Mahovina u unutrašnjosti

Anonim

Mahovina u unutrašnjosti

Ukrasna mahovina može biti uistinu neobičan i uzbudljiv duh unutarnjeg uređenja. Može se koristiti u svakom slučaju: ukrasite komadićima, stvarajući bizarne oblike i elemente, ili uzeti jednodijelne velike komade.

Pronaći mahovinu, ne nužno ići u trgovinu. Na primjer, puno mahovine raste u šumi ili čak na malim područjima slijetanja.

Ne smije se razdvojiti od tla, ne smije se uzeti zajedno s malim slojem, jer je, slično vrtu i sobi, potreban tlo.

Mahovina u kućnom interijeru

Moss može biti sposoban ne samo u posebnoj dekorativnoj veliku posudu, mogu se ukrasiti čak i uobičajene kontejnere koje možete napraviti vlastitim rukama. Najčešće korištenje dekorativne mahovine:

  • za dekorativnu dekoraciju glinenih vaza;
  • Dekorativna mahovina za ukrašavanje staklenih spremnika;
  • Ukrasne pladnjeve iz mahovine u unutrašnjosti;
  • Za dekor biljaka.

Moss je vrhunac u unutrašnjosti kuće. Komad šume uvijek je povoljan na vašem zdravlju. Osim toga, on također čini oči.

Mahovina za Caspo

Glina ima smeđe boje i bilo je sjajan ili mat premaz takve vaze, mahovina će se uvelike kombinirati s njim. A Kašpo s vlastitim rukama iz MCH vrlo je jednostavan. Uobičajeni PVA ljepilo zadržat će mahovinu na vazi dugo vremena.

Mahovina u unutrašnjosti

Ukrasna mahovina za staklene tenkove

Staklo, kao što znate, transparentni, jer je pristup potreban ovdje poseban. Uzmi lijepu posudu ili zaobljeni akvarij, stavite malo zemlje na dno i stavite mahovinu odozgo. Treba to biti učinjeno tako da se mahovina nalazi na dnu spremnika, a ne na samom vrhu, jer će debeli sloj zemlje pokvariti cijeli izgled.

Mahovina u unutrašnjosti

Ukrasne pladnje od mahovine u unutrašnjosti

Ako vaš pladanj ne koristite, možete ga ukrasiti mahovinom. Takav dekorativni element izgledat će velik ako pladanj treba napraviti rupe u području kuta. U rupi možete pretvoriti užad s kojim je ladica vezana za nešto na vrhu. Užad se može smanjiti na jednom trenutku, a možete otići pod pravim kutom.

Članak na temu: postavka tablice za Novu godinu

Mahovina u unutrašnjosti

Dekorativna mahovina u unutrašnjosti za biljke dekor

Moss izgleda sjajno u unutrašnjosti ako se koristi izravno u vazama s cvijećem. Mnogi misle, da li ove boje neće naškoditi, a sumnjaju kako proizvoditi vodu, postoji li više vode, ili manje. Zapravo, Moss ne zahtijeva posebnu skrb, ne može naškoditi vaše boje. Korijeni MCH praktički ne, koji neće stvoriti nelagodu voljenoj biljci u loncu.

Mahovina u unutrašnjosti

Tako da je mahovina u loncu izgledala nije samo lijepa, ali i neobična, čine lonac tla neravnomjernih i bug. Ovo je savršeno za biljke koje stoje na podu, u blizini zida. Preporučljivo je odabrati takav cvijet koji raste u velikom loncu tako da su mjesta za manifestaciju fantazije bila više.

Mahovina u unutrašnjosti

Dakle, imate lonac s poljskom površinom na vrhu. Slobodno učiniti Bumps Big, jer će biti prekriveni mahovinom, a to će stvoriti vidljivost velikih krajolika u mini verziji.

Mahovina u unutrašnjosti

Pozadina u unutrašnjosti može biti ionako, ne utječe na ideje s mahovinom. Međutim, ako ste i dalje odlučili ukrasiti cvijet mahovinom, vrijedi razumjeti da se lonac mora prići s pažnjom. Idealno rješenje boja za utjelovljenje takve ideje bit će smeđa posuda. Ako, na primjer, uzmite bijeli spremnik, sastav može izgledati smiješno, stvarajući potpuno različitu, nepotrebnu sliku.

Kako ukrasiti zidove dekorativnim mahovinom

Čudno je dovoljno, ali u suvremenom dizajnu, slike iz MHA se sve više nalaze. Ovo je pomalo neobičan pristup koji može premjestiti sliku na pozadinu kao standardno razumijevanje ove riječi.

Mahovina u unutrašnjosti

Dekor zidina s mahovi mogu se proizvesti i izravno, ukrašavajući površinu same stijene. Kao i kod stvaranja slika iz MCH-a, a s neposrednom uređenjem zidova koristi se različite boje mahovine.

Članak na temu: dizajn pločica u kupaonici: Karbancik, Sakura

Mahovina u unutrašnjosti

Uz pomoć MCH-a možete leći sobu, dati mu estetiku, a što je najvažnije - mahovina je apsolutno sigurna za ljude i životinje. Nema potrebe za vodom mahovine, sve što trebate učiniti za to je povremeno omatanje s vlažnom četkom za prašinu. Četka bi trebala imati mekanu hrpu koja ne povrijedi površinu mahovine.

Danas, mahovina za uređenje zidova ne može samo uzeti samostalno u šumi, već i kupiti u trgovini. Trgovačke mreže nude korisnicima višebojni opcije koje su unaprijed oslikane u različitim nijansama. Uz pomoć takvih varijacija, možete stvoriti istinski jedinstven i neobičan dizajn.

Mahovina u unutrašnjosti

U isto vrijeme, nema slučajeva kada je mahovina potpuno pokrivena cijelim zidom, osim na mjestima gdje se vise police ili neki drugi namještaj.

Moss - izvrsno rješenje za dekorativne elemente krajobraznog dizajna. U trgovini možete kupiti gotove brojke koje su pokrivene na mahovinu prikladnih mjesta. Dakle, ako je lik jež, mahovina se može pričvrstiti na leđa.

Mahovina u unutrašnjosti

Međutim, mahovina se može koristiti svugdje: u vrtu, u sobi, spavaća soba, kupaonica. Što god niste izabrali za njega - on će naći svoje odredište svugdje. Uz pomoć mahovine možete učiniti funkcionalne stvari koje će dugo vremena služiti i donijeti mnogo koristi, na primjer, do-it-yourself tepisi.

Mahovina u unutrašnjosti

Dakle, da niste izumljeni da napravite od MCH - to će biti nedvosmisleno lijepo, jer je ljepota prirode nemoguće pokvariti.

Čitaj više