Hladno porculanski model bebe

Anonim

Ljubitelji modeliranja Želim ponuditi tijek podučavanja bebe s hladnog porculana. Video majstor klasa nije na ruskom, ali sve je jasno i ne znajući portugalski. Hladna Kina tradicionalno se priprema od kukuruza, što ponekad nije tako jednostavno, ne prodaje se u svim trgovinama, najčešće se morate naručiti putem Interneta. Misa za modeliranje može se pripraviti iz škroba krumpira, više pristupačni prehrambeni proizvod. Ovaj hladan porculanski recept za kuhanje nije prikladan za modeliranje boja !!! (Ne uklapa se za boje), naime, stvoriti brojke, dijete, kao u našem slučaju.

Recept za pripremu hladne Kine od kukuruznog škroba i metoda za bojenje mase za modeliranje ovdje: Hladni porculanski.

Hladno porculanski model bebe

Hladno porculanski model bebe

Hladno porculanski model bebe

Želim primijetiti, beba se također može oblikovati od plastike, izrađene od šećera za kolač, od polimerne gline ili od soli tijesta - ovisno o tome što imate pri ruci i ono što volite skulpt najviše.

Video master klasa na bebi lack

Recept za pripremu hladnog porculana iz krumpira škroba iz Oli Sokolova

Sastojci:

  • Škrob - 1 šalica;
  • PVA ljepilo - 1 šalica;
  • limunska kiselina - 1 žličica;
  • Glicerin i vazelin na jednoj tablici (arome - vanilin).

Hladno porculanski model bebe

Početak. Lemonska kiselina se razvedena u čašu s malom količinom vode. Škrob je izlio vodom, temeljito promiješajte. Dodamo još uvijek škrob u tolikoj mjeri da smjesa ostaje tekuća. Dodajemo prstohvat vanilina i limunske kiseline. U posudi sipajte ljepilo i dodajte glicerin.

Hladno porculanski model bebe

Dodajemo vazelin ulje u masu, zatim limunsku kiselinu. Pomiješajte masu do ujednačenosti. Dodajte vodu za škrob i pomiješajte. Masa bi trebala ispasti dosljednost nalik na vrhnje.

Članak o temi: Master klasa na lila perle: Kako napraviti cvijet vlastitim rukama s fotografijom i videozapisom na tkanju

Hladno porculanski model bebe

Stavili smo u mikrovalnu, za 15 sekundi smo dobili i miješamo. Tako nekoliko puta. Postupno bi se trebali pojaviti kvržice, masa bi trebala mnogo zgusnuti.

Hladno porculanski model bebe

Na stolu ga je film i podmazuje se s kremom za ruke hranjivim tvarima, ispasti kvržicu zdjele i razmaza. Morate imati elastičnu kvržicu, vrlo ugodan na dodir. Sve, možete oblikovati dijete)

Hladno porculanski model bebe

Čitaj više