Facade Facade Fakat

Anonim

Za završnu obradu fasada zgrada danas se koriste mnogi različiti materijali: dekorativna cigla, sporedni kolosijek, keramičke pločice i mnoge druge vrste. Među njima su posebno popularni s fasadnom žbukom. Primila je ime jer zid, komad takvim materijalom, ima izgled štetočina drva. Takva fasada uvijek je upečatljiva, jer ima prilično atraktivan izgled. Reljef može imati drugačiji izgled, to ovisi o brendu Stucco i na način primjene. Triza pročelja jezgre nije samo lijep izgled, već i zaštita zidova zidova.

Priprema zidova

Priprema površina za ovaj gipsani Coroede uključuje nekoliko faza, pa je to vrlo složen i dugotrajan posao. Uostalom, obuka uključuje ne samo poravnanje zidova, već izolaciju i armaturu. Stoga ovaj rad treba preuzeti punu odgovornost, pogotovo kada to učinite za sebe.

Facade Facade Fakat

  • Poravnanje zidova. Potrebno je, prije nanošenja žbuke potrebno je postići najglasniji zid (ukloniti sve izbočine, ispuniti praznine i pukotine). Zid se mora očistiti raznim kontaminantima i prašinom. Da biste to učinili, možete koristiti krutu četku. Da biste bili sigurni da su zidovi čisti, možete provesti svoj dlan. Dalje, površina treba projicirati. Potrebna je premaz kako bi se male čestice smeća i prašine koje još nisu uklonjene, one su bile fiksirane, tako da je ljepilo primijenjena u budućnosti imala odličnu adheziju s površinom. I temelj se koristi kako bi se izbjeglo cijeđenje žbuke.

    Facade Facade Fakat

  • Izolacija. Da biste stvorili izvor uklanjanja vode i zaštitili izolirani pjenasti kaput, potrebno je koristiti metalni početni profil od dna. To će biti granična točka naše pjene. Zatim morate nanijeti ljepilo na plahte pjene i zalijepiti ih na zidove. Konzistencija ljepila treba odgovarati blagoj konzistenciji gline. Ljepilo se mora primijeniti na zid duž konture pjene. Osim toga, sama pjena treba također nanijeti ljepilo, osobito u list centru. Izolacija se mora snažno pritisnuti uz zid tako da štednjak čvrsto dođe u dodir sa zidom. Drugi i kasniji redovi moraju biti zalijepljeni u sljedećem obliku: ploče moraju biti stavljene s pomakom šavova. Nakon izolacijskog sloja na zidu morate dati ljepilo da se osuši. Za to morate čekati oko tri dana. Kada se ljepilo osuši, pjenastim pločama treba pričvrstiti dodatno pričvršćivači.
  • Pojačanje. Da biste stvorili čvrstu osnovu za žbuku, morate stvoriti ojačanje sloja. Ljepilo se nanosi na površinu izolacije sa širokom lopaticom. Sloj ljepila ne smije biti više od jednog milimetra. Zatim morate pritisnuti rešetku za pojačanje u ljepilo uz pomoć iste lopatice. Na vrhu rešetke primjenjujemo još jedan sloj ljepila. Potrebno je zalijepiti rešetku s malim ljepilom jedne trake na drugoj. Nakon što se ljepilo osuši, potrebno je primijeniti prajmer preko njega.

    Facade Facade Fakat

Članak na temu: Visina kreveta s podnim madracima: Standard za spavanje

Odabir materijala

Kako bi se povećao vijek trajanja novog ukrasa žbuka, potrebno je prvo odabrati pristojan i kvalitetan materijal. Završavanje visokokvalitetnim materijalima - ključ uspjeha u radu.

  1. Stiropora. Prije svega, morate odlučiti s izolacijom. Najbolje je za izolaciju zidova ispred žbuke za korištenje pjene. Jedan od najboljih brendova pjene za završnu zid smatra se C25. Materijal ovog branda je dovoljno jak i neće se slomiti i raspasti tijekom instalacije, a to će učiniti fasadom još jačem. Osim toga, pjena je mnogo prikladnija za rad. Odgovara svim kriterijima za uštedu topline u kući.
  2. Rešetka. Bolje je koristiti gustoću mreže od sto četrdeset do sto šezdeset grama po kvadratnom metru.
  3. Ljepilo. Ljepilo, koji je idealan za takve radove, ljepilo je na cementnom pijesku. Naravno, samo jedan koji je namijenjen radi s pjenom. Te se informacije mogu naći u trgovini od prodavatelja ili čitati njegove karakteristike. Ljepilo se koristi za pjenu i za ojačanu mrežu.
  4. Žbuka. Najvažnije je odabrati žbuku. Uostalom, upravo je iz svoje vrste i strukture koje izgled zgrade ili zidova ovisit će odvojeno. Za fasada se vrlo često koristi gipsa s veličinom zrna od tri do tri i pol milimetra. Treba shvatiti da je veća veličina žitarica, što je veća potrošnja. Što je s bojom materijala? Možete odabrati željenu boju same materijala ili obojiti površinu boje.

    Facade Facade Fakat

Tehnološki flasteri

Uređenje zida s žbukom je vrlo teška lekcija, ali prilično potpuna. Kako ne bi zaposliti stručnjake i učiniti sav posao samostalno i istovremeno uštedjeti mnogo novca, reći ću vam kako su zidovi obrubljeni jezgrom. Naučit ćete sve što se vaš cilj uopće ne razlikuje od radova Učitelja.

Važno: žbuka jezgre izvodi se u potpunosti u odnosu na jedan zid. To je tako važno jer primjenjujemo materijal na zid, dok se držite svježe s osušenim materijalom, tada će se veza značajno biti primjetno.

A ako je zid žbukanje u jedno prihvaćanje, onda ćete imati monolitan površine bez spojeva i kapi. Smjesa se mora miješati u kanti s bušilice s manjim okretama i mješalicama. Potrebno je promatrati slijed prilikom stvaranja otopine. Prije svega, morate sipati vodu i samo onda zaspati suhu smjesu, uz miješanje.

Članak o temi: stilovi zavjesa u unutrašnjosti - ukratko o glavnom

Facade Facade Fakat

Omjer vode na 1: 3 prah. Da bi se postigla kvalitetna rješenja, dosljednost je potrebna prije nanošenja kao krumpir pire krumpir. I onda dati rješenje za razmnožavanje desetak minuta. Posljednja stvar koju treba obaviti prije nego što se prijave na zid je temeljito miješati rješenje, dok morate podijeliti sve kvržice. Za primjenu materijala na zidu bolje je koristiti tvrdu metalnu lopaticu. Vrlo je važno naviknuti se na proces žbukanja. Važno je naučiti pridržavati se debljine sloja u odnosu na veličinu zrna materijala.

Ako se depresije pojave na površini, to znači da činite sve u redu, to jest, stavite sloj u pravu. Kada je sloj već primijenjen, ali još nije suh, potrebno je pomoću plastične gratere i rotacijskih pokreta za stvaranje preliminarne površinske teksture. Završni sloj se kreira nakon nekog vremena (10-15 minuta). Jezgra će se sušiti i neće se držati grafike. Najbolje je raditi u par: prva osoba se bavi primjenom žbuke na zid i da će ga rastegnuti. A druga osoba, zaostajajući za prvih do 15 minuta, bavi se završnim pogledom. Najnovije djelovanje primjenjuje se na površinu zaštitnog akrilnog laka. Može biti i mat i sjajna i ima mnogo boja. Prije nanošenja laka potrebno je dati dan suhe fasade, a zatim nanesite temeljni premaz i na prajmeru - lak.

Ako odlučite koristiti jezgri kao završni materijal za vanjske zidove, onda je to dobar izbor. Fasada zgrade, ukrašena ovim materijalom, ne samo atraktivnim, već će također spasiti zidove tijekom dugih i bezbrižnih godina.

Video "Primjena žbuke Coroede na fasadi zgrade"

Rekord pokazuje kako se kvalitativno primjenjivati ​​dekorativnu žbuku "Coroed".

Čitaj više