Odaberite boje sporednjaka za pokrivanje kod kuće

Anonim

Suočavanje s vanjskim pročeljem kuće uz pomoć sporodanja je vrlo popularan i opravdan rad. Osim toga, sama materijal ima izvrsna svojstva i može zaštititi zidove kuće od atmosferskih oborina za mnogo godina, također izgleda besprijekorno. Tehnologija za završnu obradu omogućuje vam da obavite rad s vlastitim rukama, što vam omogućuje da značajno spremite troškove trima. Jedna od glavnih prednosti može se nazvati mogućnost odabira boje sporednjaka za pokrivanje kuće. Imajući široku paletu boja i imitacija, možete implementirati najzanimljivije kombinacije.

Odaberite boje sporednjaka za pokrivanje kod kuće

Što se odlučite za pokrivanje kuće?

Vrste materijala

Odaberite boje sporednjaka za pokrivanje kod kuće

Kombinacija boje krova i sporednjaka: azura i marshmallow

Sporedni kolosijek se može podijeliti u tri skupine vrsta. Svaki od njih ima svoje rješenje boja, kao i tehničke i operativne karakteristike. Postoje takve sorte za podrezivanje:

  1. Polimer - takozvani dobro poznati vinil sporedni kolosijek, koji je atraktivan i proizveden od akrilnih i PVC masa. Congue sporedni kolosijek, koji se odnosi na vinilni materijal može oponašati kamen ili opeku. Ima razne boje koje ponavljaju prirodni materijal i, štoviše, osnovne ploče su otpornije na mehaničke i atmosferske uvjete, jer to je teže za to. Nedavno su površine zemlje počele sijati i zidne površine kuća.
  2. Metal - nije manje popularan i tražeći kao i vinil panela. Imati malu težinu, dizajn ne stvara posebno opterećenje kuće i stoga se može koristiti čak i za brze završne kuće
  3. Fiber cement - sastoji se od cementa prešanog celuloznim vlaknima. Takav materijal je također potražnja za plakatom zgrada, međutim, ukrcava se na temelju
  4. Drveni - savršeno pogodan za prirodne ljubitelje. Budući da su paneli napravljeni pritiskom pod visokim tlakom vlakna običnog drva, sporedni kolosijek je reda veličine jeftinijih troškova obloge od vrijednog drva. I unatoč ovom drvenom sporedni kolosijek može savršeno oponašati prirodnu kuću. Zbog negativnog utjecaja vlage na drva, materijal je pokriven slojevima laka i lkm

Članak o temi: Shesbby Cicuine

Savjeti za odabir

Odaberite boje sporednjaka za pokrivanje kod kuće

Kombinacija boja sporednjaka

Kombinacija boja sporednika igra veliku ulogu za besprijekornu pojavu fasade kuće. Postoji tako veliki broj boja i nijansi na modernom građevinskom tržištu da nema smisla. Glavna stvar prije kupnje sporednjaka ispravno pokupiti boju panela. Mnogi za ovu upotrebu raznih online programa, a netko obavlja odabir sporednjaka ispod boje krova sami.

Odvojimo sve boje u tri osnovne skupine, od kojih derivati ​​već idu:

  • Boja
  • Pastelni tonovi
  • Bijeli

Važno! Nije potrebno nadati da će paneli ostati svijetle za nekoliko godina. Iako je materijal karakteriziran otporom na ultraljubičaste zrake, s vremenom će i dalje biti malo lakši. U načelu se ne boji, jer za osobu takve promjene mogu biti potpuno nevidljive. Međutim, koristeći previše svijetle i motley boje, biti spremni za ono što će izazvati.

Da biste odabrali željenu boju i odabrali iz postojećih opcija, vrijedi obratiti pozornost na takve nijanse:

  • Svjetlosne nijanse vizualno povećavaju kuću. Oni su savršeno pogodni za zgrade koje su okružene zelenim drvećem i gustom vegetacijom. Savršeno kombinirane svjetlosne nijanse i boja crvenih opeka. Obično, s jarkom bojom, otvori vrata i prozora su uokvireni. Žuta je vrlo ugodna za pogled i također može povećati područje ukrasa
  • Tamne boje vam omogućuju vizualno smanjiti kuću, tako da ne postaje tako vidljiva, a pogled više pada na krajolik oko njega. Tipično, tamne nijanse i smeđe boje naglašavaju čvrstoću i dosljednost stanovnika kuće i stoga se često koriste za naglašavanje dosljednosti života u njemu. Brown nijanse mogu se savršeno u kombinaciji sa zelenim i stoga će se fasada izrađena u tamnoj boji savršeno uklopiti u zajedničku sliku

Članak o temi: Podstava vlastitim rukama: DIY

Pastelne boje su najviše u potražnji za završetkom kuće među kupcima. To je također zbog činjenice da je sporedni kolosijek reda veličine jeftinije od analoga u boji. Osim toga, mirna pastelna boja fasade će se smiriti i miluje pogled i vlasnika i uobičajeni gost. Obojene opcije panela su skuplje i to je posljedica prisutnosti skupih i kvalitetnih boja, koje imaju vlasništvo očuvanja boje pod otvorenim suncem. Uz pomoć svijetlih nijansi, mnogi se vlasnici usredotočuju na njihov dom. Osim toga, bilo koje trimme je moguće kombinirati dvije boje odjednom.

Važno! Ako koristite Sotarski sporedni kolosijek prilikom uređenja fasade, trebali biste se pobrinuti za izbor mirnih boja za doradu zidova kuće. Sami osnovni ploča daju osnovu izgradnje masenosti i imaju bogate boje i teksture koje oponašaju opeku ili prirodni kamen.

Odaberite oslanjanje na krov

Odaberite boje sporednjaka za pokrivanje kod kuće

Sporedni kolosijek za zid

Tijekom odabira željene boje sporednjaka morate shvatiti da se na kraju sve komponente moraju kombinirati međusobno. A budući da krov ima svoju boju, morate se usredotočiti na njega. Mnogi koriste neke trikove i okvir prozor i zaobljeni otvori u boji krova, a zidovi zidova obavljaju svoje mirne i nježne tonove.

Za zeleni krov, ne mogu se koristiti samo pastelne tonove i nijanse sive. Međutim, to ovisi o hladu zelene boje, jer ima dosta derivata. Ako je boja krova crvena, možete se primijeniti privažavanje oponašanje cigle zidane boje, i za bazu, pokupiti tamne opeke nijanse.

Jednom sam vidio visoku dvoetažnu kuću, krov koji je završio s bitumenskom pločicom terakote boje. Ova opcija je savršeno u kombinaciji s bojama krema brulee. Također možete iskoristiti unaprijed određeni stil. Na primjer, moguće je kombinirati tamne zelene boje krovova i svijetle prigušene zidne boje. Ali za renesanse, nije dopušteno koristiti sive i hladne boje. Alpskog stila kombinira tamne krovove, svijetle zidove i prozore i kutove u boji krovnog okretanja.

Članak o temi: Tuš kabina s hidromasažom

Čitaj više