Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Anonim

Koje udruge imate tajne sobe? Queen's intrigue Margo, Harry Potter i njegova tajna soba. Tajni potezi i tajni vrata su uvijek postojali u povijesti čovječanstva. Da, da postoje sobe - cijeli tajna gradovi: drevni podzemni grad Hettits Derinkovsky, u potpunosti slučajno otkriven 1963. godine od strane Turka, koji je odlučio raskinuti jedan od zidina svog doma tijekom popravka.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Tajna vrata

Znanstvenici su još uvijek nerazumljivi, za koje svrhe koje su stanovnici umrli u drugom tisućljeću prije Krista koriste se za našu eru, odlazi na dubinu od gotovo 60 metara od osam stambenih razina. Budući da nije u potpunosti jasno što organizirati skrivena vrata i tajne sobe u malom stanu. Međutim, postoje ljubavnici tajnih vrata. Postoje čak i tvrtke čiji su proizvodi usmjereni na zadovoljavanje želje odraslih da imaju "tajne".

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Ovdje je neka vrsta misterija ...

Zašto se organiziraju tajne sobe? Ako niste trgovac drogom, a ne sud jedan od francuskih kraljeva, onda na prvi pogled, prisutnost sobe koja je nedostupna strancima je upitna. Ipak, takve prostorije su potrebne.

  1. Oružanica. Prema zahtjevima navedenim u "Pravom o oružju", oružje treba pohraniti na takav način da je isključena sigurnost skladištenja, očuvanje i mogućnost prodiranja neovlaštenih osoba. Ovi uvjeti ispunjavaju prostorije za tajni vrata.
  2. Sefovi. Ako imate sigurnu, to nije vrijedno univerzalnog pregleda. Obično u apartmanu ili u kući su opremljeni posebnim mjestima za ugradnju sef. Osim izvršenja recepta GOST R 50862-2005 ruskog nacionalnog standarda za sefove o razgrananosti i pričvršćivačima sidra, stjecanje posebne opreme za pohranu, vrijedi misle tako da je metalna provalnička i ne-spaljiva kutija za vrijednosti Nije bio dostupan autsajderu.
  3. Spremište vrijednosti. Ako želite pohraniti zbirku slikanja ili nakita u kući, onda biste trebali razmisliti o tajni vrata i skrivenoj sobi.
  4. Samo skladišne ​​sobe. U slučaju vrijednosti, pohranite u sigurnu ćeliju banke, a vi nemate oružje, skrivena vrata i skrivene prostore također će biti korisno. Bez obzira na to koliko ormarića i skladišne ​​prostorije u kući neće spriječiti dodatne. U te svrhe, skrivene lokacije za pohranu su opremljene, na primjer, ispod stepenica. Naravno, ovo je nestvarna tajna soba, ali vrata u spremištu mogu biti tajna - kako ne bi razbili dizajn.
  5. Skrivena vrata. Da ne bi razbili dizajn, vrata nagomilavanja su potpuno obične veličine, što je uopće vodio u tajnim sobama. Samo dizajn je takav - u stilu minimalizma.
  6. Djeca. Djeca vole tajne i tajne. Jesti dijete tajne djece - dijete će biti oduševljeno. Barem neko vrijeme. Odrasli, očito, onih koji, u djetinjstvu roditelji nisu napravili tajnu djecu, previše ljubavne tajne sobe. Što samo treba učiniti u njoj - tajno od supružnika s prijateljima piti pivo i korijen za svoju omiljenu nogometnu momčad?

Članak na temu: Pregled namještaja od spavaće sobe iz tvrtke Shatura

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Napravite tajni vrata vlastitim rukama

Kako mogu sakriti sobu, nećemo raspravljati. Ako ne živite u starom dvorcu, ali u tipu apartmana Khruščov, onda možete napraviti tajnu sobu osim u Chulani. Razmislite o tome kako možete organizirati tajni vrata.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Da biste sakrili sigurno, dovoljno je opremiti vrata u obliku slike ili zrcala. Soba za oružje može se skriveno iza knjižnice, lažni drveni zid okrenutih panela. Na takvim proizvodima, kreativni hom inženjering, koji zna o tajni vrata, sve i spremno ih instalirati u stan, u kući ili uredu.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Nudimo vidjeti fotografije koje prikazuju kako ugasiti svoju strast za tajne.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Ako kreativni home inženjering proizvoda iz bilo kojeg razloga ne odgovara, ništa ne boli da napravi tajni vrata - knjige s vlastitim rukama.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

U tu svrhu možete koristiti gotove drvene vrata iz polja, brisati ploču i koristiti samo traku. Ako završena vrata nisu pronađena, okvir se može obaviti neovisno. Prikladna planirana ploča 45x145 mm. Trebat će vam dva segmenta vertikalnom stoke. Njihova duljina mora odgovarati visini skrivenog otvora vrata. I dva segmenta na horizontalnim vezama. Njihova duljina jednaka je širini otvaranja minus veličine dvaju vertikalnih dijelova. Da bi dizajn bio stabilan, potrebno ih je povezati na isti način kao što su priključeni detalji za vezanje vrata - veza spike-groove.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Iz tanjih ploča - rez, napravite stalak željenog oblika i dubine. Širina police se izračunava na temelju veličine dobivenog okvira. Daljnji korak - okrenite okvir vrata i dizajn polica.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Za stražnji zid rezultirajuće police možete koristiti istu ploču ili za jednostavnost i smanjiti debljinu dizajna, koristite paneur. Kada se prikupljaju police vrata, proizvod mora biti obojen. Ovisno o planiranom dizajnu, moguće je pokriti drvo s velom na stablu, a zatim se površina popeti. Ili boje boje. Možete se dodatno preklapati šav između police i okvira uz pomoć dekorativnih izgleda.

Članak na temu: Kako instalirati LED vrpcu u kuhinji

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Uzmi naša tajna vrata. S obzirom na masivnost dizajna i težine objekata koji će stajati na policama, petlje trebaju odabrati za teška vrata. Načelo instalacije na sjedeći se ne razlikuje od instalacije uobičajenog.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Ostaje samo da napravite dvorac, otvaranje, kao što bi trebalo biti tajne brave, ako uklonite police, poznati vlasnik, knjigu.

Sve o skrivenim vratima u stanu ili kući

Više procesa montaže može se vidjeti na fotografiji.

Čitaj više