina, a zatim uz pomoć ljepila, stavite ga na obranu površine tende koju smo pripremili za instalaciju bazena.

Dakle, da je guma za dugo vremena i propustila vodu, morate čekati dva dana. Zatim, kada su svi radovi već proizvedeni, možete obojiti gumu, ali onda ćete morati čekati najmanje 1 dan.

Članak o temi: tuš kabina bez krova

Bazen gume je ukrašen glavnom kamenom ili dekorativnom ciglom, tako da će vam bazen mnogo duže služiti.

Obrtnici za gume za vrt

Tragovi guma

Ne samo bazeni i vrtna figure mogu se obaviti vlastitim rukama, ali i cijelim stazama. To je osobito istinito ako postoji pristranost ili mala klanca na vašoj web-lokaciji, u kojem možete pokupiti najprikladnije mjesto i nastaviti stazom, što je sljedeće i postavljeno s gumama.

Obrtnici za gume za vrt

Glavna stvar je da obratite pozornost, dobro je pričvršćivanje guma. Oni se ne moraju unaprijed pripremati, možete samo slikati, ali kada instalirate, vrlo je čvrsto zaspati svoju šupljinu tlo, kao i zasađeno izravno na tlo, zaspati i jačaju mali segment svake uzemljenja.

Namještaj za vrtove gume

Ako postoji zimzeleni muškarac, vrtni namještaj proizveden iz guma će gledati na vašu web-lokaciju. Može se izdati kao što želite, slikati u jednu ili više boja. Dakle, stvoriti stol, dovoljno je pronaći dvije gume različitih veličina, zalijepiti ih jedni drugima, stavljajući u horizontalni položaj. U isto vrijeme, manja guma mora biti niža, a gornji gornji. Da biste napravili radnu ploču, dovoljno je smanjiti krug s drvene ploče, koja će odgovarati veličini gornje gume.

Obrtnici za gume za vrt

Brojke iz guma mogu se ukrasiti bilo koji krajolik dizajn: glavna stvar je koristiti prikladne boje, i sasvim je moguće kombinirati ih. Dakle, svijetle zelene, žute, crvene i plave cvjetne krevete stvorit će ugodnu i veselu atmosferu u zemlji, a neobičan položaj jedni drugima u susjedstvu na vrhu bočnih dijelova će dati vrhunac velikog i originalnog cvjetna kreveta s cvijećem i drvom Rutari u vrtu.

Čitaj više